Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.77 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда е разкъсана между заплахите на баба си и любовта си към Серкан. Вижте какво още ще се случи в епизод 77 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 76 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ За да принуди Еда да прекрати връзката си със Серкан, г-жа Семиха показва на внучка си, как може да съсипе живота на Серкан, ако не ѝ се подчини.

Какво се случва в еп.77 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 септември 2022 по bTV Lady.

Еда разказва на момичетата за сделката, която е сключила със Семиха, но ги кара да обещаят да не казват на никого.

Семиха нарежда на Тахир да следи всяка стъпка на Еда.

Серкан напразно продължава да търси Еда, без да може да се свърже с нея.

На следващия ден Пъръл почти получава инфаркт, когато вижда бъркотията, която Енгин е оставил в хола предишната вечер, но те трябва да бързат за офиса, затова оставят всичко така, както си е.

Тахир предлага на Мело, Лейла и Ердем да станат приятели...

Текст от potv.bg

Еда се прибира вкъщи, където Айфер я утешава. Серкан се прибира вкъщи, очаквайки да намери Еда, но вместо това вижда Балджа. Балджа използва страха от фалшивия си обир, за да остане в имението на Болат.

Еда стиска гривната, която Серкан ѝ подари, и заспива. Тя сънува, че Серкан ѝ изпраща съобщение да се срещне с него на определен адрес. Той идва при нея и ѝ признава, че я обича и как тя не трябва да се страхува от нищо, докато са заедно. Казва ѝ, че я обича безумно, и я моли да се омъжи за него. Тя приема предложението му и след това признава, че баба ѝ е направила всичко, след което той изчезва.

Еда се събужда от съня и осъзнава, че ако научи истината, Серкан ще я изостави.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин, когато се връща от пазара, Айфер среща шеф Александър, седнал на една пейка. Двамата провеждат кратък разговор, в който Айфер се чувства глупаво заради нещата, които му каза.

В имението на Болат Балджаа приготвя закуска за Серкан. Сейфи е доста изненадан, тъй като той винаги е приготвял храната за Айдън и Серкан. Балджа остава сама със закуската си, защото Серкан тръгва да търси Еда, а Сейфи го изпраща. Балджа се обажда на госпожа Семиха и ѝ казва, че Серкан е тръгнал да търси Еда.

Госпожа Семиха веднага казва на Тахир да проследи Еда, за да види дали тя се среща със Серкан. Тя също така пита Тахир дали е прегледал досието на Серкан, на което той отговаря, че "те са платили за всичко на фирмите и те няма да се показват известно време". Тя го пита и за делото на Алптекин, а той я уверява, че го следи и ще я уведоми, ако има промени.

Текст от potv.bg

На закуска Еда разказва на момичетата какво е направила баба ѝ. Мело е бясна, но Еда предупреждава всички, че не могат да кажат на никой за това, особено на Айфер. Когато Айфер се появява с новата си плодова салата по рецепта на шеф Александър, тя веднага усеща негативната атмосфера на масата. Еда казва, че това е така, защото присъствието на госпожа Семиха ѝ е напомнило за смъртта на родителите ѝ. Айфер държи да разбере какво се е случило и Еда най-накрая казва, че е взела решение. Тя ще напусне компанията - решение, което Айфер харесва, защото Еда ще стои по-далеч от семейство Болат. Момичетата решават да излязат заедно и са последвани от Тахир.

Текст от potv.bg

Серкан идва в къщата на Айфер, за да види Еда, но Айфер му казва, че тя е излязла с момичетата. Тя не казва къде, а накрая казва на Серкан, че въпреки че е добър човек, между тях има горчива истина и той трябва да остави Еда на мира. Серкан си тръгва, без да коментира, а Айфер изглежда съжалява, но и облекчена, че е направила това признание.

Текст от potv.bg

Ах, съпружеско щастие. Пъръл, която е облечен за работа и вика на Енгин да побърза, влиза в хола и открива храна, разпръсната по масата, и самотен чорап, лежащ на дивана. Енгин, който не е ни най-малко притеснен от бъркотията, е благодарен, че е открил липсващия чорап. Той обяснява, че снощи е гледал мач и много се е ядосал когато са вкарали гол, който е провокирал разхвърлянето на храната в гнева му. Пъръл е спокойна, но обещава, че ще го накара да си плати, когато се приберат вкъщи същата вечер.

Текст от potv.bg

В офиса Мело, Ердем и Лейля подлагат Тахир на "опознаваща" процедура: от колко време работи за г-жа Семиха, женен ли е, пътува ли с нея навсякъде и т.н. Тахир признава, че работи с нея от дълго време, пътува с нея по целия свят и не е женен. Лейля е заета да флиртува с Тахир, но Тахир изглежда харесва Мело.

Текст от potv.bg

На сутрешната среща в офиса г-жа Семиха седи на трона си, а Серкан - в противоположния край. Пъръл казва, че са започнали работа по най-новия си проект, Енгин иска да знае дали Джерен е открил човека, който е оклеветил Серкан, а Серкан казва, че няма да се успокои, докато не открие този виновник. Еда влиза на срещата със закъснение. Серкан добавя, че дори и да намерят човека, той просто е бил марионетка, затова трябва да намерят човека, който движи тази марионетка. Госпожа Семиха пита Серкан дали има някакви идеи и Серкан отговаря: "Вие".

Когато срещата приключва, Серкан моли Еда да остане. Серкан знае, че нещо не е наред, и си мисли, че може би Еда е разстроена, защото в новогодишната нощ е отишъл в къщата на Балдажа "крадеца". Серкан обяснява на Еда защо е бил в дома на Балджа . Еда казва, че не се е чувствала добре предния ден и затова не е отговорила на обажданията му. Серкан предлага да обядват заедно, а Еда му отговаря, че ще се видят по-късно, защото има нещо да свърши.

Текст от potv.bg

Еда отива на бюрото си и към нея се присъединява Балджа, която се хвали, че е останала при Айдън, защото се страхува да се върне в дома си - извинение, на което Еда не вярва заради останалите уловки на Балджа, с които се опитва да привлече вниманието на Серкан.

Текст от potv.bg

Айдън и Сейфи обсъждат факта, че Еда не отговаря на обажданията на Айдън, нито пък е виждала Серкан. Айдън не е доволна, че е настъпил този разрив в отношенията им, и автоматично си мисли, че госпожа Семиха и Айфер имат нещо общо с раздялата им. Винаги спонтанна и рядко подготвена, Айдън решава, че трябва да посетят Айфер

Текст от potv.bg

Серкан поръчва на един ресторант да приготви десерти, които да донесат в офиса. Еда седи пред прекрасните сладкиши, без да ги докосва. Изражението ѝ е мрачно и Серкан коментира, че не докосва нито една от любимите си храни. За да я съблазни, той е готов да яде ягоди, въпреки че е алергичен към тях. Еда казва, че трябва да поговорят, но преди да се каже каквото и да било, Балджа влиза, за да даде на Серкан досието и виждайки ягодовия чийзкейк, казва, че ще си вземе една хапка, защото не може да му устои. Тя сяда на масата и обявява, че е приготвила закуска за Серкан, само за да чуе Еда, че винаги е около него.

По петите на Балджа влизат Енгин и Пъръл, за да съобщят на Серкан, че последният им проект е отменен, а друг проект е закрит заради скорошното обвинение и ареста на Серкан.

Текст от potv.bg

Серкан свиква незабавна среща. Еда отива при баба си, за да ѝ напомни, че е обещала репутацията на Серкан и работата му няма да пострадат. Г-жа Семиха казва, че не може да бъде обвинявана за всичко, но напомня на Еда, че не е спазила обещанието си да скъса със Серкан. Еда казва, че не може да го направи внезапно. Тя трябва да се откъсне от него, така че той да не разбере какво прави.

На срещата Серкан иска от групата предложения как да се справи с проблема, който обвинението и арестуването му е създало. Те са загубили два добри проекта, защото доверието в компанията е било накърнено. Енгин казва, че се нуждаят от наистина добър проект, с който да покажат на какво са способни и да утвърди авторитета им. Балджа казва, че трябва да намерят "голяма риба". Г-жа Семиха заявява, че мисли, че познава точно такъв човек и проект, но Серкан съвсем честно казва, че не ѝ се доверява. Тя обаче казва, че ако той иска да реши проблема, може би трябва да преосмисли понятието за доверие.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.70 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.68 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.67 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.65 – какво ще се случи...