ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Океан без закони - Престъплението - Видео в интернет, заснето на рибарски кораб, показва как четирима мъже са брутално застреляни. Преследването на убийците ще отведе Карстън фон Хослин на обиколка около света, ще го сблъска с пирати и трафиканти на хо60 мин.
Документално
01:00Океан без закони - Свидетелят - Разследването напредва бързо след като се появява втори клип от убийствата. Във Филипините Карстън се среща с бивш рибар, избягал от робовладелски условия на труд, а в Бангладеш - с трафикант на хора.55 мин.
Документално
01:55Границата - Убийствен град - В този епизод получаваме възможност за уникална разходка в Сиудад Хуарес, един от най-опасните градове в света.45 мин.
Документално
02:40Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Крепостта Япония - Представяме историята от последните месеци от ВСВ за Япония. Американците заплашват с атака, а японците превръщат родината си в крепост. Разкриват и ново ужасяващо оръжие - пилотите 45 мин.
Документално
03:25Тайнствени досиета 2 - Папеса Йоана - Скандалната история за жена, която може би някога е управлявала Католическата църква - легенда, оцеляваща през вековете.25 мин.
Документално
03:50Господари на войната - Денят на черния ястреб - Момчетата попадат на много редки антики: Викърс от 1915, стреме от конквистадорите и американското знаме, ушито в концентрационен лагер през ВСВ.20 мин.
Документално
04:10Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Крепостта Япония - Представяме историята от последните месеци от ВСВ за Япония. Американците заплашват с атака, а японците превръщат родината си в крепост. Разкриват и ново ужасяващо оръжие - пилотите 45 мин.
Документално
04:55Тайнствени досиета 2 - Папеса Йоана - Скандалната история за жена, която може би някога е управлявала Католическата църква - легенда, оцеляваща през вековете.20 мин.
Документално
05:15Господари на войната - Денят на черния ястреб - Момчетата попадат на много редки антики: Викърс от 1915, стреме от конквистадорите и американското знаме, ушито в концентрационен лагер през ВСВ.20 мин.
Документално
05:35Десетилетията: Ремикс - Вътрешни и външни врагове - САЩ остават без истински враг след разпадането на СССР. Обсадата на Уейко е повод за най-големия вътрешен терористичен акт - Атентата в Оклахома. Докато Америка се съвзема от шока, друга терористична зап35 мин.
Документално
06:10Строителна зона - Панамският канал - През Панамския канал преминават 14 хил. кораба годишно. Но трафикът се увеличава и това налага да се планира разширяване на канала.25 мин.
Документално
06:35Строителна зона - Сондиране на океанското дъно - На дъното на океана се изгражда огромна газопреносна мрежа, която да достави енергия за 5 млн. домакинства в САЩ.25 мин.
Документално
07:00Без закони - Клубът на дявола - Гари отива да лови скариди - нещо, което не е правил от доста време. Тимби издирва натурално лечение за болките на Ханс. Кърли се опитва да изтегли дърво от гората, а Сам отива на лов за мечки в пустошта.60 мин.
Документално
08:00Плаване по Юкон - Всичко или нищо - Далеч от село Галена Нийл и Лауро се опитват да достигнат зимната си хижа. Оцеляването в пустошта ще изисква всичките им сили и кураж. Другите два екипажа трябва да се махнат от реката преди зимата да е унищожила всякак60 мин.
Документално
09:00Летището в Дубай - Епизод 4 - За седмица през летище Дубай преминават над милион пасажера. Срещаме се с хората зад кулисите, които правят така, че всичко да върви гладко.60 мин.
Документално
10:00Изумителната планета: Свят от лава - Изумителната планета: Свят от лава - Филмът отвежда зрителите на хипнотизиращо и малко опасно приключение през миналото, настоящето и бъдещето на планетата ни, за да научим подробности за този свят, създаден от лавата.60 мин.
Документално
11:00Династията на Северна Корея отблизо - Ядрено семейство - Тримата лидери60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 11 - Изчезналият самолет - Поредицата изследва легендарни катастрофи от историята на авиацията и как авиационната безопасност се усъвършенства след всяка катастрофа.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Борба до смърт - Следователите разчитат на възстановки и свидетелски показания, за да установят причините за катастрофата на самолет точно след излитането му.60 мин.
Документално
14:00Арестувани зад граница 5 - Залавяне в Токио - След раздялата с партньора си контрабандист, американката Джаки Никълс е заловена с хашиш в Япония. Следва строга присъда зад решетките.60 мин.
Документално
15:00Арестувани зад граница 5 - Среднощен експрес - Филмът от 1978 разказва историята на 23-годишния колежанин Били Хейс, който е задържан в туски затвор. Сега Били разказва истинската си история.60 мин.
Документално
16:00Паранормално - Планетата на Голямата стъпка - Голямата стъпка, Йети, Снежния човек... Какво е голямото, космато същество, което ходи изправено като човек? И съществува ли наистина?60 мин.
Документално
17:00Древните досиета Х - втори сезон - Жана Д'Арк - Възможно ли е Жана да е оцеляла при екзекуцията? Нови данни загатват, че все пак френската национална героиня може би не е изгорена на кладата.60 мин.
Документално
18:00Мрачната истина за Лузитания - Мрачната истина за Лузитания, 1 - Нова експедиция изследва останките на потъналия лайнер, за да се опита да разкрие подробности за това военно престъпление отпреди век.60 мин.
Документално
19:00Пресушаване на океана: Дълбочини - Саботаж в открито море - В морското военно дело саботьорите са тих и незабележим враг. Саботажът е едно от най-ефективните оръжия във всеки арсенал. Директните атаки, модерното въоръжение и елементът на изненадата са изп60 мин.
Документално
20:00Пресушаване на океана: Дълбочини - Потъналите брегове на Америка - Война, климат или човешки грешки водят до едни от най-ужасните катастрофи в историята на САЩ. Какво точно се е случило в Пърл Харбър? Как сондиране за нефт може да завърши с една от най-го60 мин.
Документално
21:00Изгубените съкровища на Египет - Съкровищата на Тутанкамон - Археолозите разкриват мистериите около най-известния египетски фараон - Тутанкамон. Новите технологии ни помагат да открием защо гробницата му остава скрита от иманярите в продължение на хиляди 60 мин.
Документално
22:00Изгубените съкровища на маите - Тайните на Бога на Слънцето - Албърт следва новата карта до непозната пирамида, скрита в гъстата джунгла, точно в сърцето на най-известния град на маите. В същото време водолази търсят таен вход към легендарна наводнена пещ60 мин.
Документално
23:00Историята за Бог с Морган Фрийман - В търсене на Дявола - Морган Фрийман изследва ролята на дявола в различните религии. Той научава каква е целта на дяволската фигура. Дали той е сила на злото в свят, който трябва да бъде завладян или е нещо, което всеки60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg