ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Семейни оръжия - Един изстрел, едно убийство - Алекс се опитва да продаде някои от безценните антики на баща си, и то зад гърба му. Това се отразява зле на семейните отношения.60 мин.
Документално
01:00Семейни оръжия - Картечница - Военните антики могат да бъдат добър бизнес. Срещаме се със семейството, което върти търговия с военни спомени.55 мин.
Документално
01:55Аполо: Завръщане на Луната - Невъзможно предизвикателство - Документалният филм проследява цялата история на космическата програма Аполо. Този епизод прави преглед на първата част от програмата - от катастрофата на Аполо 1 до триумфа на Аполо 8.45 мин.
Документално
02:40Спасителен отряд в ада - Проклятието на зимата - Торд е в странна ситуация - извикан е да спасява цистерна, пълна с мляко. Камионът се намира много близо до планински склон, така че една грешка може да напълни пътищата с мляко. Но благодарение на опита и 45 мин.
Документално
03:25Мигове от катастрофата - Чернобил - Зад всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават, за да създадат катастрофата. Мигове от катастрофата разглежда тези важни моменти, някои от които са променили самата история.25 мин.
Документално
03:50Гранична сигурност: Латинска Америка - Всичко е измамно - При случайна проверка на мотоциклет такси на границата между Бразилия и Парагвай са заловени няколко недекларирани електронни устройства. По-задълбочена проверка на шофьора разкрива още големи коли20 мин.
Документално
04:10Спасителен отряд в ада - Проклятието на зимата - Торд е в странна ситуация - извикан е да спасява цистерна, пълна с мляко. Камионът се намира много близо до планински склон, така че една грешка може да напълни пътищата с мляко. Но благодарение на опита и 45 мин.
Документално
04:55Мигове от катастрофата - Чернобил - Зад всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават, за да създадат катастрофата. Мигове от катастрофата разглежда тези важни моменти, някои от които са променили самата история.20 мин.
Документално
05:15Гранична сигурност: Латинска Америка - Всичко е измамно - При случайна проверка на мотоциклет такси на границата между Бразилия и Парагвай са заловени няколко недекларирани електронни устройства. По-задълбочена проверка на шофьора разкрива още големи коли20 мин.
Документално
05:35Как да спечелим - Как да спечелим, 13 - Това шоу помага на обикновените смъртни да се превърнат в богове, като ги учи как да побеждават в почти всичко. Днес ще покажем как се изпълнява сервис в тениса, да караме колело по-бързо срещу наклон и да почистим 35 мин.
Документално
06:10Теория на глупостта - Епизод 7 - В този епизод изучаваме научните факти зад провалите при опит за скок със снегомобил, каране на колело по екстремно велотрасе и палене на огън.25 мин.
Документално
06:35Теория на глупостта - Епизод 8 - В този епизод изучаваме научните факти зад провалите при спускане с надуваеми тръби по снежни рампи и каране на АТВ-та през вода, а също и зад начините, по които животни се справят със стълбища.25 мин.
Документално
07:00Сървайвър: Обратно към примитивното - Убийствено катерене - Въоръжен само с основни инструменти и древните умения на масаите, Хейзън трябва да се изкачи до 2100-метров връх на активен вулкан и да направи приношение. Трябва да премине стръмни клисури, кова60 мин.
Документално
08:00Спасителен отряд в ада - Рибна лудост - Един от най-важните продукти за износ в Норвегия е рибата, а товарният й трафик е източник на доход за фирмите за пътна помощ. Днес Торд трябва да се обади за съдействие на стария си приятел Бьорн. Заедно отиват да 60 мин.
Документално
09:00Разглоби ме 2 - Коли за над 100 бона - Двата екипа получават предизвикателството да купят и разрушат кола, която е струвало повече от 50 хил. лири (днешни пари), когато е била нова.60 мин.
Документално
10:00Погребаните тайни на Втората световна - Пърл Харбър - Японската атака над Пърл Харбър променя света. Днес нова технология разкрива следи от това нападение - на земята и под водата.60 мин.
Документално
11:00Летището в Дубай - Епизод 3 - Двигатели, товари и строителни материали са изчезнали - напрежението расте на претовареното летище.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - Целта е разрушена - През 1983 самолет на корейските линии пада в морето, а съветските власти искат някой да поеме отговорността, разпалвайки международна полемика.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Забравени досиета - Ще видим как през 1989 пилотите на Еър Онтарио, притиснати от сроковете, трябва да спешно да излетят, което довежда до катастрофа в снега.60 мин.
Документално
14:00Разглоби ме 2 - Закарай ме вкъщи - Темата на този епизод са превозни средства за наемане: от класическо лондонско такси до удължена лимузина.60 мин.
Документално
15:00Спасителен отряд в ада - В горите - В този епизод Торд спасява своя инструктур по кормуване, а Джо Роджър се отправя да помогне на камион, закъсал в гората.60 мин.
Документално
16:00Сървайвър: Обратно към примитивното - Смъртоносни води - Хейзън Одел заминава на предизвикателна морска мисия, която ще представлява трдиционно самостоятелно пътешествие до отдалечените места за риболов на морските номади баджао.60 мин.
Документално
17:00Панорама на Световното наследство - Панoрома 36060 мин.
Документално
18:00Геният: Пикасо - Епизод 10 - След като напуска Пикасо, Франсоаз Жило се опитва да излезе от сянката му. Пикасо (Антонио Бандерас) се оттегля, за да създаде съвършената картина.60 мин.
Документално
19:00Пътешествие в Северна Корея с Майкъл Палин - Пътешествие в Северна Корея с Майкъл Палин - Майкъл Палин се потапя в безпрецедентно пътешествие в една от най-мистериозните страни в света - Северна Корея. Майкъл тръгва с нощния влак от Китай и пристига в сто60 мин.
Документално
20:00Пътешествие в Северна Корея с Майкъл Палин - Пътешествие в Северна Корея с Майкъл Палин - Майкъл Палин се впуска във втората част от пътешествието си през една от най-потайните страни в света - Северна Корея. Тръгвайки от Пхенян, той пътува към източния б60 мин.
Документално
21:00Погребаните тайни на Втората световна - Ракетата на Хитлер - През 1944 г. нацистка Германия задейства най-модерното оръжие в света. Пийт Келси и Марти Морган разкриват ужасната истина за ракетите на Хитлер, наречени Оръжие на възмездието.60 мин.
Документално
22:00Да оцелееш през Втората световна война - Бягство в джунглата - Хейзън Одел следва необикновеното бягство на 11 американски войници от военнопленнически лагер във Филипините по време на ВСВ. Хейзън се движи през джунглата на о. Палаван, въоръжен само с оск60 мин.
Документално
23:00Очевидци - Пожар в Португалия - Историята на най-големия пожар в историята на Португалия и как той опустошава една провинциална общност. Докато пожарникарите се опитват да го овладеят, яростни ветрове и гръмотевична буря, съчетани с пожара бързо се превръ60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg