Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.88 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

В деня на сватбата си с Еда, Серкан спешно трябва да замине за Италия, но частният самолет на Серкан се разбива и не е ясно какво е станало с него. Вижте какво още ще се случи в епизод 88 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 октомври 2022 по bTV Lady.

В епизод 87 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда и Серкан изглаждат недоразуменията помежду си.

Какво се случва в еп.88 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 октомври по bTV Lady.

Пъръл най-накрая прощава на Енгин, а Джерен - на Ферит. Ердем признава, че е получил захарта от Мелих.

Еда и Серкан започват да се подготвят за сватбата.

Ердем донася на Енгин плика, който е пристигнал за Серкан, но Енгин все още не го е отворил. На следващия ден Ферит най-накрая отваря плика и се оказва, че Серкан трябва да замине за Италия, защото само той може да подпише договора, а крайният срок е деня на сватбата им с Еда.

Момичетата се подготвят за сватбата, когато Серкан влиза и съобщава на Еда, че трябва да замине, но обещава да се върне навреме за сватбената церемония, но частният самолет на Серкан се разбива и не е ясно какво е станало с него.

Текст от potv.bg

Ердем се появява мокър и раздразнен, че никой не е тръгнал да го потърси. Той изглежда толкова потиснат, че Еда настоява Серкан да се извини. След като Серкан поднася извинение, Ердем признава, че захарта, която е дал за шербета за Нощта на къната, е донесена от асистента на Мелих. Серкан е бесен, но Ердем не иска да разваля веселието с групата, затова бързо обръща настроението, като настоява да танцуват.

Вечерта завършва с това, че Еда замества масажистката, която прави масаж на Серкан, след което двамата се озовават във вана с мехурчета и накрая под душ - всичко това е много страстно и романтично.

В същото време в имението Болат Айдън сънува кошмар, че Серкан е прехвърлил всичките си акции на Еда, така че вече няма никакво участие в холдинга и сега бизнесът ще се контролира от Еда и г-жа Семиха. Тя се събужда и осъзнава, че се страхува от тази възможност.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин всички се връщат в Истанбул, където момичетата пробват рокли, а Серкан избира костюм за сватбата. Всички момичета пробват сватбени рокли, като Фифи избира черна вместо бяла като всички останали. По-късно момичетата отиват в хамама, за да се насладят на традиционното къпане, релакс и танци на музика. Там Айдън изразява любовта си към Еда и се надява, че един ден Еда ще я нарича мама.

Текст от potv.bg

Същата вечер Серкан и Айдън разговарят като майка със син, като Серкан говори за баща си, казвайки, че Алптекин е направил своя избор. Въпреки че с баща си никога не са били близки, той е разстроен от фалшивите обвинения срещу баща му и ми се струва странно, че напълно е забравил Алптекин.

В дома си Еда разговаря с Айфер за това колко важна е била леля ѝ, за да ѝ помогне да израсне без родители.

Ердем намира плика, който небрежно е изгубил, и го дава на Енгин, който го хвърля настрани. Казва, че Серкан е бил твърде зает и все още е твърде ангажиран с брака си, за да се тревожи за делата на компанията, и смята, че Серкан може да се справи с писмото по-късно.

На следващата сутрин, в деня на сватбата, момичетата пристигат на мястото на сватбата в радостно настроение, танцуват и откриват цветните, украсени стаи за сватбеното тържество.

Текст от potv.bg

В офиса Енгин позволява на Ферит да отвори неправилно адресирания до Серкин плик, защото е зает. Ферит открива, че италианска строителна компания не е получила финансиране, от което отчаяно се нуждае, и днес е последният ден. Проблемът е възникнал заради липсата на подпис от Алптекин за прехвърляне на финансирането. Серкан разбира, че този бизнес е толкова жизненоважен за компанията, че трябва незабавно да отлети за Италия, за да подпише документите. Всичко това се случва в рамките на няколко часа след сватбената церемония.

Текст от potv.bg

Серкан, вече облечен в сватбения си костюм, отива на мястото на събитието и разговаря с Еда. Той я уверява, че може да отлети до Италия, да подпише документите и да се върне навреме за церемонията. Казва ѝ, че я обича и че ако се роди сто пъти, ще я обича сто пъти. Той обяснява проблема: никой друг не може да го замести в Италия, но той ще се върне след 7 часа. След като той си тръгва, момичетата продължават със забавленията си до вечерта, когато наближава времето за церемонията.

Текст от potv.bg

Еда пристига в сватбена рокля и воал с красив букет в ръка. Айфер ѝ подарява колие, което е било на майка ѝ, а Айдън ѝ дава наследствен семеен пръстен.

Сейфи влиза с писмо от госпожа Семиха, в което обяснява, че тя е дала всичките си 45 % акции от фирмата на Еда, така че сега Еда и Серкан притежават 95 % от фирмата. В разгара на смеха и забавлението от изписването на имената на неомъжените момичета на дъното на обувките на Еда, Джерен получава обаждане от Ферит.

Текст от potv.bg

Новините са толкова лоши, че тя не може да говори. Тя казва на Сейфи да включи телевизора в съседната стая. Втурват се вътре, за да чуят как съобщават, че самолетът на Серкан е загубил радиовръзка и сега, след два часа мълчание, властите смятат, че самолетът се е разбил.

Текст от potv.bg

Еда, изпада в шок, тя си спомня всяка дума и всяко изражение на Серкан, когато е дошъл да ѝ каже, че трябва да замине, но шокът, страхът и ужасът най-накрая побеждават съзнанието ѝ. Докато Айдън се мъчи да проумее злополуката и благополучието на единствения си син, Еда припада и се свлича на пода.

Какво се е случило със Серкан? Кой ще управлява компанията в негово отсъствие? Ако е оцелял, какво ще е състоянието му? Ще се оженят ли Серкан и Еда?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...