Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.65 – какво ще се случи...

Добави коментар

Джерен разбира, че журналистката, която е пуснала новината за договора и за раздялата на Серкан и Еда, е една и съща, и е позната на Селин. Вижте какво още ще се случи в епизод 65 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

„Почукай на вратата ми“, еп.66 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.66 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Серкан открива, че някой е подменил плика, в който е бил адресът на ресторанта, в който трябваше да се срещнат с Еда, и затова вечерята им...

В епизод 64 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда решава да си тръгне заедно с Ефе. Серкан моли Еда да не си тръгва..


Айдън пристига със Сейфи в дома на Айфер, за да може Серкан да се сдобри с Еда.

Айдън се движи по плана си, който направи, за да събере Еда и Серкан. В крайна сметка Айдън влиза в къщата на Айфер със Сейфи, който ѝ носи куфарите. Айфер не е много доволна, че покани майката на Серкан и Сейфи, но се надява, че след вечеря, те ще се върнат у дома.

Айдън оглежда критично дома на Айфер. Айдън предлага да помогне в кухнята на Айфер, а тя ѝ казва, че ще прави баница, а Айдън ѝ отговаря, че много иска да се научи. В кухнята тя се движи със скоростта на охлюв, като бави задачите, които ѝ дава Айфер, за да проточи времето, докато се появят Серкан и Еда. За да допълнят целта на престоя в къщата, Айдан и Сейфи си измислят, че Есма, любовницата на Алптекин, има брат, който търси цялото семейство на Алптекин, за да им отмъсти.

Серкан ревнува Еда от фотографа, който Селин нае.

Джан, фотографът и Еда са във фотографското му студио, където той ѝ дава фотоапарата, за да прави снимки, които да намалят напрежението ѝ. Изглежда, че на нея ѝ харесва да прави снимки, като казва, че може би ще започне да се занимава с фотографията след като утре ще е вече безработна, но Джан я съветва да помисли за работа като модел.

Еда прави снимки, докато Серкан не се появява във визьора.

-Серкан, какво правиш тук? – пита Еда.
-Кой сте вие? – пита Джан.
-Аз съм Серкан Болат – отговаря той, а фотографът се извинява, че не го е познал.

Джан казва на Еда да ходи да се преоблече и да започнат фотосесията.

Джан снима Еда в различни тоалети, представящи различни професии, които младите жени могат да упражняват: цветарки, медицински сестри, стюардеси и др. По време на снимките Серкан получава обаждане от Сейфи, който му казва, че майка му Айдън е на гости на Айфер.

Когато сесията приключва, Джан предлага на Еда, да отидат да хапнат хамбургери, тя се съгласява, като казва, само да отиде и да си вземе нещата.

Серкан се доближава до Джан и му казва, че Еда е НЕГОВАТА приятелка, жената на живота му, и няма да има хамбургери. Еда разбира, когато Джан казва, че не може да дойде. Еда казва, че си тръгва вкъщи, а Серкан ѝ казва, че и той идва у тях, а Еда не му вярва.

Ефе отново предлага на Ферит да му продаде акциите.

Ефе и Ферит пият кафе, преди Ефе да замине и отново Ефе предлага да купи акциите на Ферит, а Ферит отказва. Ефе му казва, че на негово място ще дойде съдружникът му и всичко в компанията ще се промени. Ефе му казва, че тъй като той е бил най-сговорчив и дружелюбен от целия екип, му казва, че като дойде съдружникът им, атмосферата в холдинга може да се обърка и може да пострада.

Джерен разбира, че журналистката, която е пуснала новината за договора и за раздялата на Серкан и Еда, е една и съща, и е позната на Селин.

