ТВ анонси National Geographic

Крис Хемсуърт ще плува с акули за National Geographic

Добави коментар

Крис Хемсуърт, добре познат от ролята си на Тор в киното вселената на Марвел, ще се потопи в света на акулите.

Крис Хемсуърт, добре познат от ролята си на Тор в киното вселената на Марвел, ще се потопи в света на акулите.

В "Shark Beach” ще видим Хемсуърт да се консултира с морски биолози, сърфисти, природозащитници и защитници на акулите в родната си Австралия, за да разкрие причините за увеличения брой атаки на акули в родината си през последните години и да се опита да разбере как хората и акулите могат да съжителстват.

„Прекарал съм голяма част от живота си близо или в океана, споделяйки един и същи заден двор с акулите, а отскоро има известна притеснение относно увеличаването на активността им“, казва Хемсуърт. „Важно да се възхищаваме и да уважаваме акулите. Нашите океани зависят от тези върховни хищници за биоразнообразна екосистема; но ние също трябва да се научим как да се защитаваме и това е основната ми цел в "Shark Beach”. "

В предаването, Хърсуърт, сърфист и известен природозащитник, се присъединява към местните биолози, за да проучат как действащите превантивни мерки действат за предотвратяване на срещи между хора и акули. Той също така ще се гмурка с различни видове акули, за да разбере поведението им и ще покаже иновации в технологиите, предназначени да защитават както акулите, така и хората.

“Не мога да бъда по-развълнуван от “Shark Beach” и най-новото ни сътрудничество с Крис Хемсуърт. Той е безстрашен защитник на природата с доказан ангажимент за опазване и има ненадмината готовност да направи всичко необходимо, за да помогне за защитата на акулите за следващите поколения.” каза Джеф Даниелс, изпълнителен вицепрезидент в National Geographic.

"Shark Beach” с Крис Хемсуърт ще се появи догодина на малкия екран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Крис Хемсуърт

Световна премиера на "Тор: Светът на мрака" в Лондон