Актуално В програмата

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Добави коментар

Фенове, близки и приятели подкрепиха Съквартирантите броени дни преди финала

Броени дни преди големия финал в Big Brother: Most Wanted 2018 всички в Къщата се вълнуват. Днес обаче поводът за вълнение съвсем не е кой ще е победителят, а любимата мисия и на Съквартиранти, и на фенове, а именно "Жива връзка".

 

Добави описание

 

Big Brother осигури връзка между Къщата и външния свят, а реакциите предизвикаха както умиление и смях, така и гняв и напрежение. Със Съквартирантите се свързаха както техните фенове, така и някои от звездните им приятели. Появата на Валентин Кулагин по време на мисията предизвика реакциите на цялата Къща, а думите му, както често се случва, отново уцелиха в десетката на емоцията. С кого се видя той и какви реакции предизвика краткото му "гости" на Къщата ще видим довечера в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

 

Добави описание

 

Освен мисия "Жива връзка", Big Brother възложи на Гъмов тайна мисия. В нея актьорът ще трябва да изиграе всички останали, че владее или поне разбира китайски език и да помага на Съквартирантите си в изучаването му. Защо трябва да научат китайски и как се справи с тайната си задача Станимир Гъмов, ще разберем довечера от 21:00 часа в ефира на NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала

Любовта надделява, въпреки всичко случващо се в Къщата