Когато са на път да си тръгнат, влиза Джерен и търси Селин. Тя им казва, че цял ден е звъняла на Селин, но без резултат и сега не може да я намери. Когато я питат защо, тя им казва, че Селин познава журналистката, която е написала историята за договора за годеж и историята за раздялата на Серкан и Еда. Селин е подкупила журналистката, за да не каже истината и за източника на първата история. За съжаление, тя не разполага с доказателства, но ще ги намери

Енгин съобщава на Пъръл, че майка му иска да се срещне с нея утре, и Пъръл е шокирана

Ердем и Мело се борят, кой е по-добрият асистент на Енгин. Енгин е доволен от ситуацията, тъй като те действително си вършат нещата. Енгин съобщава на Пъръл, че майка му иска да се срещне с нея утре, и Пъръл е шокирана. Тя казва, че не е нужно да бързат; освен това не знае какво да прави и какво да каже на майка му. Тя казва, че се нуждае от повече време, но Енгин предлага да направят репетиция по ухажване на майка му с Айдън, която Пъръл познава и на която има доверие, за да може Пъръл да е подготвена за въпросите, които майката на Енгин ще ѝ зададе.

Еда и Серкан са пред къщата на Айфер, а Серкан казва на Еда, че майка му е при леля ѝ.

-Невъзможно, леля няма да я пусне – казва Еда.
-Говорих със Сейфи, да влезем, искаш ли? - пита Серкан.
-Леля иска да стоя далеч от теб, ще те нападне, приготви се – отговаря Еда.
-Че кога ме е харесвала, леля ти? Но аз съм готов на всичко и да призная всички грешки, който съм допуснал към любимата си, стига да ми вярваш – казва Серкан.

Айфер им отваря вратата. Серкан не знае защо майка му е тук, затова Айфер му казва, че трябва да поговори с майка си. Той влиза вътре, а Еда и Айфер остават на терасата, за да ги оставят насаме. На терасата Айфер казва на Еда, че Алптекин е изневерил на Айдън…

Ферит признава на Джерен, истината за това, как договорът за годеж на Серкан и Еда е попаднал във вестниците.

Той казва, че Селин е подкупила журналистката да си мълчи, за да го спаси, тъй като току-що се е бил присъединил към компанията. Казва ѝ, че е направил снимка на договора, изпратил я е на Каан, защото му се е сторила смешна, но Каан я е изпратил на журналистката, за да навреди на Серкан. Джерен казва, че Ферит трябва да обясни ситуацията на Серкан и да изчисти съвестта си.

Ефе посещава Селин в офиса ѝ, преди да си тръгне, и отново ѝ предлага да купи акциите ѝ.

Казва ѝ, че нещата ще се променят, когато партньорът му дойде да работи с тях. С парите, които той предлага, тя ще може да живее където си поиска в лукс.

Енгин не успява да се свърже с Айдън, за да уговори тренировка на въпросите, които майка му може да зададе на Пъръл, когато се срещнат.

Мело го чува и ги кани в дома на Айфер, тъй като там в момента се намира Айдън.

Еда слага масата за вечеря, преди Серкан да отведе Айдън вкъщи. Тя казва, че би му предложила да хапне нещо, но знае, че храната не подхожда на здравословния му режим на хранене. Той взима парче пай и го изяжда, като ѝ казва, че се променя.

В този момент пристига фотографът Джан, за да направи снимки на къщата, като започва със спалнята на горния етаж, което не е нещо, от което Серкан е доволен. Айдан е също толкова раздразнена от красивия мъж, колкото и Серкан, а Серкан я пита, не е ли можела да намери някой по-малко привлекателен. Айдън казва, че не тя го е наела, а Селин.

Мело се прибира вкъщи, и вижда пред къщата странен мъж и казва на Сейфи и Серкан, които са в салона, Сейфи казва, че той ще се погрижи, като тръгва след него. Разбираме, че мъжът е повикан от Сейфи. Сейфи записва заплашителни съобщения в телефона на мъжа, които да изпрати, за да може да засили опасността за Айдън и да я задържи в дома на Айфер още малко.

Ефе отива в офиса на журналистката, като я подкупва да признае, че Селин ѝ е платила, за да не казва на източника, както и че Каан е този, който ѝ е изпратил снимката. Той я моли да запише истината на мобилния си телефон - признание, което ще използва, за да изнудва Селин да продаде акциите си в холдинга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...