Актуално В програмата

Рожден ден, сълзи, танцьорки и съдебни планове в Къртицата 2

Добави коментар

Ивайла Бакалова отряза Георги

В днешният епизод на Къртицата 2, Борислав ще бъде героят на вечерта. Рожденият му ден стана повод продукцията да го изненада с пищно парти, подкрепено от DJ, танцьорки, кетъринг и много алкохол. Именно той ще стане повод, повечето участници да преминат доскоро очертаните граници в отношенията си и да бъдат по-смели в признанията.

Добави описание

Ивайла Бакалова ще бъде по-твърда отвсякога и ще се опита да убеди ММА боеца Георги, че нещата между тях категорично няма да се получат. Сигурна, че той действа емоционално и под въздействие на изолацията, бившата Мис България смени приятелският тон и помоли Жоро да не я гледа влюбено и да забрави чувствата си към нея, ако те са повече от приятелски.

Добави описание

Разсъждаващият в Изолатора Емил Русев ще атакува тайните изходи на своя затвор и ще успее да се върне в Базата без условия и предизвикателства. Дали обаче участниците ще се зарадват на появата му или ще го игнорират като човек, знаещ кой е Къртицата?

Добави описание

Снощи Емил Русев категорично заяви, че и на двата елиминационни теста е играл с името на Киряков и е уверен, че той е Къртицата. Ще стигне ли обаче това признание до Заселниците?

Бориса ще сподели със Сано, Ивайла и Георги, плановете си да съди охранителя Емил Каменов. Този разговор ще бъде чут и от самия обвинен в накърняване на имиджа бодигард.

За честта на едно име, за емоциите и прибързаните думи – предстои да видите в епизода тази вечер след мача ЦСКА-Лудогорец от 21.30 часа по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2