Актуално В програмата ТВ анонси National Geographic

Премиерите през януари 2020 по National Geographic

Добави коментар

В дивата пустош с Беър Грилс (10 еп. x 60 мин.)

Неделя, 19 януари 2020 @ 22:00 ч.

В този сезон специалистът по оцеляване Беър Грилс се завръща в дивото с някои от най-обичаните звезди на Холивуд.

От супергероите на Марвел до награждавани водещи, всяка седмица една звезда ще поема към пустошта с Беър през някои от най-опасните и екстремни места на планетата.

Заедно те разчитат на уменията си за оцеляване, докато същевременно разширят границите на своите физически и психически възможности, за да преодолеят препядствията.


Разследване на самолетни катастрофи

Разследване на самолетни катастрофи – сезон 19 (10 еп. x 60 мин.)

Понеделник, 27 януари 2020 @ 22:00 ч.

Всеки път, когато самолет катастрофира, светът е нащрек. Това най-вече важи за експертите, чиято работа е да установят какво се е случило. Тази поредица разкрива истината зад някои от най-известните самолетни катастрофи. Всеки епизод проследява свидетелски показания, вълнуващи възстановки, модерни компютърни анимации и интервюта с разследващите, които трябва да определят каква е била причината за катастрофата.

В този сезон ще чуем противоречащи си свидетелски показания след падането на шведски товарен самолет, ще видим как самолет на африканска авиокомпания катастрофира в пустошта, а причината е прекалено зловеща, за да бъде истина. Когато пакистански пътнически самолет изчезва при захождане към Катманду, непалските разследващи трябва да разберат как самолетът се е озовал на курс към сблъсък в Хималаите.


Пресушаване на океана

Пресушаване на океана - сезон 2B (8 еп. x 60 мин.)

Четвъртък, 23 януари @ 22:00 ч.

„Пресушаване на океана” се потапя дълбоко в неизвестното. Тази оригинална и епична поредица поема към подводни приключения и геоложки проучвания, за да покаже визуализации от ново поколение.

Амбициозните изследователски проекти и модерните технологии сочат, че геологията и историята излизат на преден план, за да разкрият както никога досега скрити доказателства за някои от най-невероятните подводни мистерии.


Спасени


Спасени (6 еп. x 60 мин.)

Четвъртък, 9 януари @ 23:00 ч.

Тази поредица обръща на 180 градуса традиционните представи за спасителните акции. В нея се разказват разтърсващи истински истории от целия свят, използвайки автентични кадри от самите спасители.

Зрителят става почти участник в драматичните събития и спиращите дъха обрати, които са заснети от рискуващите живота си спасители.


Помпей: Тайните на мъртвите (1 еп. x 60 мин.)

Неделя, 19 януари @ 21:00 ч.

В зенита на Римската империя едно изригване на планината Везувий успява да погребе под вулканична пепел римския град Помпей, убивайки хиляди.

Сега, изследователите за първи път проучват част от човешките останки, наречени „Бегълците”.

Рентгеновите изследвания показват тяхната възраст, рани и дори артефакти и бижута, докато изследователите хвърлят светлина по въпроса защо жителите на Помпей не са успели да избягат от едно от най-известните бедствия в древния свят.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Спасени , Разследване на самолетни катастрофи , Помпей: Тайните на мъртвите , В дивата пустош с Беър Грилс

"В дивата пустош с Беър Грилс" по National Geographic от януари

„В дивата пустош с Беър Грилс” - втори сезон