Актуално В програмата

Румен Радев отпадна от “Игри на волята” след наказателна битка

Добави коментар

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев напусна “Игри на волята” след първата наказателна битка в историята на екстремното риалити.

Въпреки че е прекарал най-малко време при Амазонките, той избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Румен се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния съдия Крум Апостолов.

Причина за наказателната битка беше грубото нарушаване на правилата на “Игри на волята” от трите племена. Румен Радев влезе в “Игри на волята” с любимата си Теодора Мудева. Той прекара месец, разделен от нея и успя да се присъедини към Амазонките след положителен вот на Изгубените. Докато броят на воините в племето на Амазонките рязко намаля, Гладиаторите се сдобиха с още един член. Това е завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът спечели битката за спасение срещу бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

Новината за отпадането на Румен Радев ще се отрази тежко на племето на Амазонките и най-вече на любимата му Теодора Мудева. Как ще реагират другите две племена на завръщането на Мастагарков и Крум? Кой друг играч се е възползвал от телефона на Ситнилска?

Първото телевизионно интервю на Румен Радев може да проследите утре сутрин в “На кафе” по NOVA, а коментар за участието си в екстремното риалити учителя направи и в подкаста “След Игрите”.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в сряда, 11 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел