ТВ анонси ТВ анонси

Стивън Сегал по Диема през август

Добави коментар

През целия август ефирът на Диема ще бъде под зоркото око на Стивън Сегал
През целия август ефирът на Диема ще бъде  под зоркото око на Стивън Сегал, а причината за това е тематичен месец, посветен на най-харесваните ленти с участието на актьора, които ще се излъчват всеки понеделник от 22 часа по медията.

Стивън Сегал по Диема през август

Малко известно за Сегал е, че той започва своята бойна кариера много преди актьорската - едва когато е на седем години, а освен това световната знаменитост е  първият чужденец, отворил школа по айкидо в Осака — Япония, която и до днес се радва на небивала популярност. Неговият стил на екрана доста се различава от този на останалите най-добри в жанра - Брус Ли, Чък Норис и Жан Клод Ван Дам. Много често персонажите, с които се захваща Сегал, са на обикновени хора, които обаче при някакви обстоятелства са предизвикани да покажат другата си страна, а в повечето случаи тя е достатъчно силна, за да разбие на пух и прах и най-големите им врагове.

Точно такава е ситуацията в  продукцията, която ще даде старт на месеца със Сегал следващия понеделник, на 6 август, от 22 часа. В „Под обсада“ великият актьор ще влезе в кожата на готвач на бойния кораб Мисури. Банда от наемници, водена от бивш агент на ЦРУ ще се качи на кораба с желанието да конфискува всички ядрени бойни глави, а Сегал ще трябва да измисли начин да им попречи със собствен план за действие, измислен на момента от фризера, в който е заключен без оръжие.

Седмица по-късно, на 13 август, зрителите имат възможност да видят още едно от най-добрите заглавия в кариерата на актьора - криминалния екшън „Принуден да убива“
. Руслан Драчев, някога опасен и много находчив член на руската мафия в Ню Йорк, отдавна е изоставил тъмното си минало и днес живее спокойно, като се издържа от писане на криминални романи. Нещо обаче много силно ще го предизвика - а именно фактът, че той намира собствената си дъщеря убита, а главният заподозрян е неговият най-голям враг.

В предпоследната седмица на август, в „Опасен човек“,
адреналинът и екшънът остават водещите акценти на екрана, а Шейн Даниелс (Стивън Сегал) току-що е освободен от затвора в Аризона, след като е лежал 6 години за престъпление, което не е извършил. Това обаче няма да му попречи да се впусне към ново предизвикателство - само часове след своето освобождаване за нещастие става свидетел как членове на китайската мафия убиват полицай, след като са отвлекли момиче и чанта с пари от наркотици. Така Шейн е принуден да помогне на момичето, като ѝ обещава да скрие чичо ѝ на сигурно място.

Отново ролята на великодушен спасител ще постави финал на тематичния месец, посветен на Сегал, в лентата „Пазителят“, в която той изпълнява ролята на полицай от Лос Анджелис, който е принуден да избяга в Тексас, за да се освободи от алчните си врагове. Там започва работа като бодигард на дъщерята на богат бизнесмен, но след като тя е отвлечена от гангстери, той няма да се поколебае и за миг, за да тръгне по петите им и да се опита да спаси момичето.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стивън Сегал

Четвъртъци със Стивън Сегал по bTV Action през юни