Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.72 – какво ще се случи...

Добави коментар

Балджа си прави селфи със Серкан и го публикува. Мело разказва на Еда, че Сузи е наставник на Балджа, че тя ѝ дава съвети как да съблазни Серкан.

В епизод 71 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Следвайки съвета на приятелката си Балджа се опитва да разклати доверието между Еда и Серкан, за да ги раздели.


Енгин се опитва да говори с Пъръл за сватбата, но Пъръл не иска да се среща с многото членове на семейството на Енгин. Той ѝ предлага да се оженят тайно. Мело разказва на Еда, че Сузи е наставник на Балджа и че тя ѝ дава съвети как да съблазни Серкан, но Еда не иска да има нищо общо с това.

Тя казва на Мело, че трябва да отиде в дома на новия си шеф, защото Ефе я е помолил да занесе цветя. Мело отива с нея. Серкан и Балджа отиват на интервюто и остават там известно време след което, за да може да направи снимка на Серкан за списанието. Балджа си прави селфи със Серкан и го публикува.

Балджа се възползва от възможността да се сближи със Серкан, като му показва мястото на интервюто на компютъра. Еда веднага разбира какво се опитва да направи Балджа, когато разбира, че Серкан напуска офиса. Този факт плюс информацията, която Мело и Фифи са научили за приятелката на Балджа, любовната наставница Сузи, правят Еда сигурна в намеренията на Балджа, че тя иска да съблазни Серкан.

Ефе казва на Еда да занесе цветя в къщата, в която ще живее новият партньор на компанията, докато е в Истанбул. Мело отива с Еда в една голяма къща на Босфора. Докато Еда подрежда цветята, Мело се разхожда из къщата и открива заключена стая. Тя се опитва да отвори вратата, но не може да задейства ключа. Камерата ни показва какво има в стаята - стари снимки и кукли, наредени на едно легло. Когато момичетата си тръгват, Еда получава съобщение за интервюто на Серкан със селфи, което Балджа е направила със Серкан. Тя и Мело решават да отидат на мястото и да прекъснат плановете на Балджа. Когато излизат от къщата, те са наблюдавани от руса възрастна жена, която стои до черен ван и изглежда живо се интересува от двете млади жени.

На мястото на интервюто Еда вижда как Балджа умишлено счупва токчето на обувката си, а Серкан се втурва да ѝ помогне да седне. Когато Еда и Мело влизат в сградата, Серкан ги посреща с невинно "добре дошли", но Балджа очевидно е разочарован. Мело помага на Балджа да излезе през вратата, за да могат Серкан и Еда да останат сами. Еда пита Серкан дали осъзнава, че тя е спечелила залога, но Серкан казва, че не, не е убеден, че Балджа се опитва да го съблазни.

Следва много интимна, секси сцена, в която седналият Серкан придърпва седналата Еда към себе си, където те са нос до нос. Той казва на Еда с интимен шепот, че може да познае кога една жена е влюбена по очите ѝ, изражението ѝ, дишането ѝ, сърцебиенето ѝ, миризмата ѝ, срамежливостта ѝ, слабостта ѝ. ... и докато изброява тези признаци на любовта, Еда бавно се разтапя от чувственото удоволствие на близостта и думите му. Накрая тя прекъсва магията, като отмества стола си назад и казва, че трябва да си тръгне, защото има планове за вечерта.

Когато се връщат в офиса, Еда изчаква Мело да се върне, докато Серкан се среща с Енгин за търга.

Еда се връща на бюрото си и по пътя вижда Балджа с подарък, който получи. Балджа казва, че подаръкът е от бившото ѝ гадже, мъж, когото тя все още обича. Разбира се, тя лъже, за да изкара Еда извън релси.

Еда отива при Серкан и му казва, че е спечелил облога, а Серкан казва, че след като приключи конкурса, ще летят до Париж на вечеря.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...