ТВ анонси bTV

Екшън петъци с Уесли Снайпс – през май по bTV Action

Добави коментар

В четирите екшън петъка през май от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще гледат филми с участието на Уесли
В четирите екшън петъка през май от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще гледат филми с участието на Уесли Снайпс. Сред заглавията с майстора на бойните изкуства са трите филма от поредицата „Блейд", както и екшън трилъра „Детонатор”.

Екшън петъци с Уесли Снайпс – през май по bTV ActionЕкшън петъците с Уесли Снайпс по bTV Action стартират на 4 май с приключенската екшън фантастика  „Блейд”.  Разчел древно пророчество, Дякон Форст се самопровъзгласява за лидер на вампирите и подготвя събуждането на Бога на кръвта, който ще ги поведе към победна битка срещу вековното господство на хората. Само един човек стои на пътя на Форст - Блейд.

Кръвта, която тече във вените му е наполовина човешка, наполовина вампирска. Балансът се поддържа от специален серум, който постепенно започва да отслабва. И Блейд става все по-податлив на тъмната си страна и сам започва да копнее за сладкия вкус на кръвта. Но се появява Карън - лекарка - хематоложка, която ще помогне на Блейд.

В последното противопоставяне на силите на Злото, Блейд се изправя срещу Бога на кръвта, който се събужда, за да донесе смърт с настъпването на новото хилядолетие. Ако Блейд не победи, светът ще бъде потопен във вечен терор, а вампирите ще станат господстваща раса.

На 11 май от 22:00 часа bTV Action ще поднесе на зрителите забележителни специални ефекти, впечатляващи бойни сцени, много лоши момчета и малко любовна история в по-зашеметяващата дори от оригинала втората част на хитовата трилогия „Блейд”.

Уесли Снайпс отново влиза в ролята на полу-човек, полу-вампир с всичката мощ на вампирите, но без нито една от техните слабости. Посветил живота си на унищожаването им, той е движен от желанието да си отмъсти за проклятието, което тегне над него и да спаси човешката раса от кървав Армагедон.

В своето ново екшън приключение, Блейд трябва да се съюзи с най-мощната група от своите врагове вампири, защото срещу тях се е изправило зло с дори още по-огромна сила - нов вид супер-вампир, който унищожава всички наред - и хора, и вампири.

Екшън петъци с Уесли Снайпс – през май по bTV ActionНа 18 май Уесли Снайпс се завръща като съвършения ловец на вампири в експлозивния трети и последен филм, „Блейд: Троица”. От години, Блейд се бие срещу вампирите под прикритието на нощта. Но сега, след като ФБР са по петите му, той е принуден да излезе на светло и да обедини силите си с група ловци на вампири, за чието съществуване изобщо не е подозирал – „Нощните бойци”. Заедно с Абигейл (Джесика Бийл) и Ханибал (Райън Рейнолдс), двама от най-опитните „Нощните бойци”, Блейд тръгва по кървавата следа на древно създание, което също го преследва – първият вампир, Дракула.

В последния петък на май зрителите на bTV Actionще гледат Уесли Снайпс в екшън трилъра „Детонатор”. Актьорът влиза в ролята на тайния агент на ЦРУ Сони Грифит, който пристига сам в Румъния, за да разкрие опасни контрабандисти и да спре продажбата на ядрено оръжие. Търговецът, с когото преговаря, разкрива истинската му самоличност и Грифит е арестуван. Но с помощта на ЦРУ бързо е освободен, за да получи следващата си задача: да охранява красивата Надя  по пътя обратно към САЩ. Грифит скоро ще разбере, че Надя е преследвана от същия търговец на оръжие, чийто бизнес той се е опитал да разбие и че безмилостният престъпник няма да се спре пред нищо, за да измъкне от неяинформацията, която му е нужна – а именно – къде са скрити 30-те милиона долара, с които той ще си купи атомна бомба. Когато от вътрешен източник в ЦРУ изтича информация и бандитите разбират истинската самоличност на Грифит, както и къде се крият с Надя, те ще трябва да се бият на живот и смърт, за да спасят себе си и света.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Уесли Снайпс , Блейд , Диктаторът

Саша Барон Коен избухва отново в комедията "Диктаторът"

„Диктаторът“ на Саша Барон Коен - най-касовата премиера

"Диктаторът" отново скандализира света на киното в Кан (видео)