Актуално В програмата

Предисторията на „Готъм“ – „Пениуърт“ тръгва премиерно по bTV Action

• • Добави коментар

След огромния успех на „Стрелата“, „Готъм“, „Луцифер“, „Легендите на утрешния ден“ и „Супергърл“, нов сериал по комиксите на DC ще направи телевизионната си премиера за България в ефира на bTV Action.

Предисторията на „Готъм“ – „Пениуърт“ („Pennyworth“, 2019-2022 г.), проследяваща ранните години на един от най-колоритните образи в поредицата за Батман – неговия верен иконом Алфред Пениуърт – стартира на 21 ноември (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч. Епизодите ще бъдат достъпни и онлайн във видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

„Пениуърт“ проследява младините на верния и неуморим иконом на Брус Уейн (Батман) – Алфред Пениуърт. Историята ще ни пренесе в годините преди раждането на легендарния супергерой, когато Алфред започва да работи като таен агент при родителите му Томас и Марта Уейн. Техният житейски път също ще бъде във фокуса на премиерния сериал.

Преди събитията в „Готъм“ Алфред Пениуърт е британски воин от Специалната въздушна служба. След като участва в Малайската извънредна ситуация, Пениуърт създава охранителна фирма през 60-те години на XX век в Лондон и започва работа при младия милиардер Томас Уейн и съпругата му Марта – бъдещите родители на Брус Уейн (Батман), превръщайки се в тяхно доверено лице.

По този начин Алфред бива въвлечен в конфликта между Томас и „Обществото на гарваните“ – група, която заговорничи за превземането на британското правителство, като работи срещу него заедно с американските агенти от свързаната с ЦРУ „Лига без име“. Освен че се превръща в мишена на сенчестото „Общество“, младият мъж си навлича и още неприятности, започвайки интимна връзка с Мелани – съпругата на Гъли – стария капитан на SAS.

bTV Action ще покаже и трите сезона на вълнуващата поредица един след друг. В главните роли са Бен Алдридж (познат на зрителите на bTV с ролята си в „Медичите“), Раян Флетчър, Хейнсли Лойд Бенет, Доръти Аткинсон, Палота Фейт, Поли Уокър и др. Режисурата на „Пениуърт“ е поверена на Роб Бейли и Бил Ийгълд.

Не пропускайте премиерния сериал „Пениуърт“ – от 21 ноември (вторник), всеки делник от 20:00 ч. по bTV Action и онлайн на VOYO!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пениуърт