Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда усеща, че Серкан страда за нещо, но не иска да ѝ сподели. Еда убеждава Селин да не се крие от Ферит, а да се изправи пред него. Айдън изпраща Сейфи при Айфер, за да разбере за намеренията на Еда. Вижте какво още ще се случи в епизод 44 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 август 2022 (четвъртък) по bTV Lady.

В епизод 43 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Eда казва на Серкан, че баба ѝ е косвено отговорна за смъртта на родителите ѝ и тя няма да ѝ прости никога. Серкан се притеснява, че ако ѝ каже какво се е случило, Еда също няма да му прости.


НА КРАТКО какво се случва в еп.44 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 август 2022 (четвъртък) по bTV Lady.

Серкан е в безизходица и в гнева си удря масата, която се счупва и порязва ръката му.

Еда споделя пред приятелките си, че усеща, че Серкан страда за нещо, но не иска да ѝ сподели.

Селин се обажда на Еда, за да ѝ каже, че няма да отиде в офиса. Еда усеща, че нещо не е наред с нея, и отива да я види. Тя я убеждава да не се крие от Ферит, а да се изправи пред него.

Джерент е помолен да стане адвокат на холдинга, но когато отива във фирмата, тя наранява Ферит.

Работният обяд минава доста добре, но след като Серен се извинява на Ферит, двамата си говорят толкова добре, че това дразни Селин.

Еда и Мело предизвикват Джерен да им разкаже какво се случва между тях, но Джерен твърди, че са само приятели.

Айдън изпраща Сейфи при Айфер, за да разбере за намеренията на Еда. Сейфи оглежда къщата, но това, което намира, подсказва, че Еда и Серкан са влюбени.

Текст от potv.bg
„Почукай на вратата ми“, еп.45 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.45 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Серкан разбира, че Еда никога няма да прости на него и семейството му и решава да скъса с нея, но дали ще ѝ каже истината? Вижте...

След киното с Еда, Серкан се прибира вкъщи и седнал на дивана си спомня моментите, в който Алптекин му съобщи, че осиротялото дете е Еда…,когато Еда му каза, че никога няма да прости на баба си, и момента, в който Енгин казва, че в някакъв момент ще трябва да каже на Еда. Разбирайки, че не може да намери изход от ситуацията той удря масичка за кафе, която и без това е напукана, стъклото се счупва и нарязва ръката му, но той не изпитва болка, защото болката в сърцето му е по-силна от тази на порязаната му ръка, а майка му се притичва, за да се погрижи за порязаната му ръка.

Айфер разказва на Серкан за своята голяма любов, която била от бедно семейство, което се грижело за имението им и тъкмо когато решили да се оженят той си тръгнал, без да ѝ каже или остави бележка, защото както по-късно научила, той разбрал, че има пропаст между техните семейства и те никога нямало да бъдат щастливи.

-Лесно ли го забрави? – пита Серкан.
-Не! Спомням си за него всеки път, когато погледана конете – отговаря майка му.

Айфер казва на сина си, че Еда няма никаква вина и той също, и понякога, това, че принадлежиш към дадено семейство може да е бреме, което трябва да поемат и му казва, че знае, че ще постъпи правилно!

Текст от potv.bg

Късно вечерта момичетата са се събрали на балкона и всяко от тях разказва нещо за отминалия ден. Еда признава, че Серкан изглеждал угрижен и искал да ѝ каже нещо, но не можел. По някаква причина тя е сигурна, че той иска да говори за нещо, което е свързано с нея...

Джерен признава, че днес се е освободила от ролята на "най-добрата приятелка", която изслушва проблемите на мъжете, а Мело казва, че се е примирила с това, че е безработна ...отново.

Сутринта Мело приготвя закуска, а Еда заявява, че няма да чисти след нея. Телефонът на Еда звъни и това е Селин, която казва, че Серкан не отговаря на телефона си, затова иска тя да му каже, че няма да отиде в офиса. Еда открива тъга в гласа ѝ и доброволно се съгласява да ѝ занесе отчетите, които Мело е подготвила.

Текст от potv.bg

Ферит среща Джерен, която влиза в компанията, и признава, че са я повикали, за да се прегледат някои правни аспекти на споразумението на Серкан и Ефе Акман.

Текст от potv.bg

Селин е натрупала дрехите на Ферит на пода, а сватбената ѝ рокля е най-отгоре на купчинката. Тя държи в ръка огромна ножица, за да започне да унищожава дрехите, когато на входната врата се звъни и отива да отвори и е изненадана да види Еда.

Еда казва, че е донесла досието от Мело и иска да види дали е добре.

Еда помага на Селин да унищожи сватбената рокля и ѝ казва, че трябва да дойде за бизнес обяда. Еда казва, че не бива да се плаши от присъствието на Ферит в компанията, защото тя е прекалено силна, за да се предаде. Селин се съгласява и обещава да се присъедини към обяда.

На излизане Еда вижда снимките на Селин и Серкан, които Селин не е унищожил.

Текст от potv.bg

Всички пристигат в изискан ресторант за бизнес обяда, който организира Ефе Акман. Когато Еда вижда превързаната ръка на Серкан, тя притеснено го пита какво се е случило; той казва, че ще поговорят по-късно - отговор, който Еда му казва, че никога не се случва.

Мело също идва, защото се подвизава между предишната асистентка на Селин и сегашната възможна асистентка на Акман, а Джерен присъства, защото върши юридическа работа по споразумението.

Последният пристигнал човек е Селин, която сяда точно срещу Ферит.

Ефе Акман е приготвил индивидуални чинии за всеки човек в зависимост от това какво предпочита. За Еда той е приготвил палачинки, а за Серкан – здравословна закуска. Той казва на групата, че се опитва да ги опознае по-добре, техните стилове и предпочитания.

Серкан се намесва, че ги познава добре: Лейла обича да чува името си, защото е подложена на панически атаки, Пъръл е най-умният, най-твърдият и най-професионалният съдружник, но истинската ѝ мечта е да пее, Енгин е най-добрият му приятел, който ръководи четири отделни работни обекта, Селин е най-добрият пиар, който някой може да има, и Ердем. ... Ердем е асистент на Енгин.

Акман моли Серкан да разкаже за Еда, но Серкан казва, че за нея ще замълчи. По-рано Акман казва, че иска да се присъедини към фирмата на Серкан, защото се възхищава на таланта му и на "вълшебните му ръце", които създават забележителни архитектурни проекти, а Еда тихо се съгласява, че Серкан наистина има вълшебни ръце. Намекът беше очевиден, но Еда си мислеше за магическия трик, който Серкан направи с огърлицата в нощта на "годежното" парти.

За да затвърди комплимента си, Серкан извади малка цветна пъпка иззад ухото ѝ.

Текст от potv.bg

Еда и Джерен напускат масата и отиват в дамската тоалетна, където Еда я пита откога е толкова близка с Ферит. Тя не получава ясен отговор, защото Мело влиза с пълна сила и ревност. Тя не може да търпи някой да е близо до Еда, освен ако тя не присъства. Когато момичетата си тръгват, от една кабинка излиза Селин. Тя е чула защитата на Мело по неин адрес, че е много приятен човек.

Текст от potv.bg

Айдън заповяда на Сейфи да посети Айфер, за да научи информация за миналото на Еда. Тя отчаяно иска да разбере дали Еда знае за участието на компанията в смъртта на родителите ѝ и дали има намерение да си отмъщава.

Сейфи доброволно предлага да направи чай, докато Айфер продължава работата си, да чисти грах, за да използва възможността да претърси къщата в търсене на някакви доказателства. Когато намира снимката на Серкан със сърце на нея и сертификата за звездата на Еда, която Серкан ѝ подари, той се обажда на Айдан и ѝ казва, че май двамата се обичат.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...