ТВ анонси Нова ТВ

Робърт де Ниро от 02 до 08 юли 2012 от 21.00 ч. по КиноНова

Добави коментар

Легендарният американски актьор, режисьор и продуцент Робърт де Ниро ще бъде лошото момче на КиноНова. На екрана той ще си партнира с Ума Търман, Мишел Пфайфър, Леонардо Ди Каприо и Марлон Брандо
Следващата седмица легендарният американски актьор, режисьор и продуцент Робърт де Ниро ще бъде лошото момче на КиноНова. На екрана той ще си партнира с Ума Търман, Мишел Пфайфър, Леонардо Ди Каприо и Марлон Брандо в тематична седмица, посветена на холивудската звезда от 02 до 08 юли.

Легендарният американски актьор, режисьор и продуцент Робърт де Ниро ще бъде лошото момче на КиноНова през цялата следваща седмица. От 02 до 08 юли в ефира на медията ще се завъртят филми с участието на холивудската звезда, доказвайки за пореден път, че не случайно е обявен за едни от най-великите актьори на своето време.

Два пъти Де Ниро печели статуетката Оскар – веднъж за най-добър актьор в „Разяреният бик” и втори път за най-добра поддържаща мъжка роля в „Кръстникът 2” и донеслата му световна слава роля на младия Вито Корлеоне. Именно след огромния успех, който постига в лентата на Франсис Форд Копола, критиците започват да го наричат „вторият Марлон Брандо”. Робърт Де Ниро е известен с изключителния си професионализъм и отдаденост на професията – за свои превъплъщения е наддавал с 25 кг., учил се е да се боксира, изпилявал си е зъбите и дори започва да свири на саксофон. Познат е на публиката най-вече в ролите си на гангстер, мафиот и човек с труден и проблемен характер – точно такъв ще го видят зрителите и в седмицата по КиноНова, посветена именно на актьорския му талант.

В ролята на съвършен бос актьорът ще се превъплъти още в понеделник, когато начало на Де Ниро маратона ще постави заглавието „Последният магнат”. В лентата има големи залози, ожесточени улични борби, сблъсък с нервни актьори и режисьори, а Де Ниро ще бъде начело на филмово студио и ще граби с пълни шепи от благата на живота.

Робърт де Ниро

Ситуацията във вторник загрубява още повече в екшъна „Среднощно препускане”, където той е ловецът на глави Джак Уолш, нает да открие счетоводител, откраднал 15 милиона. В третия ден от седмицата, в 21.00 часа, зрителите на КиноНова ще разберат какъв е ефектът "Обратна тяга" в едноименната лента, където известният актьор отново ще бъде в центъра на опасни събития. В четвъртък седмицата продължава с изневяра на екрана в „Лудото куче и Глория”. Освен че си партнира с Ума Търман, тук Де Ниро влиза в ролята на скромния и срамежлив чикагски детектив Уейн, който трябва да защити прякора си „Бясното куче”.

Робърт де Ниро

В петъчната вечер носителят на Оскар ще покаже най-лошата страна от себе си, а на екрана зрителите ще видят и младия Леонардо Ди Каприо в „Животът на момчето”. В събота в „Прецакването”, Де Ниро е професионален престъпник, който решава завинаги да се откаже от бизнеса, но всичко се обърква, когато получава предложение, което не може да откаже.
 
Финалът на седмицата ще бъде повече от необикновен – романтичен и фантастичен, а лошото момче неочаквано ще се превърне в обикновен и влюбен младеж. Тук той си партнира с Мишел Пфайфър, с която не веднъж са доказвали, че са брилянтен актьорски тандем.

Робърт де Ниро – всеки ден от 02 до 08 юли, от 21.00 ч. по КиноНова

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Робърт Де Ниро

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с премиера в България, ден преди Лондон и Ню Йорк

Запознай се с малките / Meet the parents: Little Fockers - премиера 22 декември 2010

Робърт Де Ниро: Вече не ставам за главен герой

Робърт Де Ниро (Robert De Niro)

Работата с Джон Траволта е един от големите подаръци на съдбата за Кремена Халваджиян