Архив Big Brother

Полиграфа влиза в действие – „Big Brother – Истината”

Добави коментар

Big Brother Family: Кого ще избере сърцето на Елеонора? Полиграфа влиза в действие – „Big Brother – Истината”

Big Brother Family: Кого ще избере сърцето на Елеонора? Полиграфа влиза в действие – „Big Brother – Истината”

Полиграфа влиза в действие


Всеки има своите скрити тайни, както и мисли и намерения, които не бил искал да разкрива. За да разберем имат ли такива семействата в Big Brother Family, полиграфа влиза в действие.


Зрителите ще видят много интересни неща от къщата още от първия епизод на „Big Brother – Истината” тази събота.
Предаването ще откирива нови страни от отношнията на съквартирантите - както помежду им, така и с техните близки и роднини.

Времето между 20 и 22 часа всяка събота ще е периодът, в който публиката ще научава нови, любопитни, неочаквани и скандални неща за участниците в семейсния сезон на Big Brother.Конкурс „Най-щастливо семейство” и край на тайната мисия...
По време на живото предаване в четвъртък вечер двойките в къщата избраха най-щастливото семейство. Big Brother даде 5 минути за напрегнатото обсъждането, а решението беше съдбоносно за някои от съквартирантите. От класирането на двете фалшиви семейства – това на Ива и Цветелин и това на Ванеса и Светлин - зависеше изпълнението на тайната им мисия.

На първо място единодушно се класираха домоуправителите на къщата семейство Каменарови. Хармонията, мирът и щастието трайно са се настанили в отношенията им и това се вижда от всички. На последно място останаха гларусът Боян и претенциозната му съпруга Боряна, които от известно време дразнят останалите с разправиите си и избухливото отношение на Боян към децата им.

Въпреки, че хитрия Цветелин се опита да се подреди на четвърто място, той и Ива бяха преместени на пето. Като най-непознати за останалите Ванеса и Светлин, който живеят в общата къща само от понеделник, бяха класирани на осмо място. Те не оспориха позицията си, а ятаците им в мисията – Павлин и Сашка – не се сетиха да им преотстъпят своята, която по-напред.

Така подредени, обаче „мисионерите” изгубиха. Защото условието за успех на тайната мисия беше двете семейства да не попадат на последните три места в класирането. Big Brother разкри тайната на съквартирантите и Ванеса падна в прегръдката на Цветелин без да има нужда да се крие повече. Техните фалшиви половинки Светлин и Ива ще напуснат къщата в понеделник.

По преценка на Big Brother Цветелин и Ванеса остават в шоуто, като пълноправни членове, обаче без имунитет от номинации. Семейството ятаци също изгуби своята защита от предстоящите номинации за изгонване в понеделник.


Датският принц влезе в къщата...

Николай и 100-те рози


Мистериозният обожател на Елеонора Николай, когото всички чакаме от понеделник, дойде вчера за Big Brother Live. Той пристигна от Копенхаген, за да отведе красивата принцеса Елеонора на крилете на любовта. Двамата мечтаят за по-щастлив живот и знаят, че са намерили човекът, с когото да осъществят мечтите си.

Николай и Елеонора

 
Тяхната приказка започва преди 3 месеца, когато Николай е на почивка в България за празниците. Оттогава те са заедно всеки ден, макар и през разстояние. Това е мъжът на, пред когото Елеонора е напълно свободна и открита, на когото споделя всичко, дори и проблемите с настоящия ѝ съпруг Давид.

Негативите, който велинградската хубавица понесе при „гостуването” на свекърва ѝ в къщата, като че ли преляха пределът на търпението й. Елеонора се изповяда на Big Brother за кошмарът, в който живее. Объркана и свенлива, тя сподели за чувствата, които беше потискала досега, заради детето си.

Николай гледа тази изповед на живо по време на Big Brother Live.
Искрените думи на Елеонора, целувката, която му прати и пламъкът в очите й, докато говореше за него, трогнаха Николай до сълзи. Без колебание и без да поиска да говори с нея предварително, той влезе в къщата да спасява своята принцеса, убеден в правотата на действията си.

Давид не знае кое е този мъж


Елеонора не можа да прикрие изненада и притеснението си, когато видя мъжът, на когото се възхищава да прекрачва прага на къщата на Big Brother Family. Разговора между двамата конкуренти за сърцето на красавицата започна обещаващо. Николай каза на Давид, че наистина трябва да промени мисленето си.Афектиран от новия съквартирант, Давид реагира глупашки и за пореден път доказа, че не заслужава жена като Елеонора. Той започна да разпитва Николай за пари и поиска почерпка от „спонсора”.

 

Давид изхвърля розите

 

 

100-те рози на покрива


След това изхвърли букета от 101 рози, който Николай подари на Елеонора, на покрива на къщата.


Боян напада Давид


Стоян, Светлин и Елеонора спират Боян

Николай не позволи на Боян да удари Давид


Напрежението продължаваше да ескалира, а съветници на Давид му даваха кураж. Единият го караше да набие жена си, другият да набие Николай. От всичките съвети, Давид избра да оскубе Елеонора.

 

  • Какво всъщност иска Елеонора?
  • Кого ще избере сърцето й?
  • Как ще се преборят двамата с Николай за щастието си?
  • Как ще постъпи Давид, който е наясно, че е не път да изгуби най-ценното в живота си?

Какво се случва...


Анджелика се кара с Боряна


Съквартирантите бяха затворени в спалнята преди изпълнението на поредната им мисия.  Малкото пространство и многото хора на едно място изнервиха някои от тях. Между беларуската звезда Анжелика и капризната, претенциозна столичанка Боряна избухна сериозен скандал.  Боряна броеше парите на Анжелика, а рускинята извади най-силното си оръжие – своя бюст.  Мъжете им за малко да се сбият, за да защитят половинките си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала