ТВ анонси ТВ анонси

„Прелюбодейци“, 13-ти сезон

Добави коментар

Можеш да избягаш, но не можеш да се скриеш; това е посланието към неверните съпрузи и измамните партньори в пикантния нов 13-ти сезон на „Прелюбодейци“.

Можеш да избягаш, но не можеш да се скриеш; това е посланието към неверните съпрузи и измамните партньори в пикантния нов 13-ти сезон на „Прелюбодейци“, който разобличава незаконните любовни връзки и тайните срещи пред очите на публиката ексклузивно по CBS Reality.

Екипът от частни детективи на „Прелюбодейци“ не се бои от грандиозния скандал, излизайки извън рамките на дълга си, за да следи своите заподозрени. Той се промъква в домове и офиси, инсталира камери за наблюдение и наблюдава разобличаването на реалните любовни истории.

Когато заподозреният обект бъде заловен от камерата, горещото доказателство се показва на клиента, след което настъпва сблъсъка с невярната му половинка, обикновено на много оживено място. Представен от новия водещ Кларк Гейбъл III – внукът на Кларк Гейбъл, покойната звезда от „Отнесени от вихъра“, сезон 13 е по-скандален от всякога!

Прелюбодейци

Гледайте ни за да видите как хвърчат искри, когато след осемгодишна връзка една жена е шокирана и отвратена от тайните „подвизи“ на своя съмнителен приятел - фотограф, как една съпруга става подозрителна, когато половинката й започва да прекарва все повече време на място, ненавиждано от повечето хора - зъболекаря, как един състрадателен младеж подслонява бездомния си братовчед, за да разбере, че приятелката му е повече от щастлива да играе ролята на „щедрата домакиня“, и как един всеотдаен младеж открива, че готвещата се за кариера на певица негова приятелка пее съвсем различна … романтична френска мелодия!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Прелюбодейци

Научих доста за изневярата и взаимоотношенията...

Прелюбодейци

"Хванати в изневяра" е bg версията на Cheaters

В програмата:

03:25 17.05.2021
Тв програма CBS Reality
03:25 17.05.2021
Тв програма CBS Reality