ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Наркотици ООД 5 Хаос в Мемфис В опит да спре епидемичното наводняване на града с хероин, полицията в Мемфис се изправя срещу параноични и въоръжени дилъри.60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД 5 Грешниците от Солт Лейк Зад идиличната си фасада Солт Лейк Сити крие таен свят на наркозависими и дилъри, и полиция, която се бори за овладяването им.55 мин.
Документално
01:55Мегаструктури от Втората Световна: Източният фронт Епизод 1 Представяме историята на инвазията на Хитлер в Русия, най-масираната във военната история. Германците попадат на равен противник в Севастопол, едно от най-добре защитените укрепления. Там те стру45 мин.
Документално
02:40Мигове от катастрофата 4 Бхопал През 1984 в индийски град се случва най-голямата катастрофа, причинена от човека: за няколко часа 3000 души се задушават от токсичен газ.45 мин.
Документално
03:25Уличен Гений На Парчета Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвиква публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.25 мин.
Документално
03:50Жив или Мъртъв Задавяне Реагирай бързо, за да спасиш приятел, задавил се с по време на надяждане20 мин.
Документално
04:10Мигове от катастрофата 4 Бхопал През 1984 в индийски град се случва най-голямата катастрофа, причинена от човека: за няколко часа 3000 души се задушават от токсичен газ.45 мин.
Документално
04:55Уличен Гений На Парчета Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвиква публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.20 мин.
Документално
05:15Жив или Мъртъв Задавяне Реагирай бързо, за да спасиш приятел, задавил се с по време на надяждане20 мин.
Документално
05:35Тайнствени досиета Нострадамус Легендата за Нострадамус се разраства все повече с времето. Можел ли е астрологът от 16-ти век да предсказва бъдещето или пък е бил шарлатанин?25 мин.
Документално
06:00Тайнствени досиета Убийство в кралското семейство Изследователите на изчезналите от Лондонската кула принцове смятат, че историята може и да е обвинила чичо им Ричард III несправедливо.25 мин.
Документално
06:25Изоставени Банка в Пенсилвания Екипът на Джейк издирва съкровища в стара, изоставена банка, строена, за да пази внушителните богатства на нефтените барони на Америка.20 мин.
Документално
06:45Мигове от катастрофата Космическата совалка Чаленджър на 28 януари 1986 г. с космическата совалка Чаленджър се пише историята за полета на първия цивилен в космоса. Но 73 секунди след съдбоносния полет, совалката избухва в пламъци.20 мин.
Документално
07:05Морски вълци: Северът срещу Юга III Враждебни води Още един сезон е към края си и идва решителният момент за капитаните в района на Външните плитчини. Остават само 8 дни и екипажите отчаяно желаят да направят още няколко удара, които ще са решаващи за поб55 мин.
Документално
08:00Морски вълци: Северът срещу Юга III Поразяваща дистанция Остават само пет дни до края на сезона. Две северни лодки са водачи в класацията, но само една голяма риба би била достатъчна за съдбоносна промяна.60 мин.
Документално
09:00Лудото време на Ричард Хамънд Вода Атмосферното време е забулено в загадки. Ричард ще разкрие най-неочакваните, необясними и необичайни тайни на времето. Той ще изследва водата: опитва да претегли облак, разбира, че дъджът може да смачка кола и помага за 60 мин.
Документално
10:00Спасителен отряд в ада В семейството Ако се занимавате с изтегляне на камиони по ледени пътища, се налага да работите денонощно. Единственият начин да намерите време за семейството е да направите работното си място свой дом - място за роднини и приятели.60 мин.
Документално
11:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 10 Повратна точка Само бързите реакции на капитан Франк Гейб спасяват полет 85 на Нортуест Еърлайнс от катастрофа през 2002. Какво точно се е объркало?60 мин.
Документално
12:00Марадона отблизо Марадона отблизо Представяме историята на Диего Марадона, един от най-големите футболисти на всички времена. Чрез разкази от най-близките му хора и колекция от репортажи предаването ни потапя в най-противоречивите и най-успешните години о60 мин.
Документално
13:00По следите на златото По следите на златото Проследете историята на златото и научете процеса, който превръща този ценен ресурс от суровина в изящни бижута.2 ч.
Документално
15:00Морски вълци: Северът срещу Юга III Риба за късмет Сезонът навлиза в последните си два дни и лодката на Тайлър, Пинуийл, е на върха на класацията. Южняците не желаят да виждат северна лодка като победител, но капитан Грег трябва да приеме вероятността, че60 мин.
Документално
16:00Морски вълци: Северът срещу Юга Конкуренция Шансовете за победа над трикратния шампион са по-големи от всякога - постоянният му екипаж се е разпаднал. Но всички ще трябва да се борят и с опасното море и конкуренцията на останалите от флотилията.60 мин.
Документално
17:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 10 Лошо отношение Разследващите са затруднени с анализа на катастрофата на товарен корейски полет до Лондон през 1999. Може ли причнита да са културните разлики?60 мин.
Документално
18:00Лудото време на Ричард Хамънд Температура Атмосферното време е забулено в загадки. Ричард ще разкрие най-неочакваните, необясними и необичайни тайни на времето. Днес той изследва как температурите управляват климата: ще формира пясъчна и ледена буря, пали60 мин.
Документално
19:00Магистрала през ада Военна зона Камион с дървен материал и цистерна с нафта се сблъскват и горящите останки се превръщат в най-голямата операция в кариерата на Колин. Снежните бури атакуват Кокихала и Ал се отправя към планината. Джон трябва да се справи 60 мин.
Документално
20:00Магистрала през ада Празници през ада Два дни преди Коледа камион се забива в мост, оставяйки ремарке и три кемпера да висят над буйна река. Джон, новият шофьор на Джейми, трябва да проправи път на празничния трафик и да се докаже в сложна операция, невиж60 мин.
Документално
21:00Спасителен отряд в ада Дълбока река В Норвегия, далеч на север, всеки зимен ден бригада на пътна помощ се бори пътищата да са отворени и безопасни. Контролът върху щетите е ключов фактор. Ако нещо бъде унищожено по време на изтеглянето, ще трябва да се за60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS Триумф GT6 Тим и Фъз поемат колата на Андрю - Триумф GT6 от 1971 г., класически британски спортен автомобил, който сега е силно търсена класика. Екипът на Сервиз SOS ще я реставрира, тъй като заболяването на собственика му пречи сам да я ремонт60 мин.
Документално
23:00Мегазаводи: Супер Коли Ламборгини Авентадор Максимална скорост от 350 км/ч и революционен, модерен дизайн: проследяваме създаването на последния модел на Ламборгини.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg