Актуално Други

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

Добави коментар

Трейлърът на "Декамерон" ни пренесе в 14-ти век, където група благородници и слуги бягат от чумата и се изолират в луксозна вила.

Нетфликс публикува нов трейлър на "Декамерон". Сериалът е вдъхновен от едноименното литературно произведение на Джовани Бокачо от 14-ти век.

Действието на сериала на Нетфликс "Декамерон" се развива през 1348 г. по време на Черната смърт. Той проследява група благородници и техните слуги, които бягат от обхванатия от чума град, за да се изолират в луксозна вила в провинцията. Докато изчакват пандемията, социалните правила се разпадат, което води до един разпуснат и скандален свят на романтика, предателство и оцеляване.

Кой е в актьорския състав на "Декамерон"?

  • Амар Чада-Пател е в ролята на Дионей, самоуверен лекар, чиято професия го поставя в неприятна ситуация между висшите и нисшите класи.
  • Лейла Фарзад е в ролята на Стратилия, която е интуитивна, мъдра и непоколебима. Тя е неизменният гръбнак на Вила Санта и работи усилено, за да не се намесва в събитията и да пази тайните си.
  • Лу Гала играе Неифила, която е богобоязлива, но същевременно много склонна към похотливост. Тя е жена на парадоксите, чието време, прекарано във вилата, се оказва дълбоко трансформиращо.
  • Каран Джил е в ролята на Панфилий, очарователен и хитър син на видна политическа фамилия във Флоренция. Той се превръща в внушително присъствие във вилата.
  • Тони Хейл е Сириско, любезният, зле подготвен и нетърпелив да се хареса управител на вила "Санта".
  • Сирша-Моника Джексон играе Мизия, прислужницата на Пампинеа. Тя обожава взискателната си господарка и изпитва голямо удовлетворение от това, че ѝ угажда.
  • Зося Мамет е Пампинеа, бъдещата господарка на вилата. Тя е изпълнена с надежда и абсолютно лишена от самосъзнание.
  • Дуги Макмекин влиза в ролята на Тиндаро, богат благородник от знатно семейство. Перфектното му родословие на желан ерген е подкопано от непоносимото му поведение и грубото му пренебрежение към жените.
  • Джесика Плъмър е в ролята на Филомена, разглезена чудачка с претенции. Тя е последното оцеляло дете от благородническото си семейство.
  • Таня Рейнолдс играе Лициска, послушна, но непредсказуема слугиня. Животът ѝ се характеризира с упорита работа, дебела кожа и преданост към семейството, на което служи - досега.

Сериалът е създаден от Катлийн Джордан, която е и шоурънър.

Премиерата на поредицата от осем епизода е в Нетфликс на 25 юли.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Декамерон , Стрийминг

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max