ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Наркотици ООД 6 Нова година в Ню Йорк Най-голямото парти в годината е голяма възможност за дилърите, но полицията е нащрек, за да подсигури безпроблемното преминаване на нощта.55 мин.
Документално
00:55Наркотици ООД 6 Марди Гра Изследаване на най-употребяваните наркотици: от гледана точка на дилърите, потребителите, трафикантите, лекарите и полицията.55 мин.
Документално
01:50Роден на пътя Трудна поръчка Зак Нес и екипът му правят най-добрите поръчкови мотоциклети благодарение на блестящите си идеи. Те предлагат на клиентите си неповторима машина-мечта - било като съживяват мъртви мотори или като започват от нулата.50 мин.
Документално
02:40Арестувани зад граница 7 Карибски кошмар Дейвид и Джейн Блейдън мечтаеха за нов живот в чужбина, но едно кошмарно пътуване с наркотрафик и насилие завършва с 20 месеца зад решетките.45 мин.
Документално
03:25Хроники на дивото Епизод 17 Срещнете се с природозащитниците, натоварени с мисията да спасят Големия Гърбат Кит. После, проследете конфликта между морските лъвове и рибарите в Нова Зеландия.25 мин.
Документално
03:50Голямата картина с Кал Пен Спортни мечти Кал Пен създава спортен франчайз-мечта с най-доброто: играчи, фенове, дори талисмани. Защо от един град в Луизиана произхождат толкова много професионални футболисти, защо апродирането на отбор може да е опасно и к20 мин.
Документално
04:10Арестувани зад граница 7 Карибски кошмар Дейвид и Джейн Блейдън мечтаеха за нов живот в чужбина, но едно кошмарно пътуване с наркотрафик и насилие завършва с 20 месеца зад решетките.45 мин.
Документално
04:55Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик Секвоя Фотографът Майкъл Никълс обединява сили с група катерачи и учени, за да фотографира гиганстска секвоя в Калифорния.25 мин.
Документално
05:20Голямата картина с Кал Пен Спортни мечти Кал Пен създава спортен франчайз-мечта с най-доброто: играчи, фенове, дори талисмани. Защо от един град в Луизиана произхождат толкова много професионални футболисти, защо апродирането на отбор може да е опасно и к15 мин.
Документално
05:35Хроники на дивото Епизод 9 Благодарение на биолога и изобретател Грег Маршал, вижте океана през очите на 200 килограмова бикова акула. После, природозащитници от Кения се борят за спасяването на застрашени черни носорози.25 мин.
Документално
06:00Сега или никога В пламъци Спасявай се, когато разярена слоница атакува колата ти20 мин.
Документално
06:20Нито едното Огнехвъргачка Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвикава публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.25 мин.
Документално
06:45Теория на глупостта Епизод 8 Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка на каратистки ритници, скоковете с градски велосипед и сноубординга по вода.25 мин.
Документално
07:10Без закони В шок Общността на Порт Протекшън е силна заради постоянните индивидуални опити за устояване срещу вечно променящите се природни препятствия. Гари строи нова и по-безопасна дървена пътека към дома си. Мери пробва новите си умения в събирането н55 мин.
Документално
08:05Без закони Рухване Краят на зимата наближава, а жителите на острова продължават битката си с непредсказуемата природа. Те издържат на оскъдния начин на живот в Аляска, но трябва да са наясно до къде ще им стигнат силите преди да решат да се завърнат в цив55 мин.
Документално
09:00Арестувани зад граница 7 Жонгльорът След преместването си в Япония фокусникът Марк Грийнинг жонглира със семейството си и с контрабандата с наркотици, но скоро е заловен.60 мин.
Документално
10:00Арестувани зад граница 7 Синът на Садам Това е невероятната история на иракски войник, заставен да стане дубльор на Удай Хюсеин - най-големия и опасен син на Садам.60 мин.
Документално
11:00Опасни срещи Преследване на дракон Тежащият около 70 кг комодски варан, или дракон, е един съвременен динозавър, който може да погълне храна колкото 80% от теглото си. А Брейди е в опасност, докато изучава тези зверове.60 мин.
Документално
12:00Суша Токсични води Епизодът разследва корпорациите, замърсяващи водите и опитите им да прикрият действията си, и хвърля светлина върху липсата на адекватна регулация, опазваща водните ресурси.60 мин.
Документално
13:00Майкъл Уеър: Без цензура По следите на иранските шпиони Осъдена от Иран. Някога смятана за терористична. Поддържана от американски политици. Водена от жена. Това е Организацията на муджахидините на иранския народ - дисидентска група, с която Майкъл се сре60 мин.
Документално
14:00Куфар за края на света 2 Взимай от богатите Срещаме се с хора и цели семейства, които стигат до крайности в подготвката си за края на света.60 мин.
Документално
15:00Куфар за края на света 2 Време за разплата Срещаме се с 2 семейства от Тексас, които обединяват сили в подготовката за края на света, въпреки че живеят на 500 км разстояние едно от друго.60 мин.
Документално
16:00Куфар за края на света 2 Бягство от Ню Йорк Срещаме се с трима нюйоркачани, които планират маршрута си за бягство от града.60 мин.
Документално
17:00Куфар за края на света 2 Няма честни битки Брент строи замък, за да защити семейството си от електромагнитен импулс, а Дерек се бои, че слънчево изригване ще унищожи модерните технологии.60 мин.
Документално
18:00Лудото време на Ричард Хамънд Вода Атмосферното време е забулено в загадки. Ричард ще разкрие най-неочакваните, необясними и необичайни тайни на времето. Той ще изследва водата: опитва да претегли облак, разбира, че дъджът може да смачка кола и помага за 60 мин.
Документално
19:00Вода и енергия: Калифорнийският обир Вода и енергия: Калифорнийският обир Калифорния преживява все по-задълбочаваща се водна криза и бъдещето на селското стопанство на щата, което обезпечава производството на почти половината от плодовете, ядките и зеленч2 ч.
Документално
21:00Последната година на Хитлер Част 1 Първа част на филма хроника на последната година на военните действия в Европа: от Десанта в Нормандия през юни 1944 до немската капитулация през май 1945 г. Това са 11 месеца битки с кулминация смъртта на Хитлер и падан60 мин.
Документално
22:00Последната година на Хитлер Част 2 Втора част на филма хроника на последната година на военните действия в Европа: от Десанта в Нормандия през юни 1944 до немската капитулация през май 1945 г. Това са 11 месеца битки с кулминация смъртта на Хитлер и пада60 мин.
Документално
23:00Нацистки изповеди Нацистки изповеди Записи от 1939 г. разкриват ужасяващите, нецензурирани размисли на пленени немски офицери в английски военнопленнически лагер.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg