Актуално В програмата

Сериалът на БНТ „Вина“ продължава с чаша „Керацуда“

1 коментар

Сериалът „Вина“, който потапя зрителите на обществената телевизия в света на винената индустрия, продължава с трети епизод под надслов „Керацуда“ – на 19 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Историята се заплита още повече, след като Филип взима решение да не продава винарната на Андрей Бончев, а търси нов купувач. Но Андрей Бойчев продължава да крои своите пъклени планове, за да фалира бизнеса на Филип. Междувременно дъщеря му Елина разбира, че баща ѝ иска да откупи винарната. Напрежението между Марта (съпругата на Филип) и Елина се разгорещява с думите: „Мисля, че е по-добре да си потърсиш работа на друго място“. Какво ще последва от това и на коя страна ще застане Елина – зрителите ще разберат в четвъртък, 19 януари ,от 21:00 ч. по БНТ 1.

Текст от potv.bg

Сериалът „Вина“, част от филмопроизводството на обществената телевизия, започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вина

"Вина" продължава със сорта "Сандански мискет"

Започнаха снимките на новия сериал на БНТ - „Вина“