ТВ програма National Geographic Channel - Днес

00:00Произход: Пътешествието на човечеството - Да надхитриш смъртта - Човешкият вид непрестанно се въоръжава срещу супермикроби и супервируси: живи организми, които атакуват телата ни, адаптират се към лекарствата и еволюират. Постигнали сме невероятен напредъ60 мин.
Документално
01:00Историята за нас с Морган Фрийман - Борбата за мир - Морган пътува по света, за да изучава цикличността на войната и мира. У човечеството има огромна наклонност към агресия, но и безграничен стремеж към хармония. Конфликтите водят до иновации, но необходи55 мин.
Документално
01:55Историята за Бог с Морган Фрийман - Апокалипсис - Яростните катаклизми преизпълват свещените книги. Фрийман поглежда в бъдещето, за да види как ще свърши светът. Среща хора от цял свят, вкл. с поправил се ислямски терорист и психолог, който обяснява защо 45 мин.
Документално
02:40Тежки времена - Истина и лъжа - Затворът в област Кларк е дом за престъпници,новаци и рецидивисти. Всички чакат деня, в който съдът ще реши съдбата им.45 мин.
Документално
03:25Уличен Гений - Големите взривове - Новото шоу с игри от популярната инженерна наука, което предизвикава публиката да избира правилния изход от невероятни експерименти.25 мин.
Документално
03:50Тайнствени досиета 2 - Исак Нютон - Нов поглед към големия физик: ново изследване на трудовете му твърди, че той не е толкова логичен, колкото предполага имиджът му.20 мин.
Документално
04:10Паранормално - Срещи с извънземни - По света има хиляди свиделства за странни летящи обекти. Дали те са доказателство, че има живот и на други планети?45 мин.
Документално
04:55Уличен Гений - Изстрелване - Лудите експерименти на Тим Шоу продължават: той изследва енергията в храната, домакин е на състезание и организира различно парти до басейна.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Фабрика за коприна в Мериленд - Екипът търси ценности в стара фабрика за коприна. Но собственикът е твърде привързан към фабриката и не желае да се раздели с нищо от нея.20 мин.
Документално
05:35Претопяване - Пари от ковчега - Диего инвестира в ковчег, гравинран със златни букви, но дали чистотата на златото е достатъчно висока, за да донесе печалба.25 мин.
Документално
06:00Невероятният д-р Пол - Червено, бяло и млечно - Когато приключва със спешните посещения и пациентите в клиниката, семейството на Пол отпразнува 4-ти юли с парад, барбекю и фойерверки.45 мин.
Документално
06:45Хроники на дивото - Епизод 19 - Еверест е върховното предизвикателство за катерачите. Вижте какво се случи 10 години след една от най-големите трагедии в съвременния алпинизъм.20 мин.
Документално
07:05Морски вълци - Напъни се или чупката - Буря връхлита флотилията и капитаните трябва да решат дали рискът да останат в открити води си заслужава възнагрежданието от повече уловена риба.55 мин.
Документално
08:00Летището в Дубай - Летището в Дубай - епизод 10 - Хасан залавя трафикант с 2000 шишенца нелегално лекарство. Низел бърза да приготви товар от 20 млн. долара в банкноти за Лондон. А Майлс го чака финалната инспекция на новото крило от най-влиятелния човек 60 мин.
Документално
09:00Тайните на Райха - Парите на Хитлер - Разкриваме как имиджът на Хитлер като човек от народа е прикривал луксозен живот, платен от данъчна измама и съмнителни финансови поддръжници.60 мин.
Документално
10:00Морски вълци: Северът срещу Юга - Хвани ме, ако можеш - За първи път през този сезон южняшката лодка Догхаус е върха на класацията за най-печеливш улов. Но останалите от флотилията не са много назад. Всеки има нужда от няколко качествени риби, за да преоб60 мин.
Документално
11:00Панорама на Световното наследств - Евърглейдс - Срещаме се с невидимите герои, които осигуряват оцеляването на обектите от списъка на Световното наследство за бъдещите поколения.60 мин.
Документално
12:00Сервиз SOS 3 - Да живее Ситроенът - Тим и Фъз обикалят Англия в търсене на коли, които са виждали и по-добри времена и на собственици, които имат нужда от помощ в реставрирането им.60 мин.
Документално
13:00Мръсна работа - Да си умреш за пари - Търсачите на червеи Джим и Анди се състезават за бонус, но и надницата трябва да се изкара, а това значи да копаят за червеи. Ловецът на змиорки Рей преправя капана си, но заради загубеното време и започващия сезон, т60 мин.
Документално
14:00Арестувани зад граница 9 - Военнопленници във Виетнам - Историята на двама пилоти, задържани през Войната във Виетнам - Джон Маккейн и Ърнест Брейс, които ще разчитат един на друг за оцеляването си.60 мин.
Документално
15:00Разследване на самолетни катастрофи - Повратна точка - Пътуващият към летище Кимхе, Южна Корея, Боинг 767 се разбива в хълм на няколко километра от пистата. Докато нацията е в траур заради най-голямата авиокатастрофа в историята си, следователите са изпра60 мин.
Документално
16:00Разследване на самолетни катастрофи - Взривоопасно доказателство - Минути след излитането си от летище Кенеди полет 800 е разкъсан от мощна експлозия. Заради вероятността това да е терористичен акт, ФБР се присъединява към разследването. А то ще се превър60 мин.
Документално
17:00Мегазаводи - Ем Ви Агуста - Проследяваме дръзкия опит за ново начало на легендарния италиански мотоциклет - новото ръководство рискува с дизайна.60 мин.
Документално
18:00Познатата Вселена - Има ли някой там? - Пътуваме до най-отдалечените кътчета на Вселената, за да търсим отговор на въпроса: има ли някой там?60 мин.
Документално
19:00Дивата Южна Африка - Убийците на Калахари - От саваната до пустинята, сърцето на Южна Африка е дом на някои от най-успешните ловци, както и на изключително странни животни.60 мин.
Документално
20:00Да предизвикаш пустинята - Да предизвикаш пустинята - Технологии срещу терен: екипажът на HRC се бори за победа в едно от най-опасните офроуд състезания в света - ралито Дакар.60 мин.
Документално
21:00Морски вълци: Северът срещу Юга - Битка за титлата - Два дни до края на сезона: с по-малко от 48 часа, оставащи за работа всеки от флотилията се бори за последен шанс за промяна на класацията в един от най-оспорваните финали на Морски вълци: Северът срещу60 мин.
Документално
22:00Изследовател XL - Епизод 3 - Показваме как американското посолство тайно наблюдава заподозрени в тероризъм60 мин.
Документално
23:00Арестувани зад граница - В обувките на сатаната - Великобритания - Британската полиция нахлува в кокаиновата лаборатория на Питър Тритън и той е принуден да бяга. Но решава да прибере последната си пратка в Еквадор. Местната полиция го залавя и той ще узн60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg