ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Летищна сигурност: Перу - Епизод 13 - Агентите от отдела за борба с наркотрафика на летището в Лима, са заети с уникален случай. Междувременно митничарите се сблъскват с езикова бариера при задържането на жена от Индонезия. Пътник пренася сладурски бебешк60 мин.
Документално
01:00Летищна сигурност: Перу - Епизод 14 - Агентите от отдела за борба с наркотрафика на летището в Лима са заети с млада жена, чието особено поведение подлага търпението им на изпитание. Друга жена избухва в сълзи и твърди, че е изиграна да участва в пренасян55 мин.
Документално
01:55Изследовател - Фосил на динозавър - Фил Коган пътува до пустинята Моаб за разкопките на фосил на динозавър. Тим Самюелс изследва намаляването на броя на жизнените сперматозоиди в Западния свят. Мариана ван Зелер получава достъп до подземен тунел за контра45 мин.
Документално
02:40Мегаколи - Хипермотоциклет Макларън P1 - Новото предизвикателство за механиците Дан Баруфо и Шейн Линч е да проектират и произведат мотоциклет, който да отговаря напълно на стила и характеристиките на една от най-бързите и ексклузивни хиперколи на планета45 мин.
Документално
03:25Как да спечелим - Как да спечелим, 5 - Поредицата обяснява научно всички наши ежедневни дейности, провалите и успехите ни. В този епизод научаваме как да не ни застрелят, как да печелим точки на дартс и да правим свещи с помощта на риба тон.25 мин.
Документално
03:50Уличен Гений - Падания, плавания и празненства - Вижте силата на лепилото, на летящите ботуши, и какво се случва в надпревара между хора и хотдози.20 мин.
Документално
04:10Мегаколи - Хипермотоциклет Макларън P1 - Новото предизвикателство за механиците Дан Баруфо и Шейн Линч е да проектират и произведат мотоциклет, който да отговаря напълно на стила и характеристиките на една от най-бързите и ексклузивни хиперколи на планета45 мин.
Документално
04:55Как да спечелим - Как да спечелим, 5 - Поредицата обяснява научно всички наши ежедневни дейности, провалите и успехите ни. В този епизод научаваме как да не ни застрелят, как да печелим точки на дартс и да правим свещи с помощта на риба тон.20 мин.
Документално
05:15Уличен Гений - Падания, плавания и празненства - Вижте силата на лепилото, на летящите ботуши, и какво се случва в надпревара между хора и хотдози.20 мин.
Документално
05:35Строителна зона - Корабът Роналд Рейгън - Елате на борда на най-новия самолетоносач, който поема на първото си пътуване и разберете повече за работата на този огромен плаващ град - от храната за екипажа до уникалното изхвърляне на отпадъците.25 мин.
Документално
06:00Жив или Мъртъв - Кървав край - Опитай се да оцелееш след стъпкване по време на Надбягването с бикове в Памплона20 мин.
Документално
06:20Мигове от катастрофата - Бомби в Бали - На 12.10.2002 остров Бали е шокиран от терористична атака. Бомби избухват на популярна улица с нощни клубове: 202-ма загинали и множество ранени.20 мин.
Документално
06:40Мигове от катастрофата - Гара Лион - През юни 1988 г., на парижката гара един влак връхлита върху друг пълен с пътници. 56 души загиват в най-страшната катастрофа в историята на френските железници.20 мин.
Документално
07:00Сървайвър: Обратно към примитивното, Китай - Номади и северни елени - Хейзън се присъединява към народа евенки в горите на Вътрешна Монголия, където се обучава да язди високо ценените северни елени, а също и да ги пази от хищници. Два от елените изчезват 60 мин.
Документално
08:00Златна треска 2 - Трудна ситуация - Идва стартът на златотърсаческия сезон в Юкон, но късната пролет и ниските цени на златото карат миньорите да работят по-здраво от всякога.60 мин.
Документално
09:00Да пресушим Бермудския триъгълник - Да пресушим Бермудския триъгълник - Ще разберем какво точно има под повърхността на легендарния Бермудски триъгълник с помощта на данните от модерно сонарно изследване.60 мин.
Документално
10:00Пресушаване на океана: Дълбочини - Бурни морета - Екстремното време заплашва плавателни съдове и моряци от векове. Високите като стени вълни и мощните ветрове на перфектните бури могат да надвият всеки кораб. Какво е причинило потъването на най-голямото и60 мин.
Документално
11:00Магистрала през ада: САЩ - Мъртвата зона - Едгар е изправен пред предизвикателство: трябва да спаси кола, наполовина паднала върху замръзнало езеро.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - Гайки и болтове - Минути след излитането си от калифорнийско летище американски товарен самолет трябва да кацне аварийно. Пилотите успяват да го върнат в района на пистата, но повреденият DC-8 катастрофира в автоморга60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Буря - След като е кръжал над Тайванския пролив в очакване циклонът да премине, полет 222 на Транс Азия катастрофира на курортния остров Пенху. Медиите твърдят, че бурята е виновна, но скоро доказателствата насочват с60 мин.
Документално
14:00Сървайвър: Обратно към примитивното - Легeнда за канибалите - Хейзън Одел започва нов поход - трябва да достигне старо селище на ловци на глави, пленило въображението му от детските години. Той се отправя през блата, пълни с крокодили езера и древни племе60 мин.
Документално
15:00Златна треска 2 - Риск печели, риск губи - Кен влага доста пари, за да копае в тесен подкоп. Денят на големите пари за Кам е застрашен от пожар. Операторът на Карл насилва късмета си.60 мин.
Документално
16:00Пресушаване на Големите езера - Пресушаване на големите езера - Изследваме постоянно променящата се геология на Големите Езера в Северна Америка, като разкриваме как точно изглеждат под повърхността.60 мин.
Документално
17:00Мегазаводи - Формула 1 - Получаваме достъп до футуристичния завод на Уилямс Ф1 и разкриваме тайните на феноменалния болид от Формула 1 - FW33.60 мин.
Документално
18:00Мегазаводи - Лотус Евора - Дани Бахар, харизматичният изпълнителен директор, ни посреща в завода на Лотус в Норфолк и разкрива плановете за най-новата супер кола Евора.60 мин.
Документално
19:00Кървавите разкази на Европа - Черна магия - Д-р Сузана и Джо се спускат в свят на гробокопачи и вещици, за да разследват най-големия лов на вещици в испанската история.60 мин.
Документално
20:00Кървавите разкази на Европа - Екзекуции - Джи Кроули и д-р Сузана Липском изследват екзекуциите, извършвани в Лондонския Тауър, включително несръчното обезглавяване на сина на Чарлз II.60 мин.
Документално
21:00Пресушаване на океана: Дълбочини - Саботаж в открито море - В морското военно дело саботьорите са тих и незабележим враг. Саботажът е едно от най-ефективните оръжия във всеки арсенал. Директните атаки, модерното въоръжение и елементът на изненадата са изп60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Талбот Сънбийм Лотус - ТТим и Фъз отиват във Форфат, Шотландия, за да спасят ръждясалите останки на Талбот Сънбийм Лотус. Колата е гордостта на Джим, бивш пожарникар и заклет фен на ралитата. Той е планирал реставрацията й, но заради травма н60 мин.
Документално
23:00Арестувани зад граница: Престъпление и наказание - Майки зад решетките - С цел да се издържа американката Рути Ламбърт се принуждава да влезе в трафика на наркотици. Тя прави няколко успешни пътувания, внасяйки кокаин от Перу, докато един ден не е заловен60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg