Актуално В програмата

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Първата елиминационна битка във финалната седмица от трети сезон на „Игри на волята: България“ изправи Рабухчиев срещу Неделчо.

В изключително тежката и многокомпонентна игра двамата воини подложиха точността, уменията в плуването, силата и най-вече волята си на огромно изпитание.

Преднината от 9 минути, която Рабухчиев натрупа по време на физическата част, се оказа недостатъчна срещу Неделчо, който обърна битката в своя полза при подреждането на пъзела. Рабухчиев демонстрира уважение и честна игра към противника си на Арената – когато Неделчо бе на ръба на силите си, той го мотивира да продължи и да се бори докрай.

Текст от potv.bg
„Аз съм атлет и съм преминал през много лоши и добри моменти, но за мен „Игри на волята: България“ е нещо неописуемо. Няма как да обясниш на някого какво е да стъпиш на Еверест – същото е и с Арената тук. Няма как да опишеш какво е да влезеш в битка и да бъдеш част от едно племе, от едно семейство. Не силата, а сърцето е най-силната част от мен“, каза Рабухчиев преди да напусне риалити формата.

Във втората битка за имунитет Симеон успя да грабне първото място и да спечели неприкосновеност и допълнителен глас на съвета. Момент невнимание събори кулата от чаши и чинии на Паулина преди всички и тя автоматично се превърна в първия номиниран играч за утрешната елиминационна игра.

Текст от potv.bg

Край огъня ситуацията от вчерашния епизод се повтори и бившите Бойци откупиха от Ралица 5 допълнителни номинационни гласа. С тях те избраха противник на Паулина в следващата елиминационна битка да бъде Борис. От своя страна певицата даде своите 150 спечелени жълтици, за да закупи предимство в предстоящата решаваща игра.

Текст от potv.bg

Ще успее ли Паулина да елиминира Борис или той ще се завърне в Резиденцията? Кой от двамата ще премине към следващата индивидуална битка? Какво ще се случи на последния племенен съвет за сезона? - не пропускайте утре вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Алекса е големият победител в четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Гого е първият полуфиналист в “Игри на волята: България”

Алекса спечели имунитет във втората битка на финалистите в “Игри на волята"

Първа битка на финалистите в “Игри на волята: България”

Пътят на Зорница в “Игри на волята: България” приключи