Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.75 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Семиха заплашва Еда, че ако има нещо общо със Серкан, тя ще унищожи Серкан и семейството му.Вижте какво още ще се случи в епизод 75 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 септември 2022 по bTV Lady.

„Почукай на вратата ми“, еп.76 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.76 (bTV Lady) – какво ще се случи...

За да принуди Еда да прекрати връзката си със Серкан, г-жа Семиха показва на внучка си, как може да съсипе живота на Серкан, ако не ѝ...

В епизод 74 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан и Еда съобщават на всички, че новият акционер във фирмата е бабата на Еда, а бащата на Серкан е изчезнал.

Какво се случва в еп.75 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 септември 2022 по bTV Lady.

Ферит иска да започне отначало, затова се преструва, че за първи път се срещат Джерен.

Ръководството на холдинга провежда среща и Семиха предлага да се изготви нова програма въз основа на отговорите на служителите за това какво биха искали да се подобри. Тя смята, че Серкан винаги решава сам и това не е правилно. Серкан се съгласява.

Еда разговаря насаме с баба си, която ѝ казва, че не иска тя и Серкан да са заедно и че ако се събере със Серкан, тя ще съсипе компанията и цялото семейство Болат.

Ферит предлага на Джерен да започнат отначало. Двамата разиграват срещата си все едно никога не са се виждали.

Серкан и Еда се връщат, а госпожа Семиха ги чака за среща, възможност да обсъдят проучването, което Балджа е направила по-рано. Резултатите от това проучване установяват, че Серкан е правил това, което е искал, и не е общувал пълноценно с екипа. Г-жа Семиха иска да промени това, но за времето, през което е в компанията, иска да украси офиса си и иска да се срещне с майката на Серкан.

Еда я проследява, когато тя излиза, и след като се озовават в офиса на горния етаж, Еда я пита защо е в Истанбул. Госпожа Семиха казва, че е тук заради нея, единствената ѝ внучка, защото всичко, което има, един ден ще бъде на Еда. Тя напомня на Еда, че половината от компанията Алт Лайф е нейна, но Еда казва, че не я иска. Госпожа Семиха казва, че Еда заслужава нещо по-добро, затова не иска да има връзка със Серкан - ако това стане, тя ще унищожи компанията, Серкан и семейството му. Ако Еда не ѝ повярва, трябва да обърне внимание на Алптекин Болат, ако някой може да го открие.

-Давай, какво чакаш? Не ме е страх от теб, госпожо? – казва Еда и бясна напуска стаята.

По-късно същата вечер в дома на Айфер г-жа Семиха продължава да се намесва в живота на Айфер и Еда. Тя критикува храната и предлага да хапнат навън, но Еда влиза, за да прекъсне разговора. Еда е шокирана да види баба си там и отказва да остане в къщата. Тя отива при Серкан и прекарва нощта при него. Докато е там, Балджа се обажда и казва на Серкан, че има подарък за него, но е твърде тежък, за да му го занесе. Серкан казва, че ще дойде в къщата на Балджа, за да вземе подаръка. Докато той отсъства, Еда решава да си вземе вана с мехурчета и когато той се връща, тя все още е във ваната. Когато излиза и слиза долу, тя вижда на плота покрит предмет. Това е подаръкът на Балджа - бюст на Серкан.

Еда предлага на Серкан да поставят бюста в кабинета на баба ѝ, за да може да го гледа и да се ядосва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.80 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.79 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.78 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.77 (bTV Lady) – какво ще се случи...