ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Подземен свят ООД Фракинг в ада Нефтодобивният бум в Уилстън, Северна Дакота, води десетки хиляди работници в някога тихото градче. Но новата треска за черно злато привлича също и черния пазар в града. Уволнените работници се оказват най-изобретателните п55 мин.
Документално
00:55Brain Games: Компилации Честна игра Генетично обусловени ли са гневът и състраданието? Можеш ли да останеш спокоен, когато животът е несправедлив? Ще научим дали състраданието и гневът не са двете страни на един медал, част от жизнената система, която умъ55 мин.
Документално
01:50Нито едното Огнен дъжд Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвикава публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.20 мин.
Документално
02:10Нито едното Жега Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвикава публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.25 мин.
Документално
02:35Най-опасните животни в света Индия Земя на богато културно разнообразие, Индия е дом на различни хищници от дивата природа, но кой е най-смъртоносният обитател?45 мин.
Документално
03:20Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик Тайни гласове Присъединяваме се към най-добрите фотографи на Нешънъл Джиографик, за да надникнем зад кулисите на заснемането на най-сензационните снимки.25 мин.
Документално
03:45Строителна зона Джон Диър С помощта на модерни технологии и иновации, фабриката Джон Диър произвежда едни от най-важните селскостопански машини.20 мин.
Документално
04:05Най-опасните животни в света Индия Земя на богато културно разнообразие, Индия е дом на различни хищници от дивата природа, но кой е най-смъртоносният обитател?45 мин.
Документално
04:50Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик Тайни гласове Присъединяваме се към най-добрите фотографи на Нешънъл Джиографик, за да надникнем зад кулисите на заснемането на най-сензационните снимки.25 мин.
Документално
05:15Строителна зона Джон Диър С помощта на модерни технологии и иновации, фабриката Джон Диър произвежда едни от най-важните селскостопански машини.25 мин.
Документално
05:40Мигове от катастрофата Ад в тунела През 1999 камион се запалва в 11-километровия тунел Мон Блан и създава смъртоносен ад. След 53 часа битка с огъня 39 души загиват. Случаят се превръща в една от най-тежките злополуки в тунел на света.20 мин.
Документално
06:00Господари на войната Тайнствен пламък Момчетата се отправят към Колорадо Спрингс, където Джим открива един от най-големите предмети на аукциона: самолетен прожектор от ВСВ.20 мин.
Документално
06:20Мегаполиси Лас Вегас Ще видите важната роля на американската електрическа мрежа и ще научите какво се случва при авария. Изключителните генераторни и разпределителни системи в Лас Вегас са преработени с цел защита от евентуални сривове.25 мин.
Документално
06:45Строителна зона Мостът Голдън Гейт Мостът Голдън Гейт е подложен на непрекъснати атаки от коварни течения, свирепи ветрове и мъгли. Но най-лошото предстои - сеизмолози предсказват голямо земетресение в следващите 50 години.25 мин.
Документално
07:10Теория на глупостта - втори сезон Епизод 14 Ще видим как спускане по склон и пускане на ракета в бутилка могат да доведат до злополука.20 мин.
Документално
07:30Теория на глупостта - втори сезон Епизод 13 Научете начините за причиняване на самоунижение и болка при карането над вода, управлението на кран и въздушни ски номера.35 мин.
Документално
08:05Теория на глупостта - втори сезон Епизод 3 Пригответе се за аматьоркски билярдни трикове и опити за шоу на фризби таланти.25 мин.
Документално
08:30Теория на глупостта - втори сезон Епизод 11 Научете начините за причиняване на самоунижение и болка при слизането по стълби, носене на някого на гръб или изкачването по подвижна стълба.30 мин.
Документално
09:00Невероятният д-р Пол Истинска лудница Пролетната треска означава много работа за екипа, а д-р Бренда има нова пациентка - крава, която тежи цял тон!60 мин.
Документално
10:00Морски вълци: Северът срещу Юга Лош късмет Във флотилията от Северна Каролина семейството е много важно в борбата за много риба и пари. На Сушата в семейството на първия помощник-капитан има спешен случай и това ще бъде тест за неговия кураж в морето.60 мин.
Документално
11:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 Проблем с двигателите Един от двигателите на самолет на авиолинии Бритиш Мидланд избухва в пламъци, пилотите се опитват да го приземят, но и вторият двигател отказва.60 мин.
Документално
12:00Невероятният д-р Пол Истинска лудница Пролетната треска означава много работа за екипа, а д-р Бренда има нова пациентка - крава, която тежи цял тон!1 ч. 5 мин.
Документално
13:05Лудите учени Водна ракета Джон и Тим Пикенс започват конструирането на колан с водни ракети, достатъчно здрав, за да може Джон да полети с него над езерото.25 мин.
Документално
13:30Нито Едното Изненадващ край Екплозивните качества на продуктите за коса, стартерната течност и кислорода, който дишаме, са представени по ефектен начин.35 мин.
Документално
14:05Нито Едното Тенджера под налягане Разкриваме невероятната истина защо предмети правят това, което правят с помощта на арбалет и бойлер под високо налягане.25 мин.
Документално
14:30Brain Games 3 Риск Заедно с експерти в когниктивната наука, невронауката и психологията изследваме как човешкият мозък възприема света.30 мин.
Документално
15:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 Смъртта на Джон Кенеди Младши Знаменитият син на Джей Еф Кей изчезва заедно със самолета си през 1999 г. Разследващите скоро откриват останките, но както е свалило самолета?60 мин.
Документално
16:00Морски вълци Счупени въдици и разбити сърца Капитан Дейв Караро отсъства за седмица и помощник-капитанът Сандро Маниачи управлява лодката. Сега той ще тества издръжливостта на новите попълнения.60 мин.
Документално
17:00Морски вълци Събитие в Мейн През седмата седмица на сезона капитаните трябва да решат дали да пътуват дълго до там, където рибата кълве, или да си пробват късмета по крайбрежието.60 мин.
Документално
18:00Невероятният д-р Пол Работа за всички Емоциите завладяват екипа, който се грижи за болен кон, теле без козина и бигъл със сериозна травма на врата.60 мин.
Документално
19:00Магистрала през ада Новият и старият ад Адам и част от шофьорите заминават на север към опасните нефтени полета в Албърта, а Джейми остава да се справя сам на магистралата.60 мин.
Документално
20:00Спасителен отряд в ада Опасност на хълма Трескавият зимен сезон наближава и Торд трябва да купи нов камион за пътна помощ, но толкова скъпа инвестиция никога не е лесно постижима. Бьорн е извикан да помогне на неопитен шофьор чужденец, блокирал главния пъ60 мин.
Документално
21:00Втора световна война: Ад под водата Отмъщението на Хитлер Декември 1941, с надеждата да се възползва от хаоса след Пърл Харбър, германският командир Карл Дьониц нарежда пет подводници да пропътуват 4800 км и да започнат изненадваща атака срещу корабите по60 мин.
Документално
22:00Странната война на нацистите Замъкът на Химлер и духовете Робърт Джо и д-р Сам Уилис са на мисия за разкриване на неочакваните тайни на замъка на Хайнрих Химлер, Вевелсбург в Германия.60 мин.
Документално
23:00Настъпление: Втора Световна Война Последния мост на Хитлер 7-ми март 1945, 9-та дивизия на САЩ започва атаката на моста Лудендорф - последният вход към сърцето на Третия райх.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg