Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.63 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан кани Еда на вечеря, но Селин прави така, че двамата да не се срещнат. Вижте какво още ще се случи в епизод 63 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 15:30 часа на 13 септември 2023 по bTV.

В епизод 62 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда се среща с човека, който е отговорен за смъртта на родителите ѝ, а Серкан също е с нея.


НА КРАТКО какво се случва в еп.63 на „Почукай на вратата ми“ , който може да гледате 15:30 часа на 13 септември 2023 по bTV.

По съвет на приятелките си Еда пише писмо до Айфер, за да ѝ съобщи кой е отговорен за смъртта на родителите ѝ.

Селин признава на Пъръл, че толкова мрази Еда, че едва понася присъствието ѝ. Пъръл се притеснява за приятелката си.

Въпреки всички опити на Сейфи да предотврати опитите на Айдън да отиде в хотела при Алртекин, тя отива и открива, че Алптекин ѝ изневерява.

Серкан кани Еда на вечеря, но Селин, която подслушва разговора им, осуетява срещата от ревност.
Текст от potv.bg

Еда казва на момичетата, че трябва да бъдат с нея, когато разказва на Айфер за участието на компанията в смъртта на родителите ѝ, въпреки че знае, че Айфер вероятно ще иска да бъде сама. Тя им казва, че все още не е решила как най-добре да каже на Айфер, но знае, че трябва да го направи.

Джерен ѝ предлага да напише писмо, в което да обясни инцидента, и Еда се съгласява да го направи.

Текст от potv.bg

На благотворителното събитие същата вечер Айдън измисля нова идея, как да съберат още пари. Тя предлага да обяви на търг мъжете: Ферит, Ефе, Енгин и Серкан. След като свърши събитието, щастливата дама, която участва в търга, ще отиде на вечеря със спечелилия красив мъж. Никой от тях не иска да го направи, но Еда използва "споразумението" си, за да принуди Серкан да участва Еда разбира, че Серкан е има най-много предложения, но не знае коя ще бъде неговата партньорка за вечеря. Еда ревнува.

Еда се приближава до Серкан, за да види дали ще ѝ каже нещо, но той ѝ подава само лист хартия. Той казва, че адресът на ресторанта е на листа. Серкан е надавал за себе си, за да спечели и да може да вечеря с нея.

Еда прибира листа в чантата си, а Селин я вижда как прави това.

Текст от potv.bg

Айдън обявява, че моделите не са пристигнали, така че момичетата ще трябва да облекат роклите за търга, и модното ревю започва. Разбираме, че професионалните модели така и не са поканени, защото Айдън иска Еда и момичетата да демонстрират роклите.

Селин е първият модел, който се появява. Когато се връща в стаята след дефилето си, тя намира чантата на Еда и изважда листа, който Серкан даде на Еда с адреса на ресторанта. На негово място тя поставя лист с друг адрес на ресторанта

Текст от potv.bg

Енгин казва на Серкан, че има проблем на строителната площадка, но Серкан му казва, че му има доверие и да отиде и той да реши проблема. Енгин не може да повярва, че Серкан не отива сам на обекта, за да отстрани проблема, защото винаги така е правил. Сега обаче Серкан изглежда по-малко заинтересован от работата и контрола върху проектите.

Серкан споделя на Енгин, че е поканил Еда на вечеря и ако тя дойде, той има надежда, че ще бъдат заедно, но ако не дойде, той ще се откаже и ще се отдаде на работата си.

Еда влиза в стаята, за да си вземе палтото, и Серкан я пита дали ще вечеря с него. Тя казва, че не знае.

Текст от potv.bg

Айдън казва на Сейфи, че няма да се приберат вкъщи, а ще отидат да се видят с Алптекин в хотела. Сейфи се опитва да я разубеди, но тя е твърдо решена. Раздърпан Алптекин е шокиран, когато отваря вратата, защото не знаеше, че жена му е започнала да излиза от имението. Той не кани Айдън да влезе, а настоява да слязат долу, но Айдън нахлува в стаята, вижда две чинии и две чаши на масата и започва да проверява гардеробите.

Преди да си тръгне, поглежда под леглото и вижда Есма, секретарката на Алптекин.


Вкъщи Айфер намира писмото, което Еда е написала.
Текст от potv.bg
Серкан пристига в ресторанта и чака Еда. Той намира годежния пръстен в джоба на сакото си. Междувременно Еда пристига в друг ресторант - този, който Селин е сложи в чантата ѝ.

Двамата се чакат един друг - Серкан мисли, че тя няма да му прости и той няма надежда, а Еда мисли, че това е поредната лъжа и тя не може да му се довери.

Нито един от двамата не е готов да се изправят пред обещанията, които са си дали, опитвайки се да намерят начин да бъдат заедно.

Текст от potv.bg
Еда се прибира вкъщи с момичетата, заявявайки, че Серкан не се интересува от нея, затова тя ще се съсредоточи върху работата, като него.
Еда се прибира вкъщи с момичетата, заявявайки, че Серкан не се интересува от нея, затова тя ще се съсредоточи върху работата, като него.

Серкан отива при Енгин и му казва, че е поканил Еда на вечеря, за да го "поправи", да го направи такъв, какъвто тя иска да бъде, но Еда очевидно вече не го иска.

Нито един от двамата няма да се обади на другия заради гордостта си.

Еда казва, че ще работи в "Арт Лайф", докато Ефе замине за Италия, а Серкан си казва ще остане толкова близо до Еда, колкото позволява договора на Еда.
Текст от potv.bg
Айфер, която е прочела писмото, оставено й от Еда преди благотворителното събитие, очаква завръщането на Еда.

Тя е разстроена, че Еда е свързана със семейството и фирмата, която е косвено отговорна за смъртта на родителите на Еда. Когато двете жени разговарят, Айфер признава, че Серкан и Айдън не са виновни, но не иска повече Еда или тя самата да бъдат свързвани с тях. Тя казва, че иска Еда да бъде само с хора, които я правят щастлива.

Текст от potv.bg
Ефе разговаря с мистериозния си партньор!

Той предлага да купи самолетни билети, но това предложение очевидно е отхвърлено. След това казва на човека, че ще отнеме време на Еда да свикне с него/нея. Ще е необходимо търпение, но той има план. Освен това той отново ще се опита да купи акциите на Ферит в холдинга - очевиден опит да контролира компанията.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.72 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.71 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.70 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.68 – какво ще се случи...