Актуално В програмата

Слави Трифонов най-любезно ви кани на сватба…

2 коментара

“Моята голяма телевизионна сватба” - най-новия реалити-проект в “Шоуто на Слави”
Новият конкурс на Слави Трифонов - да подари незабравимо сватбено празненство на двама влюбени, за броени минути се превърна в хит.
Веднага след като Слави обяви в шоуто си, че ще ожени двойка зрители, пощата на предаването прегря от писма със заявки "звездната сватба" да бъде за тях.
Моята голяма телевизионна сватба
В “Моята голяма телевизионна сватба” може да участва всяка двойка, която желае да сключи брак и иска да има незабравима сватба. Няма значение от колко време сте заедно, няма значение на каква възраст сте, няма значение кой брак ще бъде това за вас, няма значение каква двойка сте – мъж и жена, мъж и мъж, жена и жена...Слави Двойката, която спечели, ще получи сватбата на мечтите си, подарена лично от Слави Трифонов. Победителите ще получат всичко, за да бъде изключителен техният сватбен ден – от костюма на младоженеца и роклята на булката, през сватбената лимузина, до цялото сватбено тържество, на което ще свири “Куку бенд”, а за доброто настроение ще се грижат актьорите от “Шоуто на Слави” и самият Слави Трифонов.

Първият кастинг ще се проведе от хора на "Седем осми"
, които ще изберат няколко двойки за второто ниво на играта.

Във втората част влюбените ще минат през знаменитото диванче на Дългия, за да разкажат за себе си, след това ще бъдат подлагани и на изпитания, свързани с бъдещия им съвместен живот. От шоуто признаха, че има и вариант публиката да гласува с SMS и също да дава вота си за най-симпатичната двойка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Моята голяма телевизионна сватба

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"