Кино

"Диктаторът" отново скандализира света на киното в Кан (видео)

Добави коментар

"Диктаторът" отново скандализира света на киното в Кан. Генерал Аладин (Саша Барон Коен) се разходи по прочутия булевард Croisette върху камила.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

"Диктаторът" отново скандализира света на киното в Кан. Генерал Аладин (Саша Барон Коен) се разходи по прочутия булевард Croisette върху камила.


В следващата седмица Кан ще бъде световната столица на киното, и ако светът вече е насочил поглед към средиземноморския град, то всички в Кан са насочили погледа си към скандално известния върховен главнокомандуващ на малката северноафриканска  държава Република Уадия.


По-известен като Диктаторът, генералът отново скандализира обществеността със спонтанните си изяви пред публика.

Диктаторът беше посрещнат от тълпа журналисти пред хотел „Карлтън” и след като едва не падна от личната си расова камила, се разходи щастлив по легендарния крайбрежен булевард Croisette, охраняван от персонална гвардия красиви дами с оръжие в ръка.

Саша Волкова

По-късно снощи Диктаторът се появи на светско събитие с прословутото си оранжево Ламборджини и в компанията на световно известния супер модел Саша Волкова.

Саша Волкова

Със същата кола, но върху камион за принудително отстраняване на автомобили, Генерал Аладин пристигна и на червения килим в Лондон за световната премиера на филма, създаден в негова чест – "Диктаторът".

българинът Йордан Екзаров

Един от щастливците, които успяха да видят на живо легендата от Република Уадия и да гледат оригиналната кино творба, беше и българинът Йордан Екзаров, който благодарение на TV7 спечели две VIP покани за кралската гала премиера в Лондон.


Кой всъщност е ексцентричният, брадат тиранин, може да видите в "Диктаторът", който от утре излиза на голям екран и в България. С нелеката и рискована задача да пресъздаде екстравагантната личност на Генерал Аладин се е заел английският комик Саша Барон Коен, който е също сценарист и продуцент на лентата.

Вдъхновен от новелата "Zabibah and The King" на Саддам Хюсеин, той представя героичната история за диктатор, който рискува живота си, за да бъде сигурен, че демокрацията никога няма да се появи в Република Уадия, страната, която с толкова любов угнетява.  В центъра на междукултурен сблъсък с демократичните ценности на Америка, Диктаторът попада от една нелепа ситуация в друга. На големия екран до Саша Барон Коен в комедията "Диктаторът" застават сър Бен Кингсли, Ана Фарис, Меган Фокс и др.   

Екипът, с който Барон Коен работи по "Диктаторът", включва дългогодишните му партньори Антъни Хайнс, Дан Мейзър и Питър Бийман (Шоуто на Али Джи, Бруно, Борат), изпълнителни продуценти на лентата. Режисьор е Лари Чарлз, а продуценти са самият Коен, Алек Берг, Джеф Шафер, Дейвид Мендел и Скот Рудин.

"Диктаторът" излиза официално по кината у нас утре, 18 май 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диктаторът

Саша Барон Коен избухва отново в комедията "Диктаторът"

„Диктаторът“ на Саша Барон Коен - най-касовата премиера

Екшън петъци с Уесли Снайпс – през май по bTV Action