ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Наркотици ООД 2 - Дизайнерска дрога - Евтините химични съединения, които имитират ефектите на кокаин, екстази и марихуана може и да са легални, но това не ги прави безопасни.60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД 2 - Нация на хапчета - От най-бедните домове в каравани до най-скъпите имения: опиатните обезболяващи с рецепта създават проблеми на американското общество.60 мин.
Документално
02:00Пътят на диктатора - Абсолютна власт - Диктаторът се превръщат в по-голяма заплаха, когато дойде на власт, но целта му си остава абсолютизма. Щом завземе контрола, той си служи с тактики като страх, пропаганда, изтезания и убийства, за да държи гражданите60 мин.
Документално
03:00Сервиз SOS - Джип - Преживелият ВСВ джип на Дик Мастърс е повреден от пожар. За да изненадат Дик, момчетата се залавят с бърз възстановителен проект.45 мин.
Документално
03:45Жив или Мъртъв - Кално свлачище - Опитай се да оцелееш насред препускаща тълпа от нетърпеливи пазаруващи25 мин.
Документално
04:10Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик 2 - Рио без маска - Присъединяваме се към най-добрите фотографи на Нешънъл Джиографик, за да надникнем зад кулисите на заснемането на най-сензационните снимки.20 мин.
Документално
04:30Сервиз SOS - Джип - Преживелият ВСВ джип на Дик Мастърс е повреден от пожар. За да изненадат Дик, момчетата се залавят с бърз възстановителен проект.45 мин.
Документално
05:15Жив или Мъртъв - Кално свлачище - Опитай се да оцелееш насред препускаща тълпа от нетърпеливи пазаруващи20 мин.
Документално
05:35Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик 2 - Рио без маска - Присъединяваме се към най-добрите фотографи на Нешънъл Джиографик, за да надникнем зад кулисите на заснемането на най-сензационните снимки.25 мин.
Документално
06:00Мигове от катастрофата - Наводнение в язовир Става - Язовирът Става се състои от два басейна един върху друг. Поради лошия дизайн те не издържали отпадъците от миньорска дейност наблизо и рухнали.30 мин.
Документално
06:30Мигове от катастрофата - Сблъсъци на пистата за излитане - Най-лошата авиационна катастрофа в света се случва, когато два Джъмбо джет-а се сблъскват при мъгла на пистата в Тенерифе.30 мин.
Документално
07:00Древните досиета Х - втори сезон - Разгадаване на Инките60 мин.
Документално
08:00Технически постижения - Мостът Мийо - Ричард Хамънд разглежда най-високия виадукт в света, разкривайки как тефлон и лодките на древните келти са помогнали на инженерите.60 мин.
Документално
09:00Технически постижения - Стадион Уембли - Ричард Хамънд изучава арката на новия Уембли - ключов елемент в стремежа на архитектите за запазване на легендарния статут на стадиона.60 мин.
Документално
10:00Сервиз SOS - Тойота FJ40 Ленд Крузър - Поредицата се завръща за шести сезон заедно с любителя на колите Тим Шоу и майстора механик Фъз Тауншенд. Двамата вдъхват нов живот на класическите коли на неподозиращи собственици. Специални гости са актьорът Джеймс60 мин.
Документално
11:00Летището в Дубай - Епизод 6 - Проблем с пристигащ самолет заплашва да затвори летището, а часове преди отварянето пък ремонтирана писта се оказва недовършена.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Смърт в Арктика - Полет 6560 катастрофира в хълм близо до Резълют Бей - едно от най-отдалечените летища в света.60 мин.
Документално
13:00Мигове от катастрофата 3 - Торнадо - През 1974 г. буря извива 148 торнада и убива 315 човека и унищожава хиляди домове. Екип от учени заедно с проф. Фуджита разследва най-лошата буря на 20 век.60 мин.
Документално
14:00Древните досиета Х - втори сезон - Корона от тръни - Отец Патрик Хю посещава катедралата Нотр Дам, за да изследва реликва, за която се твърди, че е тръненият венец на Христос.60 мин.
Документално
15:00Технически постижения - Самолетоносач Илъстриъс - Ричард Хамънд разглежда разнообразните влияния в построяването на самолетоносача Илъстриъс. Как бумерангът е допринесъл за констриурането му?60 мин.
Документално
16:00Технически постижения - Музеят Гугенхайм, Билбао - Какво свързва музея Гугенхайм на Франк Гери със сър Уолтър Роли и топката за боулинг? Ричард Хамънд изучава пътя на конструиране на тази сграда.60 мин.
Документално
17:00Големи ремонти: Аляска - Булдозер от Уиски Лейк - Зимата приближава и това е последният момент, в който може да се вмести възможно най-много работа. Джим и Тайлър отиват да ремонтират в полето. Дуейн има потенциална оферта за работа, която ще помогне на р60 мин.
Документално
18:00Голямата риба - Човек зад борда - Кейтис Фиш Хаус е най-голямата рибна борса в Мексиканския залив, а увеличената квота ги прави още по-натоварени. Ханс трябва да поеме грандиозната задача да улови 7 т риба. Но един от работниците е поразен от опасна инфек60 мин.
Документално
19:00Мегаколи - Ауди R8 - дрифтър - Механиците Шейн и Дан получават една от най-трудните си поръчки досега - те трябва да трансформират Ауди R8 в кола, подходяща за участие в състезанието Джимхана. Времето е малко, а напрежението е максимално. Дали момчетата н60 мин.
Документално
20:00Мегаколи - Драгстер Ягуар - Шейн и Дан трябва да превърнат Ягуар в състезателен драгстер, който да може да мери сили с един от най-добрите самолети за всички времена - изстребителя Супермарийн Спитфайър. Проектът изисква перфекционизъм, а срокът за изпълн60 мин.
Документално
21:00Сервиз SOS - Пежо 205 GTI - Тим и Фъз се заемат с първия си състезателен автомобил - Пежо 205 GTI. Но той се оказва далеч от очакванията им. Пади Хопкърк, шампион от рали Монте Карло и състезателна легенда, също се присъединява към екипа.60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Месершмит KR200 - Тим и Фъз се заемат с една от най-малките си коли, и един от най-тежките си проекти - Месершмит KR200 от 1958 г. Екипът на Сервиз SOS се намесва, за да спаси миниатюрния автомобил и да върне усмивката на лицата на собствениц60 мин.
Документално
23:00Футбол по руски - Футбол по руски - Прекосяваме обширната Русия, за да я покажем такава, каквато никога не сте я виждали - чрез призмата на футбола. От топката, направена от еленска кожа в Сибир, до уменията на младежите в Санкт Петербург - това е Русия в60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg