ТВ програма National Geographic Channel - Днес

01:00Да заловиш контрабандист - Скрит хероин - Двама мъже, пристигащи от различни континенти, изглежда, не пренесят наркотици, но нервността им и противоречивите им истории будят подозрения.55 мин.
Документално
01:55Произход: Пътешествието на човечеството - Пътят напред - Ние сме биологичен вид в движение, вечно създаващи начини за премахване на факторите време и разстояние - с тичане, яздене и летене. Пътищата, които сме изминали в покоряването на пространството и в45 мин.
Документално
02:40Куфар за края на света 2 - Готов, а не уплашен - Срещаме се с Брайън, който се опасява, че огромен икономически крах ще доведе до социални сътресения. А Кристин се подготвя за мега цунами.45 мин.
Документално
03:25Строителна зона - Мега хеликоптер - Разгледайте феноменално мощния Еъркрейн - тежкотоварен хеликоптер, способен да изпълнява тежка работа с хирургическа точност.25 мин.
Документално
03:50Brain Games 3 - Шаблони - Този епизод ще ви проведе серия от игри и експерименти, които имат за цел да ви покажат как точно шаблоните и навиците управляват света.20 мин.
Документално
04:10Куфар за края на света 2 - Готов, а не уплашен - Срещаме се с Брайън, който се опасява, че огромен икономически крах ще доведе до социални сътресения. А Кристин се подготвя за мега цунами.45 мин.
Документално
04:55Строителна зона - Мега хеликоптер - Разгледайте феноменално мощния Еъркрейн - тежкотоварен хеликоптер, способен да изпълнява тежка работа с хирургическа точност.20 мин.
Документално
05:15Brain Games 3 - Шаблони - Този епизод ще ви проведе серия от игри и експерименти, които имат за цел да ви покажат как точно шаблоните и навиците управляват света.20 мин.
Документално
05:35Мигове от катастрофата - Олимпийските игри в Мюнхен - Олимпийските игри в Мюнхен 1972 г. е трябвало да покажат нова Германия, но вместо това 11 атлета са били убити. Запознайте се отблизо със спасителната операция, завършила с кръвопролитие.25 мин.
Документално
06:00Свободен живот - втори сезон - Прииждащи води - Колбърт се възползва от придошлите води на мочурището и транспортира материал за ремонт на хижата си. А една мечка си проправя път към лагера на Торн, Дерик се опитва да върне мулетата вкъщи, а Тони и Амелия45 мин.
Документално
06:45Мигове от катастрофата - Бомбата в град Оклахома - Пресъздаване на терористичната атака върху федералната сграда Алфред П. Мура през 1995, когато е имало 168 жертви и 674 ранени. Защо сградата е паднала и как има оцелели?20 мин.
Документално
07:05Без закони - Пресечени линии - Тимъти и Аманда се опитват да ловят камбала. Сам се опитва да сглоби вятърна турбина с материали от стара корабостроителница. Ханс се залавя с тестване на pH-то на местната водата, но открива, че мъртво дърво застрашава тръб55 мин.
Документално
08:00Без закони - Клубът на дявола - Гари отива да лови скариди - нещо, което не е правил от доста време. Тимби издирва натурално лечение за болките на Ханс. Кърли се опитва да изтегли дърво от гората, а Сам отива на лов за мечки в пустошта.1 ч. 5 мин.
Документално
09:05Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 17 - Можеш ли да скачаш от сграда на сграда като истински паркур спец? Чудиш ли се как Бекъм наистина рита? Разглеждаме 2 стила на шутиране, които футболистите ползват при дузпа. Ако 3-годишен може да ползва прав25 мин.
Документално
09:30Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 18 - Предаването комбинира строгата наука с някои от най-лудите и опасни клипчета. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при танци по масите, вдигане на задни гум30 мин.
