Актуално В програмата

Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen България

4 коментара

С бурни емоции и с драматично наситени моменти ще запомним решаващия за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България.

С бурни емоции и с драматично наситени моменти ще запомним решаващия за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България. Очаквахме шоуто да напуснат Галя или Ивайло, които шеф Виктор Ангелов наказа и изправи един срещу друг в битка за оцеляване в Кухнята на Ада, но за всеобща изненада изгонената беше Соня.

 

Добави описание

 

Кулинарният блогър се наложи като противоречива личност сред топ готвачите в състезанието. От една страна показа завидни готварски умения, а от друга се нареди в женския лагер на хубавелките и си навлече доста женски гняв и завист. В крайна сметка шеф Ангелов се раздели с нея и си призна, че е очакал доста по-рано тя да се огъне под стреса и напрежението в Hell’s Kitchen България. След напускането на Соня вражеските сили при дамите ще бъдат изравнени, но дали това ще сплоти отбора ще стане ясно през следващата седмица в новите епизоди на оспорваното кулинарно състезание?

 

Добави описание

 

Началната учителка Галя не успя да се справи с тежката задача да ръководи червения отбор и да командва в кухнята. Вместо хладен ум, бърза реакция и ясна комуникация с дамите – показа паника и несигурност, а вместо да наложи дисциплина с желязна ръка наблегна на кресчендото.
Ивайло също не успя да овладее сините и да покаже лидерски умения. В допълнение прояви тъмните страни на своя характер – не само не овладя емоциите си в пряк сблъсък с Галя, но и не намери поведението си за грешно. А иначе показа тактика за отборна победа и за пореден път демонстрира, че в Hell’s Kitchen България освен топ готвачи има и топ стратези. 

 

Добави описание

 

Как ще се развият отношенията между сини и червени? Кой ще спечели надмощие в ожесточената кулинарна битка за оцеляване в шоуто и ще има ли нови удари под кръста? Предстои да разберем и ще има ли още участници, които ще се разделят с мястото си в Кухнята на Ада. Всичко това в новите епизоди на Hell’s Kitchen България – следващата седмица.

 

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия