Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.87 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда и Серкан изглаждат недоразуменията помежду си. Вижте какво още ще се случи в епизод 87 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 4октомври 2022 по bTV Lady.

В епизод 86 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ След отвличането на Еда, г-жа Семиха не е против брака ѝ със Серкан. Серкан има много работа и не се интересува от подготовката за сватбата, което вбесява Еда..


Какво се случва в еп.87 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 октомври по bTV Lady.

Мело, Еда, Фифи, Джерен и Пъръл решават да последват момчетата до Сапонджа.

Сейфи предлага на Айдън да прекара известно време с Айфер, тъй като скоро ще бъдат роднини. Айдън води Айфер в салон за красота, а след това я кани в имението на Болат.

Серкан, Енгин и Ферит са разстроени, защото са си тръгнали, без да се помирят с момичетата.

Междувременно момичетата пристигат и тайно искат да ги разпитат, но са хванати.

Еда и Серкан разбират, че са се разбрали погрешно, но Пъръл и Джерен все още са ядосани на Енгин и Ферит.

Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.88 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.88 (bTV Lady) – какво ще се случи...

В деня на сватбата си с Еда, Серкан спешно трябва да замине за Италия, но частният самолет на Серкан се разбива и не е ясно какво...

Енгин съобщава на Серкан, че е организирал ергенско парти за него в хотел в Сапанджа. Серкан се съгласява, че може би това да е далеч от офиса и подробностите около сватбата ще е добре за него, но Еда и Пъръл не са толкова доволни. Еда е сигурна, че Серкан иска да е далеч от нея, а Пъръл смята, че Енгин не я оценява като своя съпруга. Джерен също не е доволна, когато научава, че хотелът в Сапанджа е една от фирмите на семейството на Ферит и той е уредил резервациите.

Фифи ги убеждава, че мъжете бягат, за да си прекарат добре с други жени, които може да срещнат в хотела. Момичетата решават да проследят мъжете до Сапанджа, за да видят с какво точно се занимават.

Текст от potv.bg

Ердем се самопоканва на ергенското парти и доказва, че е толкова глупав и ненужен, колкото винаги е бил. В хотела мъжете са отегчени, че са далеч от момичетата, но тази скука е краткотрайна. Момичетата са пристигнали и тайно шпионират мъжете. Когато ги разкриват, Еда казва, че са си помислили, че почивката ще е полезна и за тях.

Текст от potv.bg

Мъжете са щастливи да видят момичетата, но скоро научават, че гневът на момичетата все още преобладава. Опитвайки се да разчупи настроението, Енгин приготвя барбекю под дъжда и предлага разходка из гората, но Джерен отбелязва, че времето не е благоприятно за подобни дейности. Те все пак тръгват и Ердем се изгубва.

Текст от potv.bg

В Истанбул Айдън е убедила Айфер, че трябва да направят нещо заедно, за да се отпуснат. Тя кани Айфер да отиде с нея в спа център, където да се насладят на масажи и разкрасителни процедури, за да станат по-привлекателни за сватбеното тържество. Айдън трудно убеждава Айфер да си направи няколко инжекции, за да уголеми устните си. Когато се връщат в имението на Болат, Айдън настоява още веднъж да пробват официални рокли за сватбата. Вкусовете на Айдън са насочени към модните стилове, докато Айфер предпочита простотата. Двете не постигат съгласие за нищо.

Текст от potv.bg

В Сапанджа момичетата решават да си направят пижамено парти в общата стая.

Докато обсъждат , как да накарат момичетата да им простят, момчетата играят футбол на маса. Управителят на хотела влиза, за да ги покани да журират на конкурс за красота, защото първоначалните съдии са се забавили заради лошото време. Енгин смята, че това е добра идея, тъй като те не могат да бъдат с момичетата.

Текст от potv.bg

Мело слиза долу, за да провери какво става с мъжете, и ги намира да оценяват момичета, които минават по оскъдни бански костюми. Тя се втурва нагоре, за да каже на Еда, Пъръл и Джерен да слязат веднага, за да видят какво правят любимите им. Когато момичетата се сблъскват с момчетата, те са ядосани.

Решават, че Енгин, Серкан и Ферит трябва да се разхождат по подиума и да дефилират като състезатели, докато те ги оценяват, и всичко това, за да ги унижат с 0 вместо с 10. След това всички двойки решават различията си с прегръдки.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...