Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.76 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

За да принуди Еда да прекрати връзката си със Серкан, г-жа Семиха показва на внучка си, как може да съсипе живота на Серкан, ако не ѝ се подчини. Вижте какво още ще се случи в епизод 76 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 75 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Г-жа Семиха заплашва Еда, че ако има нещо общо със Серкан, тя ще унищожи Серкан и семейството му.

Какво се случва в еп.76 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 септември 2022 по bTV Lady.

Семиха подозира, че Еда е прекарала нощта при Серкан, и веднага отива там. Айфер и Айдън също тръгват, за да видят дали могат да стигнат първи. Еда тъкмо си тръгна, но се появяват Мело и Фифи. Опитват се да скрият Еда, но преди да успеят, пристига Семиха, а малко след нея - Айфер и Айдан.

По-късно там отива и Александър, тъй като Айфер не е вкъщи. И тъй като всички са при него, Серкан решава да организира новогодишното парти в дома си, за да бъде с Еда.

Енгин и Пъръл се женят тайно.

На следващата сутрин, след закуска, Еда дава на Серкан новогодишния му подарък - рядко издание на "Малкият принц" с илюстрация, която тя сама е нарисувала. Междувременно госпожа Семиха подозира, че Еда е прекарала нощта при Серкан, и тръгва да провери. Айдън и Сейфи, които са дошли при Айфер, за да приготвят храна за шеф Александър, се присъединяват към Айфер в опита си да стигнат до Серкан, преди да пристигне г-жа Семиха.

Мело и Джерен обаче пристигат първи, следвани от г-жа Семиха и след това от Айфер, Айдън (Айсун) и Сейфи. Еда и Серкан са изненадани и объркани.

Никой не е в офиса, освен Пъръл, която смята, че трябва да работи. Енгин се втурва, за да ѝ каже, че ще се женят. Предната вечер Пъръл обяснява на Енгин, че няма любящи родители. Всъщност тя казва, че затова е забавила организирането на среща на Енгин с тях, защото той идва от щастливо семейство, където всички са близки, но нейното семейство не е такова. Ето защо тя е прекарала времето си в усилена работа. Когато Енгин разбира защо тя се е колебала толкова много, той решава да прескочи формалностите и просто двамата да се оженят. Той е уредил рокля за Пъръл, букет и длъжностно лице, което да извърши церемонията. Лейла и Ердем са техни свидетели.

Айдън и Айфер са в кухнята на Серкан и приготвят храна, когато на вратата се звъни. Това е Сейфи, който е довел шеф Александър в къщата на Серкан, когато плановете на Айфер са били провалени от госпожа Семиха. Дамите довършват приготвянето на няколко неща, които готвачът да опита, все по негов вкус. След това той приготвя малки ястия, които те да опитат. Тримата остават сами в къщата на Серкан, защото всички са си тръгнали. Айфер и Айдън са запленени от чаровния, красив готвач.

Когато Серкан научава за сватбата след обаждане на Енгин по средата на церемонията, той решава да промени мястото на новогодишното парти в офиса, за да могат всички да отпразнуват сватбата на Енгин и Пъръл. Той се обажда на Мело и ѝ казва да организира партито и да извика всички.

Същата вечер Балджа има свои собствени планове. Тя се облича съблазнително, а след това разбутва дома си, за да изглежда, че крадец е влязъл да търси ценности. Тя се обажда на Серкан и се преструва, че крадецът все още е в къщата, докато тя е заключена в спалнята си. Серкан ѝ казва да се обади в полицията, но тя казва, че се страхува твърде много.

Серкан отива в къщата на Балджа и вижда щетите, но не остава, както тя е планирала. Той отива в офиса, за да се присъедини към партито. Мело е свършила фантастична работа по украсата и кетъринга за партито.

Тахир показва на госпожа Семиха снимка на Еда и Серкан.

Госпожа Семиха разговаря с Еда, като ѝ казва, че според нея тя има връзка със Серкан и това, което ще се случи по-нататък, няма да е по нейна вина.

Еда се противопоставя, не вярвайки, че баба ѝ може да нарани Серкан.

Влизат Енгин и Пъръл и обявяват годежа си, а всички ги поздравяват. Тържеството започва и Серкан отвежда Еда на терасата, където ѝ дава специален подарък - копие на гривната, която е загубила преди години, когато е била дете.

Когато г-жа Семиха вижда как Еда прегръща Серкан за този специален подарък, тя дава знак на Тахир да започне плана за унищожаването на Серкан. Преди Серкан да успее да приключи разговора си с Еда, пристига полицията и го арестува за донос.

Как животът може да се промени само за няколко кратки мига!

Празнуващите новогодишната нощ обикалят коридорите на полицейския участък в очакване да научат нещо за обвиненията, повдигнати срещу Серкан. Еда е особено разстроена, защото подозира, че баба ѝ има общо с това обвинение, заради което Серкан е вкаран в затвора, но госпожа Семиха е невъзмутима. Серкан е обвинен, че е подкупил длъжностни лица, за да спечели търг, но той знае, че това не е вярно. Някой се опитва да съсипе репутацията му.

Джерен казва, че обвиненията са сериозни и няма да бъдат решени бързо. Серкан ѝ казва да изпрати всички вкъщи, а той ще прегледа документите срещу него, докато е в ареста. Айдън и Сейфи се приберат вкъщи, придружени от Балджа, а Еда отива с баба си, за да поговорят.

В имението на госпожа Семиха на Еда са показани няколко статии за Серкан, които са подготвени за публикуване, ако Еда не изпълни заповедите на баба си. Когато Еда казва, че Серкан е невинен и тя го знае, г-жа Семиха заявява, че ще направи всичко възможно, за да задържи Серкан в затвора, ако Еда не направи това, което тя иска.

Семиха иска Еда да прекрати връзката си със Серкан, преди да излезе от затвора. Ако Еда реши да ѝ се противопостави, тя трябва да започне да се страхува много от баба си. Еда казва, че няма да се подчини на волята ѝ, и се измъква.

В полицейския участък Ферит и Джерен се срещат с Еда в коридора. Еда е ядосана и няма търпение да види Серкан. С помощта на Джерен и с непрестанни искания на Еда са позволени няколко минути със Серкан, който е в килията. Той ѝ изповядва любовта си и въпреки че обвиненията са лъжа, ѝ казва да бъде търпелива. Еда едва може да го погледне, защото изпитва вина за това, което е направила баба ѝ. Когато напуска полицейския участък, тя се връща в имението на г-жа Семиха, където се съгласява да ѝ се подчини. Тя ще се откаже от връзката си със Серкан.

-Сега си мислиш, че си победила, но ти напълно ме загуби бабо – казва Еда.

Когато си тръгва, госпожа Семиха казва на Тахир да започне плана за оттегляне на фалшивите обвинения срещу Серкан, за да може той да бъде освободен. Еда получава новината, че Серкан е свободен, когато напуска имението.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.80 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.79 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.78 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.77 (bTV Lady) – какво ще се случи...