Актуално В програмата

Само в „Календар” – интервю с барабаниста на Елтън Джон

Добави коментар

Найджъл Олсън, барабанистът на Елтън Джон от близо 40 години, даде интервю единствено за „Нова ТВ”, четвъртък, 10 юни, в централната емисия „Календар”.
  Найджъл Олсън, барабанистът на Елтън Джон от близо 40 години, даде интервю единствено за „Нова телевизия”.  Какво разказа той по телефона на репортера Иван Черкезов ще видим утре, 10 юни, в централната емисия „Календар”.
  Найджъл Олсън, барабанистът на Елтън Джон от близо 40 години, даде интервю единствено за „Нова телевизия”.  Какво разказа той по телефона на репортера Иван Черкезов ще видим утре, 10 юни, в централната емисия „Календар”.

Олсън определя работата си с големия музикант като много голям късмет, защото се чувства част от историята на съвременната музика. Един единствен път е бил в България, на за да смени полет...

Всички тотални хитове на Елтън Джон ще чуем на живо на концерта му тази неделя, издаде още Найджъл Олсън. Събитието, организирано от „София мюзик ентърпрайсис”, ще се състои на стадион „Локомотив”. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”