Кино

Саша Барон Коен избухва отново в комедията "Диктаторът"

Добави коментар

Саша Барон Коен избухва отново в комедията "Диктаторът" - 18 май 2012 г

 Саша Барон Коен избухва отново в комедията "Диктаторът"

Филмът "Диктаторът" е първият в рамките на ексклузивен три годишен договор между Paramount и продуцентската компания на Коен Four By Two Films

След „Бруно” и „Борат” Саша Барон Коен се завръща в нова комедия на ситуациите „Диктаторът”, героична история за диктатор, който рискува живота си, за да бъде сигурен, че демокрацията никога няма да се появи в Уадия, страната, която с толкова любов угнетява. 

Вдъхновен от новелата "Zabibah and The King" на Саддам Хюсеин, филмът е продукция на компанията на Коен, който е съсценарист и продуцент на лентата.

Преди месец, Paramount Pictures,  които разпространяват „Диктаторът”, подписаха със Саша Барън Коен тригодишен ексклузивен договор, според който бъдещите продукции на Four By Two Films ще бъдат предлагни за разпространение първо на тях. Като част от споразумението е създаден фонд, чрез който Коен ще разработва проекти в Обединеното Кралство, за да открива нови таланти.

 


Въпреки безпрецедентния скандал, в който на ексцентричния англичанин бе отказан достъп до церемонията за връчването на тазгодишните награди „Оскар”, той се появи на събитието в униформата на главнокомандващия армията на Република Уадия.  Изцяло потопен в ролята на близко-източния диктатор Генерал Адмирал Алдин, актьорът продължава да изненадва папараци по цял свят, които хващат Диктаторът в целият му блясък на различни обществени места и светски събития в компанията на популярни личности.

 

 

 

 

 


В центъра на междукултурен сблъсък с демократичните ценности на Америка, Диктаторът попада от една нелепа ситуация в друга, с характерния английски хумор на Коен. Според Брад Грей, Управляващ директор на Paramount Pictures „Саша е комедиен гений, писател, актьор и продуцент с огромен талант.  Освен това е и рядък пример за комедийна звезда от световна класа.” Екранни партьори на Коен в комедията „Диктаторът” са сър Бен Кингсли и Ана Фарис. С кратко, но запомнящо се появяване, участва и сексапилната Меган Фокс.  

Екипът, с който Барон Коен работи по “Диктаторът”, включва дългогодишните му партньори Антъни Хайнс, Дан Мейзър и Питър Бийман (Шоуто на Али Джи, Бруно, Борат), изпълнителни продуценти на лентата. Режисьор е Лари Чарлз, а продуценти са самият Коен, Алек Берг, Джеф Шафер, Дейвид Мендел и Скот Рудин.

„Диктаторът” излиза официално по кината у нас на 18 май 2012 г

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диктаторът , Саша Барън Коен

Саша Барън Коен в продължението на "Алиса в страната на чудесата"

„Диктаторът“ на Саша Барон Коен - най-касовата премиера

"Диктаторът" отново скандализира света на киното в Кан (видео)

Екшън петъци с Уесли Снайпс – през май по bTV Action