Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.73 – какво ще се случи...

Добави коментар

Планът на Балджа да разруши доверието между Серкан в Еда не проработва. Пристига новата партньорка на Серкан и се оказва, че това е Семиха, бабата на Еда. Вижте какво още ще се случи в епизод 73 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 72 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Балджа си прави селфи със Серкан и го публикува.


Еда води Айфер на кънки за рождения ѝ ден и всички са там, за да я поздравят. Еда и Серкан разговарят за това какво ще правят в Париж. Балджа тайно връща липсващите страници в доклада.

На следващия ден Пъръл съобщава на баща си, че ще се жени.

Оказва се, че холдингът е спечелил търга.

Серкан казва, че въпреки че докладът не е показал нищо подозрително, Eдa е проверила компанията и е установила, че срещу нея има съдебни дела, затова са избрали другата компания. Пристига новата партньорка на Серкан и се оказва, че това е Семиха, бабата на Еда.

Еда води Айфер на кънки за рождения ѝ ден и всички са там, за да я поздравят.

След като всички си тръгват, Серкан води романтичен разговор с Еда за планираното им пътуване до Париж, а след това машината за сняг разпръсква сняг над влюбените, докато те слушат романтична френска балада.

Докато Еда и Серкан споделят романтичния си момент, Балджа отива в празния офис и заменя страницата, която е взела от досието на Еда. Тя е сигурна, че Серкан ще загуби търга, а Еда ще загуби доверието на Серкан.

На следващата сутрин Серкан казва на Ферит да отиде на търга, за да разбере резултатите. Серкан е убеден, че ще спечелят проекта. Междувременно Пъръл чака баща си да пристигне на площадката за хеликоптери. Той идва със свита от черни лимузини и мъже, облечени в черни костюми.

Пъръл отива до колата и разговаря с баща си, докато той остава седнал на задната седалка. Той мафиот ли е?

В офиса Серкан изпраща Ферит да провери процеса на наддаване, докато Енгин нервно очаква завръщането на Пъръл. Той се притеснява, че може би срещата с баща ѝ не е минала добре. Дали баща ѝ се е противопоставил на брака им? Защо е закъсняла толкова много? Серкан го уверява, че всичко ще мине добре, с ведра усмивка. Той е по-загрижен какви новини ще им донесе Ферит за търга.

Влиза Пъръл и успокоява Енгин, когато казва, че срещата с баща ѝ е минала добре. Преди да успее да довърши разказа на Енгин за срещата, пристига Ферит. Лицето му е доста мрачно и Енгин изпада в паника. Всички се събират около Ферит, уплашени заради поведението му, и Енгин иска веднага той да им отговори. Ферит не успява да задържи намръщеното си лице много дълго. Той избухва в усмивка и казва: "Спечелихме!"

Серкан се усмихва и прави съобщение, че Еда е проверила два пъти фирмата за озеленяване, която е избрала, открила е някакви финансови проблеми и в последния момент са избрали друга фирма. Балджа е изненадана, че малкият ѝ номер да разруши доверието на Серкан в Еда не е проработил, но успява да измъкне поздравления.

Веднага след добрите новини Лейла обявява, че мистериозният нов партньор е пристигнал. Новият партньор е сдържаната, но елегантна майка на Айфер, баба на Еда, несравнимата госпожа Семиха. Еда с ужас се взира в по-възрастната жена и бавно промълвява: "Бабо".

Шок! Може би двоен шок! За Еда срещата с бабата, която отдавна ненавижда, е почти непосилна. Откритието, че тази жена сега е новият съдружник в компанията на Серкан, е отвъд границите на здравия разум. Приемайки това, което възприема за почти невъзможно, Еда е скована от емоциите си. Гневът скоро обзема Еда, когато тя разпознава решимостта на г-жа Семиха да се включи в живота ѝ.

Когато Еда пита баба си защо е дошла в Истанбул и защо е станала партньор точно на компанията, в която работи, г-жа Семиха отговаря, че е видяла възможност за инвестиция, която ще ѝ позволи да прекарва време с дъщеря си и внучката си. Еда не е доволна от този отговор. Тя вижда, че баба ѝ се опитва да контролира живота ѝ, както се е опитвала да контролира живота на сина си, бащата на Еда. Серкан се опитва да успокои Еда, като я отвежда в конферентната зала, където я пита дали някога е виждала името на Семиха в някакви документи, притежавани от Ефе. Еда веднага се обижда, че Серкан би си помислил, че тя е знаела предварително за партньорството на баба си, но Серкан я уверява, че не отправя такова обвинение. Той винаги е бил подозрителен към Ефе и сега това подозрение е станало реалност.

Г-жа Семиха иска да ѝ покажат кабинета на Серкан и Лейля я отвежда в голямата конферентна зала. Със своето чувство за превъзходство и право по-възрастната жена се настанява на стола на Серкан и изисква всички документи за персонала - нареждане, което обърква Лейла. След като г-жа Семиха получава досиетата, тя ги преглежда и избира досието на Балджа, защото изглежда необвързана и е подходяща, за да се намеси в романса на Еда със Серкан. Докато разглежда досието на Балджа, г-жа Семиха получава обаждане от асистента си Тахир, който ѝ казва, че се е погрижил за Алптекин, да не се бърка в компанията. .

Балджа вижда в идването на госпожа Семиха и в гнева на Еда възможност да се сближи със Серкан, тъй като между влюбените изглежда има разногласия. Тя се обажда на Сузи, своя любовен гуру, и ѝ казва, че се е появила нова възможност. По-късно Балджа отива при Сузи за съвет и тя ѝ казва да прекара новогодишната нощ със Серкан и бъдещето ѝ с него ще се уреди.

Серкан поръчва кафе и се опитва да успокои Еда, като се обръща към нея с "Еда Болат" - израз, който показва както доверието му към нея, така и обичта му. Еда му казва, че се опитва да я разгневи, и той се съгласява. Казва, че иска тя да изкара гнева си, дори срещу него, ако стане по-спокойна и се съсредоточи върху проблема. Въпреки че, добавя той, Еда Болат звучи много мило. Нима тя не е съгласна?

Еда казва, че не осъзнава колко опасна е баба ѝ, но Серкан казва, че знае. Тя е там, за да отмъсти на него и на компанията за смъртта на родителите на Еда и да ги раздели. Но, продължава Серкан, той няма да позволи това да се случи. Освен това тя не може да раздели двама души, които се обичат.

Джерен казва на Мело, че присъствието на госпожа Семиха е лошо предзнаменование, защото тази жена се е противопоставила на избора на съпруга на собствения си син и е направила живота на родителите на Еда нещастен. Мело е разстроена, защото знае колко много Айфер и Еда не са харесвали тази жена, която е направила живота им толкова труден.

Еда е наивна. Тя си мисли, че може да се изправи срещу баба си и да реши проблема им, но Серкан вижда достоен бизнес противник, който има предимство с крехките емоции на Еда. Когато Еда настоява да говори с баба си, Серкан я моли да запази спокойствие. Разбира се, Еда не е спокойна. В гнева си тя казва на баба си, че няма да ѝ позволи да унищожи живота ѝ така, както е унищожила родителите ѝ. Но г-жа Семиха казва, че ще остане в компанията, докато тя и Еда не преодолеят различията си. Освен това тя казва, че не тя е унищожила семейството на Еда, а компанията. Тогава Еда разбира, че г-жа Семиха ще направи всичко, което сметне за необходимо, за да поправи отчуждението на семейството си и да накаже семейството на Серкан.

Госпожа Семиха казва на Еда, че ако тя се омъжи за някого, когото одобрява, ще се оттегли и ще остави семейство Болат на мира, но ако Еда запази връзката си със Серкан, ще унищожи Холдинга и семейство Болат. Освен това тя казва на Еда, че трябва да запази тази тайна от Айфер или тя лично ще унищожи Серкан. Еда, вбесена, напуска офиса.

Айфер е очарована от кореспонденцията си с шеф Александър. Когато получава покана да се срещне с него, тя е смутена и несигурна. Фифи я дразни за срамежливостта ѝ и казва, че трябва да му предложи да се срещнат във фондацията, тъй като той ще работи с благотворителната група. Срещата им ще има цел и ще бъде в открита обстановка с други хора. Айфер смята, че това е добра идея, но първо трябва да поговори с Айдън, за да разбере какво е предвидено в програмата на групата.

Госпожа Семиха иска да се срещне с хората, които работят за компанията. Докато чакат, Тахир влиза с огромен стол, подобен на трон, и го поставя в противоположния край на масата от стола на Серкан. След като се настаняват на мястото, г-жа Семиха започва срещата, като им казва, че иска да знае всичко за Серкан. Иска да ѝ кажат какво харесва, какво иска, какво прави, как работи и как взема решения. Групата се чувства неудобно и Енгин веднага разбира, че тя е решена да навреди на Серкан. Познавайки историята със семейството на госпожа Семиха, Ферит предполага, че тя може би иска да знае за Алптекин, тъй като Серкан съвсем наскоро е поел компанията, но госпожа Семиха казва, че Алптекин не е на разположение и няма да бъде наоколо още доста време. Енгин е разтревожен от това и пита защо, но госпожа Семиха казва, че тази информация трябва да почака за по-късно.

В имението на Болат Айдън получава молбата на Алптекин за развод и е шокирана, че той толкова бързо е пожелал да сложи край на брака им. Точно в този момент Айфер влиза с мисията си да разбере повече за плановете на фондацията с шеф Александър, за да може да си уреди среща с него. Вместо това тя открива, че трябва да увери Айдан, че е красива жена, която може да има много почитатели и дори да се омъжи отново, ако реши.

Еда почуква на вратата на Серкан. Двамата провеждат малък флирт, преди Еда да признае, че баба ѝ е дошла за нея. Тя казва, че госпожа Семиха смята, че Серкан я е "заслепил", а Серкан ѝ отговаря, че всички знаят, че тя го обича, но не иска да го признае. Сериозно, Еда казва, че смята, че ако напусне компанията, баба ѝ ще се откаже и ще си отиде, но Серкан смята, че тя ще се откаже от него. Докато Серкан се бръсне, Еда влиза, за да му каже, че е много объркана - не знае дали да се бори с баба си, или да избяга. Серкан ѝ казва, че може да се изправи срещу всичко, ако ръката ѝ е на сърцето му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...