Документално
10:00Бедствие Земя - Земетресение - Учените проучват възможността Сиатъл да пострада от мега земетресение като онова, което причини цунамито през 2004 година.60 мин.
Документално
11:00Плаване по Юкон - Курс към катастрофа - Скоти и екипажът му спират в село Рампарт с надежда да открият лодка и мотор, с които да си помогнат в управлението на сала. Андрю и Джош засядат в пясъчен нанос, а Нийл предизвиква сина си да води екипажа. Надолу п60 мин.
Документално
12:00Свободен живот - втори сезон - Да убиваш време - Тобиас се отправя на опасно приключение в пустунята Аризона, а Дерик успява да укроти мулетата си, Колбърт е по следите на неуловим глиган, а пътешествието на Торн надолу по реката поема неочаквани обрати.60 мин.
Документално
13:00Да поговорим за звездите - Марс 1 - Нийл деГрас Тайсън представя интервюто си с Бас Лансдорп, съ-основател на Марс 1, организация, която има за цел създаването на селище на Марс. Юджийн Мирман и астронавтът Майк Масимо дискутират логистиката до Марс и ка60 мин.
Документално
14:00Да поговорим за звездите - Кристофър Хадфийлд - Сблъсък на поп културата и науката, но изпълнен с хумор и сраст. Към Тайсън се присъедияват комедианти, известни личности и специални гости.60 мин.
Документално
15:00Без закони - Борба с хищниците - Пролетта е тук и всички имат важни задачи. Ханс и Тимби предприемат стъпка в реализирането на мечтаната ферма като построяват къща за патиците. Общността обединява сили, за да издигне 5-метрово ограждение за патиците.60 мин.
Документално
16:00Без закони - Жажда за кръв - Гари прави доставка до Рангел, Аляска и е помолен от Ханс и Тимби да докара на връщане ценен товар (патици), на който разчита цялата общност. Кърли тръгва на лов. Сам се опитва да резреши загадката с недостига на вода в града.60 мин.
Документално
17:00Голям, по-голям, най-голям - Купол - Ще разгледаме най-големият в света подвижен покрив - купола на стадион Оита в Япония1 ч. 5 мин.
Документално
18:05Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 19 - Предаването комбинира строгата наука с някои от най-лудите и опасни клипчета. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при опит за спиране с ролери, въртене на 25 мин.
Документално
18:30Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 20 - Предаването комбинира строгата наука с някои от най-лудите и опасни клипчета. В този епизод разбираме колко начина съществуват за причиняване на самоунижение и болка при посещение на воден парк, удар с гърди30 мин.
Документално
19:00Познатата Вселена - Космически бури - Ще видим мощта на най-лошото време на Земята, преди да тръгнем през Вселената и се натъкнем на ветрове от 17500 км/ч и метанови бури в космоса.60 мин.
Документално
20:00Познатата Вселена - До край - Тръгваме към неизвестното: в дълбините на океана и в далечния космос - в търсене на отговори на най-неразгадаемите загадки за човечеството.60 мин.
Документално
21:00Екзомарс: В търсене на живот - Екзомарс: В търсене на живот - Имало ли е някога живот на Марс? За да отговори на този въпрос, Европа стартира уникална космическа мисия с начало март 2016. Филмът ни води зад кулисите, за да се срещнем с хората зад инициати60 мин.
Документално
22:00Непознатата планета - Оцеляване - Земята е годна за живот. Но за да избуява той тук, тя трябва да бъде и смъртоносна. Смъртта е програмирана във всичко - от клетките ни до самата планета. Масови измирания създават възможности, от които еволюцията се възпо60 мин.
Документално
23:00Да поговорим за звездите - Хоуп Соло - Нийл деГрас Тайсън представя интервюто си с Хоуп Соло, вратар в женския национален футболен отбор на САЩ. Комикът Чък Найс и д-р Брент Уокър обсъждат теми като физичната наука във футбола, спортната психология и роля60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg