ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Разследване на самолетни катастрофи - Курс към катастрофа - Кулата моли полет 409 да смени курса и пилотите потвърждават промяната. Малко по-късно самолетът катастрофира в морето.60 мин.
Документално
01:00Границата - Стрелба на границата - Дали за да реагират на смъртоносна престрелка на бреговете на Рио Гранде, или за да преследват въоръжени нелегални имигранти сред нивите - агентите и полициите от участъка в долината на Рио Гранде са винаги на щрек.55 мин.
Документално
01:55Пресушаване на океана: Компилации - Потопени военни кораби - Суперсилите са в непрекъсната оръжейна надпревара. Тайните оръжия и машини за убиване са променили правилата на сражението завинаги. Докато водата се оттича, разкриваме ужасяващо ново оръжие, ун45 мин.
Документално
02:40Арестувани зад граница - Самолетна катастрофа с марихуана - През 1972 г. Джим Папроки току що се е оженил и очаква първото си дете. Но парите не стигат. Джим е убеден от зет си да стане негов втори пилот в нарко курс до южно Мексико. Ще получи 20 000 дола45 мин.
Документално
03:25Претопяване - Пари от лабораторията - Рич е в едно училище, за да прегледа за ценни метали старото оборудване на кабинета по химия, но открива нещо неочкавано.25 мин.
Документално
03:50Шифърът на злополуките - Епизод 7 - Състезателни коли летят по пътищата на Италия. Може ли кола да се удари в бордюр или недобре преценен завой да доведе до сблъсък със зрителите? Какво ще се случи с другите превозни средства, когато камион се отклони от 20 мин.
Документално
04:10Границата - Стрелба на границата - Дали за да реагират на смъртоносна престрелка на бреговете на Рио Гранде, или за да преследват въоръжени нелегални имигранти сред нивите - агентите и полициите от участъка в долината на Рио Гранде са винаги на щрек.45 мин.
Документално
04:55Претопяване - Пари от лабораторията - Рич е в едно училище, за да прегледа за ценни метали старото оборудване на кабинета по химия, но открива нещо неочкавано.20 мин.
Документално
05:15Шифърът на злополуките - Епизод 7 - Състезателни коли летят по пътищата на Италия. Може ли кола да се удари в бордюр или недобре преценен завой да доведе до сблъсък със зрителите? Какво ще се случи с другите превозни средства, когато камион се отклони от 20 мин.
Документално
05:35Заложи и разруши - Голямото имение - Брайън и Лий приемат работа от приятеля на Лий - Дан, но се оказва, че всичко в тази къща е разграбено.35 мин.
Документално
06:10Строителна зона - Най-дългият мост в света - Мостът Акаши Кайкио е третият по дължина висящ мост. Той също е и най-високият и най-скъпият, и е построен на твърде несигурно място. За шест години не е създавал проблеми, но дали това ще продължи?25 мин.
Документално
06:35Строителна зона - Аутобанът - Открийте историята, технологиите и науката около германския аутобан - едно от малкото места в света, където шофьорите могат да карат луксозните си коли с огромни скорости.25 мин.
Документално
07:00Сервиз SOS - Ситроен DS - Тим и Фъз са във Франция, за да вземат Ситроен DS от 1968, собственост на 94-годишния Роджър. Познат като най-красивата кола, произвеждана някога, емблематичният модел някога е бил истински хит, но колата на Роджър е далеч от ста60 мин.
Документално
08:00Морски вълци - Бунт в морето - Водачите в класацията продължават успешния си ход, а мотаенето на последно място усилва напрежението за Уикед Писа - екипажът не е хващал риба вече три седмици.60 мин.
Документално
09:00Морски вълци - Път към изкуплението - Най-неуспешната лодка от миналия сезон - Фиш Хоук, сега трябва да се доказва. Капитан Брад Красовски и помощникът Мат Матсън се раздават максимално в опитите си да наваксат загубите и да детронират шампиона.60 мин.
Документално
10:00Сервиз SOS - Порше 356 - Тим и Фъз са в Източен Лондон, където се заемат с Порше 356 от 1964 г. Това е най-лошо поддържаната кола в шоуто досега, но все пак под ръждата и мръсотията се крие автомобилна легенда. Собственикът ? е Тревър, 67-годишен бивш шоф60 мин.
Документално
11:00Тайни на историята - Истинският бостънски удушвач - След самопризнанията на Албърт Десалво за зловещите убийства на 13 жени полицията приключва случая с Бостънския удушвач. Но нова улика намеква, че за поне едно от убийства, вероятно и за всички, е аресту60 мин.
Документално
12:00Арестувани зад граница - Ад в тайландски затвор - През 1993 Мартин Гарнет (25-годишен) печели добре като търговец на коли, но копнее за повече. Съгласява се да пренесе 13 пакета с дрога от Тайланд до Сидни срещу 200 000 долара. Стандартът му на живот ще с60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Смъртоносна надпревара - Шест изтребителя от времето на ВСВ се подготвят за участие в авиосъстезанията в Рино. Те ще прелетят 12-километров овал със скорост почти 720 км/ч, а пилотът на модифицирания самолет Мустанг P60 мин.
Документално
14:00Границата - Стрелба на границата - Дали за да реагират на смъртоносна престрелка на бреговете на Рио Гранде, или за да преследват въоръжени нелегални имигранти сред нивите - агентите и полициите от участъка в долината на Рио Гранде са винаги на щрек.60 мин.
Документално
15:00Пресушаване на океана - Нацистки тайни - Мислим, че знаем всичко за плановете на Хитлер за световна доминация. Но има неразказана история за планирана от нацистите война в Световния океан. Морските археолози и историците са в търсене на тайните на Хитлер,60 мин.
Документално
16:00Сервиз SOS - Тойота FJ40 Ленд Крузър - Поредицата се завръща за шести сезон заедно с любителя на колите Тим Шоу и майстора механик Фъз Тауншенд. Двамата вдъхват нов живот на класическите коли на неподозиращи собственици. Специални гости са актьорът Джеймс60 мин.
Документално
17:00Brain Games - Умът над материята - Дрю Брийс, куортърбек на отбора по америакански футбол Ню Орлиънс Сейнтс, подлага ума си на поредица от предизвикателства, изследващи как суперхората като него пренастройват умовете си. Ще покажем как и вие можете да тре1 ч. 5 мин.
Документално
18:05Теория на глупостта - Епизод 17 - В този епизод научаваме всичко за повърхностното напрежение, как най-добре се хваща дрон, как се правят трикове с пого стик и тайните на скоковете в река с велосипед.25 мин.
Документално
18:30Теория на глупостта - Епизод 18 - В този специален инженерен епизод обясняваме как работи двигателят с вътрешно горене, разкриваме тайните на аеродинамичните профили, показваме как действат помпите и как правилно се работи с моторна резачка.30 мин.
Документално
19:00Мегазаводи: Супер Коли - Мустанг - Разглеждаме завода на Форд, където се произвеждат 4 различни модели на Мустанг, включително супер мощния 650HP V8.60 мин.
Документално
20:00Разследване на самолетни катастрофи - Гранична тактика - Американски товарен самолет опитва трудно кацане във военноморската база на САЩ в залива Гуантанамо, Куба. Пистата е само на метри от границата - кубинското въздушно пространство трябва да се избягв60 мин.
Документално
21:00Сервиз SOS - Остин Хийли 3000 - Тим и Фъз се намират в графство Дърам, за да се заемат с един от великите британски спортни автомобили - Остин Хийли 3000 от 1961 г. Колата е собственост на бившия инженер Джон. Тя принадлежи на семейството му още от времет60 мин.
Документално
22:00Невероятни суперколи - Порше Тайкан - Порше се надпреварва с времето и конкурентите си в представянето на първия си изцяло електрически автомобил. Малко автомобили в индустрията са били толкова важни, толкова чакани и с толкова голям залог за успех, колко60 мин.
Документално
23:00Суперколи от стари части - Ауди R8 - Ралф и двата му екипа строят автомобил, изцяло от стари коли. Той ще трябва да мери сили с Ауди R8 на Шейн в надпревара за ускорение до 60 мили в час и рязко спиране.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg