ТВ анонси National Geographic

Премиера по National Geographic: Пътят на бурята

Добави коментар

Един необикновен поглед към една завладяваща история обединява човешката перспектива и световната метеорология.

Пътят на бурята (6 еп. x 60 мин.)
Четвъртък, 16 юли 2020 г. @ 22:00 ч. по National Geographic

Глобалната поредица дава уникален поглед към най-свирепите бури на планетата, чрез преживяванията на очевидци, които работят в морето в някои от най-изявените ураганни зони. Стотици камери са монтирани на лодки, кораби и нефтени платформи по силата на мащабни споразумения за достъп.

Докато бурята наближава и часовникът отмерва секундите до пристигането ѝ, ще застанем редом с хората, които стават свидетели на най-бурните прояви на времето и ще видим проявлението му от всички ъгли.

Екипажите са изправени пред различни предизвикателства, с различни товари, срокове и маршрути.

Залогът е тяхната работа, техният товар, тяхното оборудване... и животът им. Ще разкажем най-вълнуващите им истории за тържеството на инженерните достижения, изобретателността и истинската храброст, която е нужна за работата в бурното море. През техните очи ще станем свидетели на зараждането на бурята.

Ще разберем какво е нужно, за да се върши подобна работа, когато си изправен пред необузданото лице на природата. За да разберем какво стои зад непредсказуемостта и опасността, разгръщащи се на океанската повърхност, историите от първа ръка са съчетани с научни аргументи, анализи и подробни сателитни карти.

Този необикновен поглед към една завладяваща история обединява човешката перспектива и световната метеорология.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на бурята