Лица ТВ водещи

Научих доста за изневярата и взаимоотношенията...

Добави коментар

Интервю с водещия на „Прелюбодейци“ Кларк Гейбъл III

Как станахте водещ на „Прелюбодейци“?

Работихме заедно с изпълнителния продуцент Боби Голдщайн по пилотен проект на друго шоу, когато се появи тази възможност.

Как се чувствахте на мястото на Джои Греко, който водеше успешно шоуто в продължение на 10 години?

Беше чудесна възможност да поема юздите на такова силно шоу и, Бога ми, научих доста за изневярата и взаимоотношенията...

Вие сте потомък на много известна фамилия, чувствали ли сте някога натиска на известното си име?

Кларк Гейбъл III  е внукът на актьора Кларк Гейбъл, покойната звезда от „Отнесени от вихъра“

Не, не точно. Ако съм чувствал някакъв натиск, това е било съзнанието, че трябва да направя всичко, което мога с това име – било в областта на развлеченията или в някоя друга дейност.  Мисля, че дядо ми би бил горд, независимо от това какво правя с моя живот или име.

Кларк Гейбъл III - „Прелюбодейци“

Вие бяхте осъден на 10 дни затвор за насочване на лазер към полицейски хеликоптер в Лос Анжелис, чувствате ли принуда да се държите както подобава на внук на звезда от такава величина? Какво всъщност правехте с лазера и дали вече сте загърбили поведението на ‘лошото момче’ сега, когато сте водещ на шоуто?

Не мога да кажа, че чувствам някаква принуда, но това ми отвори очите за големите възможности, които ми носи името ми.  В онзи случай лазерът беше прикачен към моя iPad, който ми подариха за Коледа.  Докато си карах по булевард „Холивуд“ видях един хеликоптер, който взех за туристически и без много да му мисля, насочих устройството към хеликоптера.  В този момент лазерът отскочи от предното стъкло, осветявайки го като НЛО.  Чак тогава забелязах отличителните цветове – черно и бяло – на лосанжелиската полиция.  Беше грешка, от която си взех поука.

Коя е най-драматичната и забележителната история в „Прелюбодейци“ за Вас до сега?

Имахме опасна ситуация, когато клиентът доведе двамата си сина и дъщеря си да заварят майка си в мотела и ситуацията стана напрегната в емоционално отношение. Накрая единият син счупи предното стъкло на колата на майка си с един удар с гола ръка.

Трудно ли Ви е да не се ангажирате емоционално със случаите от сериала?  Някои от тях са много потискащи. 

Не, защото аз поднасям истината на хората и им помагам да преживеят най-трудната част от връзката си – заварването и изправянето лице в лице с мамещия ги партньор.  В края на деня изпитваш удовлетворение от това, че те вече са разбрали истината, вместо да продължават  да бъдат лъгани.

Като водещ на „Прелюбодейци“ сте бил свидетел на много остри разправии. Това не ви ли стресира?

Понякога, естествено. Всяка работа е стресираща в едно или друго отношение, но както всички хора, трябва да продължиш да си вършиш работата!

Известен е случаят, когато Джои Греко беше прободен при една разпра в „Прелюбодейци“. Притеснявате ли се за безопасността си в шоуто?  Имате ли бодигардове?

Разбира се.  Имам притеснения, но дали се ограничавам заради тях?  Категорично не.  Освен това, разчитам на хората около мен.  Ние винаги водим екип по сигурността със себе си и аз съм обграден от много добре обучена група охранители. 

Докато сте бил водещ на „Прелюбодейци“, случвало ли се е да забележите някакви издайнически признаци, присъщи на изневеряващия партньор?  Какви улики за наличие на изневяра бихте моли да ни подскажете?

Криене на телефона, промяна във външния вид, регистрация в много сайтове за социални контакти, промяна в обичайния начин на поведение, липса на комуникация, и прояви на виновност.  Следете за тези признаци, не бъдете нехайни, и се доверявайте на вътрешния си инстинкт. 

„Прелюбодейци“ Кларк Гейбъл III

Случвало ли Ви се е някога да бъдете лъган или Вие да лъжете някого?

На всички ни се е случвало да бъдем лъгани по един или друг начин.

Може ли флиртът да се счита за безобиден?  Какви са Вашите принципи в това отношение?

Всяка връзка има своите граници и флиртът е нещо, което трябва да се дефинира в тази връзка.

След като в сериала сте срещнали толкова много изневеряващи хора, какво мислите за причините, поради които хората изневеряват на партньорите си?

Изкушението е винаги налице, а в много връзки липсва комуникация.  Дори в днешно време, при наличието на толкова много технологии за общуване, хората не общуват със своите партньори.
Не се ли чувствате зле понякога от това, че нарушавате личното пространство на хората?  Някои от заснетите материали наистина навлизат твърде навътре в него.

Не, защото ние сме тук, за да помогнем на клиента да открие истината.  Ние предоставяме само такива услуги, каквито клиентът е поискал.

Смятате ли, че наличието на камери оказва влияние върху участниците в „Прелюбодейци“, като ги прави по-емоционални или по-спокойни, или смятате че те се държат естествено?

Абсолютно.  Някои хора са спокойни, някои полудяват, други са се опитвали да ми кажат, че всички доказателства са скалъпени с Photoshop. 

Спират ли Ви хора на улицата за съвет относно техните връзки?

Да, хората определено имат нужда от съвета ми понякога.

Какви са бъдещите Ви планове или други текущи проекти, по които работите?

В момента работя върху един бъдещ телевизионен сериал и други редовни ангажименти.  Що се отнася до дългосрочните проекти, изпълнявам ролята на режисьор, продуцент и актьор във филм.

Как реагират хората, когато разберат кой е дядо Ви?

Някои не ми вярват, други смятат, че родителите ми са големи фенове, а някои казват “Мизата ти е много висока”.

Вашият дядо е имал пет брака! Развеждал се е три пъти. Смятате ли, че това е много?

За Краля на Холивуд и световна легенда, какъвто е той, не мисля че е много.  Но, в 21ви век хората мислят така.

Има ли някакви интересни семейни анекдоти или истории, свързани с дядо Ви?

Разбира се. Повечето хора не знаят, че дядо ми е прототипът на Зайчето Бъни.  Той е седял в гримьорната си, дъвчейки морков, когато Фриц Фрелинг го вижда и така в главата му се ражда идеята. 

Уолт Дисни създаде анимационен клип по образа на дядо ми с твърде големи уши, при което написа официално извинително писмо. В него се казваше “Г-н Гейбъл, искрено се извинявам за това.  С най-добри пожелания, Уолт”.  Баща ми пази писмото до днес, заедно с оригиналния анимационен клип.

Някои от ключовите територии, в които се излъчва CBS Reality, се намират в Европа – били ли сте някога в България? Ако не, бихте ли искали да отидете там?

Бил съм в Европа, но не съм бил в България. Ще бъда поласкан, ако имам възможност да отида там, тъй като за мен е много важно да се запозная с историята на дядо ми извън Америка и освен това, ще се радвам да се запозная с културата на страната.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Прелюбодейци

Прелюбодейци

„Прелюбодейци“, 13-ти сезон

"Хванати в изневяра" е bg версията на Cheaters