ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Бунтари Отвличане Между 1961 и 1972 г. по един полет седмично попада в ръцете на радикални активисти, търсещи видимост и правосъдие. Отвличането на Полет 49 води до бързи реформи в самолетната сигурност, но също така алармира обществото за полицейското на60 мин.
Документално
01:00Бунтари Уиджи През сухия режим, по времето на гангстерските войни, Уиджи превръща снимките на убийства по улиците на Ню Йорк в изкуство. По ирония на съдбата прочутите му фотографии мотивират борбата с престъпността и той останава без работа.55 мин.
Документално
01:55Летищна сигурност: Колумбия Криминален размах Наркополицията на международно летище Ел Дорадо в Богота има тежка задача - да инспектира багажа на пътниците от 400 полета.45 мин.
Документално
02:40Свободен живот Финалната права Тони и Амелия се опитват да се справят с техните неуправляеми и разрушителни прасета. Мат кани стари приятели на печена пуйка, а Колбърт вика двама другари да му помогнат да довърши хижата си за пролетта.45 мин.
Документално
03:25Господари на войната Обичам оръдия Шон попада на оръдие от 17-ти век, Шутър намира уинчестър от 1894-та. Момчетата решават да си направят състезание и да тестват двете оръжия.25 мин.
Документално
03:50Мигове от катастрофата Пожар на склона Зад всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават, за да създадат катастрофата. Мигове от катастрофата разглежда тези важни моменти, някои от които са променили самата история.20 мин.
Документално
04:10Свободен живот Финалната права Тони и Амелия се опитват да се справят с техните неуправляеми и разрушителни прасета. Мат кани стари приятели на печена пуйка, а Колбърт вика двама другари да му помогнат да довърши хижата си за пролетта.45 мин.
Документално
04:55Господари на войната Обичам оръдия Шон попада на оръдие от 17-ти век, Шутър намира уинчестър от 1894-та. Момчетата решават да си направят състезание и да тестват двете оръжия.20 мин.
Документално
05:15Мигове от катастрофата Пожар на склона Зад всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават, за да създадат катастрофата. Мигове от катастрофата разглежда тези важни моменти, някои от които са променили самата история.20 мин.
Документално
05:35Тайнствени досиета 2 Елизабет I Слуховете за романс между Елизабет I и Робърт Дъдли правят подозрителна смъртта на съпругата му.25 мин.
Документално
06:00Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик Призрачна мечка Фотографът Пол Никлен е в Британска Колумбия, за да се опита да заснеме рядка и неуловима бяла мечка.20 мин.
Документално
06:20Голямата картина с Кал Пен Не на картата Изследваме скрити, необозначени и просто изчезнали от картата места. Кал разследва мистериозни държавни комуникационни бункери, показва как група учени разтърсват обществото на подводните изследователи. Посещава по25 мин.
Документално
06:45Претопяване Пари от ковчега Диего инвестира в ковчег, гравинран със златни букви, но дали чистотата на златото е достатъчно висока, за да донесе печалба.25 мин.
Документално
07:10Кралете на мините Кървавочервени рубини Кралете на мините пристигат в Гренландия. Топящата се ледена покривка разкрива пустеещи, скалисти земи и скъпоценни камъни, а местното население за първи път има право да добива полезни изкопаеми от земята си. Но те55 мин.
Документално
08:05Златна треска Последното укрепление Кен и Гийом премества Звяра при бързея, а Бърни страда от поредица механични повреди в Сноу Крийк.55 мин.
Документално
09:00Златна треска С последни сили В края на сезона всеки миньор полага финални усилия и копае здраво. Кен рискува всичко, а новобранския сезон на Големия Ал приключва.60 мин.
Документално
10:00Познатата Вселена Строителна площадка Отиваме в лабораториите на НАСА, за да разгледаме строителното оборудване и да научим всичко за строителните проекти в космоса.60 мин.
Документално
11:00Най-трудните ремонти на света Мост Огромен 5-лентов мост трябва да бъде преместен с 3 км на новото си място на главен път в Солт Лейк Сити без да се спира движението.60 мин.
Документално
12:00Мегазаводи: Супер Коли Ферари Разглеждаме завода на Ферари, където се произвежда изключителния модел FF - пърото ферари със задвижване на 4 колела, както и с 4 седалки.60 мин.
Документално
13:00Мегазаводи: Супер Коли Тесла Mодел S Това е историята на първия в света изцяло електрически премиум седан - Тесла Модел S.60 мин.
Документално
14:00Мигове от катастрофата Ритуално самоубийство в Джоунстаун Американският конгресмен Лио Райън разобличава истински ужас зад религиозната комуна на Преподобния Джим Джоунс в джунглата на Гвиана.60 мин.
Документално
15:00Разследване на самолетни катастрофи Смъртоносен детайл Полет 120 на Китайските авиолинии от Тайван каца в Окинава, Япония. Пилотите паркират Боинг 737 и гасят двигателите. Секунди по-късно избухва пожар и самолетът е погълнат от пламъците. Като по чудо в60 мин.
Документално
16:00Разследване на самолетни катастрофи Смъртоносно отклонение Пилотите на полет 706 на Протеус Еърлайнс се отклоняват от курса, за да покажат на пътниците легендарния океански бряг на Франция. Но точно над залива Киберон самолетът експлодира. Един журналист 60 мин.
Документално
17:00Магистрала през ада Лютив сос навсякъде! Камиони, натоварени с тръби, се преобръщат и екипите трябва да побързат, за да отворят важните пътни артерии.60 мин.
Документално
18:00Майкъл Уеър: Без цензура Южняшки чар Майкъл се гмурка покрай старите традиции на американския Юг с надеждата да усети пулса на района. Всичко тук, от футбола до вярата, от семейството до храната, може би не е това, което изглежда.60 мин.
Документално
19:00Отвъд Космоса Квантов скок Брайън Грийн изследва света на квантовата физика и как технолгичния напредък, който прави, се отразява на ежедневието ни.60 мин.
Документално
20:00Отвъд Космоса Паралелни вселени Брайън Грийн разглежда теорията за паралелните вселени: алтернативни реалности, където може би съществуваме с различен живот, любов и кариера.60 мин.
Документално
21:00Познатата Вселена Да избягаш от Земята Много малко част от опитите да се изстреля летателен апарат в космоса са успешни. Нека видим какви са трудностите да напуснеш планетата.60 мин.
Документално
22:00След милион години - първи сезон Енергия отвъд Земята Свръхконсумацията на енергия и ресурси ни води до момента, в който или трябва да създадем решение на проблемите, или да търсим други планети за населване. Човекоцентрираният възглед ли е правилният под60 мин.
Документално
23:00Гений със Стивън Хокинг Как се е появила Вселената? Поглеждали ли сте към нощното небе и чудили ли сте се как се е появило всичко това? Отговорът е Големият взрив. Всичко съществуващо избухва от миниатюрна точка, т.нар. сингулярност, и изпълва космоса с е60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg