Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.46 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ефе предлага на Еда да работи за него в „Арт лайф“. Разбирайки за това Серкан е против, какво ще направи? Вижте какво още ще се случи в епизод 46 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 август 2022 (понеделник) по bTV Lady.

В епизод 45 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан разбира, че Еда никога няма да прости на него и семейството му и решава да се раздели с нея, но не ѝ казва истинската причина за това.

НА КРАТКО какво се случва в еп.46 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 август 2022 (понеделник) по bTV Lady.

Ефе предлага на Еда да работи за него в „Арт лайф“. Тя се съгласява. Разбирайки за това Серкан е против, но какво може да направи?

Ефе открито предизвиква Серкан, двамата да изготвят проект за дизайн на пристанището, а клиентът да избере, кой е по-добрият.

Алптекин страда, че Серкан не иска нито да го вижда, нито да говори с него. Затова решава да направи това, което трябва!

Серкан не може да се отърве от спомените свързани с Еда…


Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.47 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.47 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Студената война между Еда и Серкан продължава. Еда си отмъщава на Серкан, при всеки един удобен случай, което го вбесява. Вижте какво още ще се случи...

Серкан отива в компанията и виждайки Ердем му нарежда да каже на Лейля да събере всички вещи на Еда в компанията и да ѝ ги изпрати. Ердем го пита какво е станало, а Серкан му отвръща, че личният живот е личен.

Ердем отива при Селим и Пъръл и им казва, че роботът Болат се е върнал и според него Серкан и Еда са се разделили, защото му е наредил да каже на Лейла да събере нещата на Еда.

Двете жени са много изненадани от чутото и отиват при Енгин, а той ги съветва нищо да не питат Серкан и да го оставят да си поеме въздух след случилото се.


Текст от potv.bg

Ефе се обажда на Еда, за да разгледат някакви чертежи в офиса, а тя му съобщава, че е безработна, защото са се разделили със Серкан. Ефе пристига в дома на Еда и се чуди, как може да се съгласи така лесно да напусне работата си.

-Виж, аз не се интересувам, какво се е случило между вас, но ти си много талантлива и аз не искам да изгубя този таланта, затова имам предложение, работи с мен – предлага Ефе.
-Искам, но как ще стане това? Не е възможно да сме в една сграда със Серкан – казва тя.
-Няма да работиш с него, а с мен, но ако кажеш, че ти е трудно да го виждаш, ще те разбера, все пак това е любов – отвръща Ефе.

Еда отговаря, че не я интересува, че ще вижда Серкан и се пита, защо тя да бяга от него, нека той да бяга от нея и приема предложението му.

Приемането на предложението на Ефе за работа в офиса на "Арт лайф" е нейният начин да "удари шамар" на Серкан!

Ефе не е много отдавна в компанията, но проявява необичаен интерес към Еда и нейната кариера. Приемането ѝ за партньор в един проект, въпреки че тя е начинаеща, изглежда е предизвикателството, което Ефе отправя към Серкан, а Еда с готовност се съгласява.

Текст от potv.bg

Енгин виждайки колко е напрегната Серкан му предлага да си почине 2-3 дни, за да може да се съсредоточи върху сърцето си, а той му казва, че няма нужда, защото Еда е вече извън сърцето, а след няколко дни ще изчезна от мислите му.

-Значи далече от очите, далече от сърцето – казва Енгин, като вижда в същия момент, че Ефе влиза с Еда в офиса. -Добре, но как ще стане? – пита Енгин и му показва с поглед Еда и Ефе.
-Това шега ли е? – изненадан е Серкан.

В същото време чува как Ефе казва: - Колеги, искам да ви съобщя нещо! От днес г-ца Еда ще работи с мен по моите проекти!

Серкан излиза от офиса на Енгин и казва на Ефе, че е трябвало първо да се консултира с него. Той му отговаря, че не е знаел, че трябва да се консултира с него, за това с кой да работи!

Текст от potv.bg

В офиса има голямо напрежение:

Селин, възмутена от решимостта на Ферит да остане на работа, все още е разстроена от това;

Енгин, след като е заявил любовта си, иска вниманието на Пъръл, но тя иска да работи;

Ефе, използвайки партньорството си като правна и защита, открито предизвиква Серкан двамата да изготвят проект за дизайн на пристанището, а клиентът да избере, кой е по-добрият.

Текст от potv.bg

Серкан пита Еда, защо работи с Ефе, дали го прави напук?

-Светът не се върти около вас, Серкан Болат! Ако мислех за теб, щях да съм далече от тук – отговаря Еда.
-Значи е заради Ефе?!

-Не, заради мен! Защото Ефе е един от важните архитекти, с които мога да работя!

-Ясно, значи си взела логичното решение – казва Серкан.
-Да, защото вече не взимам емоционални решения!
Текст от potv.bg
Алптекин страда, че Серкан не иска нито да го вижда, нито да говори с него.

Затова решава да направи това, което трябва. Алптекин решава да посети Айфер, очевидно за да признае вината си и тази на компанията, но щом пристига, не може да намери думи и внезапно си тръгва.

Текст от potv.bg
Серкан пита Ферит какво мисли за Ефе, а той му отговаря, че изглежда почтен, работлив и няма да му навреди.
-А предложи ли да ти купи акциите? – пита Серкан.
-Да – откровен е Ферит.
-Значи не изглежда толкова почтен, но ти също внимавай, ако искаш да продадеш акциите си, трябва да ги продадеш на Селим, защото ѝ го дължиш – отвръща Серкан.

Айдан разбира от Пъръл, че Еда е останала да работи в компанията, но работи за Ефе. Тя си мисли, че като е останало там, ще е добре за сина ѝ, защото той няма да я възхвалява в мислите си, а така постоянно ще се карат и бързо чувствата на Серкан към Еда ще охладнеят.

Текст от potv.bg

Когато Ефе отвежда Еда вкъщи, той среща Айфер, която изпитва непреодолимо желание да каже на всички, че е от Мардин и че трябва да опитат нейните рецепти от Мардин. Ефе изглежда доволен да съобщи, че и той е от Мардин и обича сладкишите на този град… Колко удобно, нали?

Вечерта останал сам в офиса Серкан не може да се отърве от спомените свързани с Еда, накъдето и да се обърне всичко му напомня за нея.

На излизане вижда Ефе, който играе билярд и му казва, че нали не си мисли, че партньорството им ще продължи вечно.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...