Актуално В програмата

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

Добави коментар

Състезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри на волята” 5.

Той отпадна по медицински причини по време на елиминационния сблъсък срещу шампионката по калистеника Цвети Станева. Васил спечели мястото си в племето на Старейшините след триумф в първата битка на Изгубените за влизане в играта. Така той се събра с брат си Момчил, но радостта им беше кратка, след като по-малкият брат беше пленен от Амазонките. Гледайте първото интервю на Васил след елиминацията му тази събота в “Събуди се” по NOVA.

“Игри на волята” напуска и шампионът по културизъм Валентин Петров, който влезе в екстремното риалити с дъщеря си Елена. Тя беше причината той да отиде в Чистилището по собствено желание и да напусне племето на Старейшините. Там обаче не успя да се приобщи към Изгубените и получи техните елиминационни гласове. По време на съвета от Чистилището успя да се спаси бившата амазонка Виктория Йорданова, която си откупи мястото в играта срещу 100 златни гроша и се завърна при Старейшините.

По време на битката за спасение, която беше спечелена от Даниел от Гладиаторите, отново имаше обрат в играта. Завършилият последен Мартин Николов - Елвиса ще трябва са се бори за правото да се върне в “Игри на волята”, защото вече е част от племето на Изгубените. Милионерът ще се сблъска с тежките условия в Чистилището и ще живее без храна и удобства под открито небе.

За Амазонките премеждията продължават. По време на кастинг битката тази събота те ще трябва да дадат своя залог. Ще имат избор между две силни жени. На Арената на “Игри на волята” се завръща звездата от сезон 4 - Михаела Тодорова, а срещу нея ще излезе акробатката Виктория Пенелова. Ако сбъркат и заложат на грешния човек, Амазонките ще трябва да изпратят един от своето племе в Чистилището.

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел