Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.64 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда решава да си тръгне заедно с Ефе. Серкан моли Еда да не си тръгва. Вижте какво още ще се случи в епизод 64 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 15:30 часа на 14 септември 2023 по bTV.

В епизод 63 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан кани Еда на вечеря, но Селин прави така, че двамата да не се срещнат.

НА КРАТКО какво се случва в еп.64 на „Почукай на вратата ми“ , който може да гледате 15:30 часа на 14 септември 2023 по bTV.

Пъръл е шокирана, когато Енгин ѝ съобщава, че иска да я запознае с майка си.

Мело и Ердем се състезават кой ще помогне повече на Енгин.

Еда решава да си тръгне заедно с Ефе. Серкан моли Еда да не си тръгва…

Ейфер се опитва да успокои Айдън след изневярата на Алптекин.

Джерен започва да проучва кой може да казал на медиите, че Серкан и Еда са развалили годежа си.

„Почукай на вратата ми“, еп.65 – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.65 – какво ще се случи...

Джерен разбира, че журналистката, която е пуснала новината за договора и за раздялата на Серкан и Еда, е една и съща, и е позната на Селин....

Енгин и Пъръл спят непробудно, когато телефонът на Пърл звъни. Обаждането е от Америка. От фирмата искат да ремонтира кухнята в един от хотелите, защото ще дойде световно известения готвач Александър и тя трябва да отговаря на неговите изисквания . Енгин, едва се събудил, съобщава на Пъръл, че майка му иска да се запознае с нея - новина, която шокира Пъръл.

На сутринта Еда и Мело пристигат в офиса, а това е първият работен ден на Мело като асистент на Енгин и тя се притеснява дали Ердем ще я приеме.

Серкан пристига, докато двете разговарят, и съобщава на Еда, че в офиса му ще има среща относно проекта за голф курорта и тя трябва да присъства.

Двамата си разменят думи относно "чакането", намеци, отнасящи се до снощното разочарование в ресторанта, при което нито един от двамата не се е появил в ресторанта.

Серкан научава, че Еда ще си тръгне, когато Ефе се върне в Италия, 
което ще се случи или днес, или утре.  Той отива при Енгин и му казва да
 измисл...
Серкан научава, че Еда ще си тръгне, когато Ефе се върне в Италия, което ще се случи или днес, или утре. Той отива при Енгин и му казва да измисли някаква идея как да прекара целия ден с Еда, ако той е последният ѝ.

Всички по проекта за голф курорта се събират в кабинета на Серкан и Енгин казва, че Серкан и Еда трябва да разгледат имота заедно; това е неговият отговор на молбата на Серкан, но Еда казва, че не трябва да ходи, тъй като г-жа Идил има нейните чертежи и тя е одобрила нейния проект. Енгин веднага променя задачите и казва, че Серкан също трябва да остане в офиса, за да работи по проекта по моста.


Айфер, все още ядосана заради участието на холдинга "Болат" в смъртта на родителите на Еда, отива в имението на Болат, за да потърси сметка на Алптекин, но когато пристига, намира Айдън в сковано състояние. Сейфи обяснява, че Айдън е в това състояние, откакто е открила, че Алптекин ѝ изневерява, и е нападнала любовницата му в хотелската стая.

Малко по-малко Айдън идва на себе си, а Айфер решава да си върви. Сейфи казва на Айдън, че Серкан и Еда няма да съберат и тя веднага прави нов план. Сейфи настига Айфер и ѝ казва, че Айдън отново е изпаднала в предишното състояние. Айфер се връща, Айдън за кратко идва на себе си и казва, че не може да остане в имението, защото всичко ѝ напомня за неверника Алптекин.

Айфер предлага на Айдън да се разсее, като дойде в нейната къща. Айдън казва на Сейфи да ѝ събере куфарите. Айфер е притеснена защото си мисли, че Айдън ще остане в нейната къща до края на деня. Айдън ѝ обещава, че това са неща, без който не може…

Айдън е решила, че така ще събере Серкан и Еда. Серкан ще трябва да дойде в дома на Еда, за да се види с майка си. Айфер не е доволна от поканата и се надява, че след като им сервира вечеря, те ще се върнат у дома, но дали?

Селин съобщава, че благотворителната организация иска Серкан и Еда да бъдат нейни лица и че скоро ще пристигне фотограф, който да ги снима. Серкан отказва, но Еда се съгласява да бъде образ на кампанията за стипендии.

Фотографът, Джан, е красив млад мъж, който веднага оценява Еда, защотоприлича на модел.

Серкан ревнува и е решен, че Еда няма да прекарва време насаме с него. Той казва на Лейля да разбере графика на фотографа и ѝ дава годежния пръстен на Еда и когато може, да го сложи в джоба на Еда.

Джерен идва в офиса, защото Серкан иска да я види. Тя отблъсква Ферит, когато той се опитва да се извини, и отива в офиса на Серкан, за да научи, че Серкан иска тя да разбере кой е казал на журналистите, че той и Еда вече не са сгодени. Той също така иска да знае кой е писал за тях, защото иска да заведе дело срещу тях. Джерен вече знае колко подла е Селин, когато подкупи журналистката да излъже за източника на "договора" за годеж.

Еда занася всичките си проекти на Серкан, а той я пита иска да направи, за да я накара да остане. Той ѝ припомня, че веднъж му е казала да каже "Не си тръгвай", ако наистина иска тя да остане. Серкан казва: "Не си отивай", но Еда казва, че вече не му вярва. Казва, че е обещала на Айфер, че няма да се вижда с него, а освен това всеки път, когато му е вярвала, е нарушавала собствените си обещания към себе си.

Ефе Акман идва при Еда, за да ѝ каже, че утре заминава Еда изглежда малко разочарована, че той си тръгва толкова скоро, защото това означава, че времето ѝ със Серкан е към края си. Тя му казва, че е оценила възможността да работи с него и му пожелава късмет в разрешаването на проблемите в Италия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...