Актуално Какво ще се случи...

Примката около следователя Борис се затяга в „Братя“

1 коментар

В новите епизодите на „Братя“ неподозирани разкрития притискат все повече Борис до стената, а стореното и тайните започват да тежат все повече.

В новите епизодите на „Братя“ неподозирани разкрития притискат все повече Борис до стената, а стореното и тайните започват да тежат все повече. Следователят научава кой стои зад уличаващите записи, които го свързват със смъртта на Лина и е изправен на кръстопът. На какво е готов, за да не бъде разкрита тайната му? Ще се поддаде ли Борис на манипулациите и изнудванията, за да се спаси, или е на път да се замеси в още по-голяма опасност с необратими последствия?

 

Добави описание

 

Драго от своя страна продължава строго да следва своя план, осигурявайки комфорт и недосегаемост за нелегалната дейност на “Арол Холдинг”. След изчезването на Гаврилов компанията му с нейните дъщерни фирми имат нужда от нов чадър. Едновременно с това бизнесменът обмисля решението си за съдбата на Роси, която може да го изобличи, издавайки на полицията детайли за престъпните му схеми. Ще я пощади ли Драго или човечността му е безвъзвратно изгубена след толкова години, изпълнени с горчивина?

 

Добави описание


Междувременно Лора вижда светлина в тунела, благодарение на изследванията, които двамата с Борис си правят за подготовка на инвитро процедура. Тя с нетърпение очаква резултатите, за да разбере на какво се дължат проблемите със зачеването ѝ. Това, което не подозира, обаче, е че Борис крие още тайни, които заплашват общото им бъдеще. Каква е истината, има ли шанс мечтата за бебе на двамата съпрузи?


Симо навлиза във все по-дълбоки и опасни води. След като съученикът на Вики случайно дочува разговор между родителите си, той е твърдо решен да започне собствено разследване за случващото се в бара на Денис. В желанието да бъде по-близо до истината, той кандидатства за работа там. Ще го допуснат ли и какво и е намислил?


Гледайте в новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Каква ще бъде развръзката за Борис и Драго в „Братя“?

Виктория се жертва, за да помогне на Борис в „Братя“

Чие е бебето на Лора в „Братя“?

Лора с тежки угризения в „Братя“

Мистериозно отвличане в „Братя“