Предавания Поредици

Discovery Channel разбива рекорди

Добави коментар

Трима души с уникален автомобил се борят за подобряване на световния рекорд за стигане до Южния полюс с кола в премиерата „Най-трудният терен“
Discovery Channel разбива рекорди в най-новото си премиерно предаване „Най-трудният терен“.

Най-трудният терен

Поредицата стартира на 26 юни в 22.00 ч. по най-авантюристичния телевизионен канал в родния ефир и ще се излъчва всяка сряда в този час. Предаването проследява опитът на трима смели мъже да подобрят световния рекорд за най-бързо стигане с автомобил до Южния полюс. Те трябва да стигнат до полюса за по-малко от 2 дни, 21 часа и 21 минути, и то без никаква подкрепа, спасителни екипи или помощни превозни средства.

Най-трудният терен

Тричленният екип включва лидерът на екипа и настоящ рекордьор Джейсън де Картерет, инженерът Кирън Брадли и Джейсън Томас, канадски копирайтър, който е спечелил мястото си в екипа след оспорвано състезание. Ключов член на екипа е специалната им кола „Polar“. “Polar” е концептуален автомобил, специално създаден и тунингован за това приключение. Той е оборудван с ултра широки гуми, уникален турбокомпресор и шест цилиндров двигател, който се захранва от био гориво. Успоредно с всички тези екстри “Polar” има двойно Y-образно окачване и специален протектор на предния капак, който не позволява на колата да падне в процеп или пукнатина, както и специално купе, пригодено за оцеляване в екстремни условия.

В деня на премиерата ще бъдат излъчени два последователни епизода на предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Най-трудният терен