Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.43 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Eда казва на Серкан, че баба ѝ е косвено отговорна за смъртта на родителите ѝ и тя няма да ѝ прости никога. Серкан се притеснява, че ако ѝ каже какво се е случило, Еда също няма да му прости. Вижте какво още ще се случи в епизод 43 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 август 2022 (сряда) по bTV Lady

В епизод 42 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан съобщава на Еда, че ще замине с нея за Италия. Алптекин решава да разкаже на Серкaн коя всъщност е Еда и как той самият е свързан със семейството ѝ. Серкан решава засега да не споделя наученото с Еда. Серкан е бесен, когато научава, че Ефе е провеждал среща в компанията зад гърба му с помощта на Селин.


НА КРАТКО какво се случва в еп.43 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 август 2022 (сряда) по bTV Lady.

Eда казва на Серкан, че баба ѝ е косвено отговорна за смъртта на родителите ѝ и тя няма да ѝ прости никога. Серкан се притеснява, че ако ѝ каже какво се е случило, Еда също няма да му прости.

Ферит иска да се оплаче на Джерен, че трябва да работи със Селин, но Джерен го отблъсква. По-късно Ефе казва на Ферит, че иска да организира обяд за целия офис, за да се опознаят по-добре. Ферит го предупреждава, да каже първо на Серкан.

Ефе смята, че трябва да бъде малко по-строг със Серкан, за да го накара да го приеме сериозно.

Серкан разказва на Енгин какво се е случило. Енгин му казва, че той не е виновен за това, но Серкан все още се притеснява какво ще стане, ако Еда разбере.

Енгин води Пъръл на боулинг.

Еда и Серкан отиват на кино. Серкан иска да разкаже всичко на Еда...

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.44 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда усеща, че Серкан страда за нещо, но не иска да ѝ сподели. Еда убеждава Селин да не се крие от Ферит, а да се изправи...

Ефе пита Серкан, дали е доволен от презентацията му, а той му отговаря, че е перфектна и всеки би искал такъв съдружник, но иска да знае, защо е избрал именно тях.

-Не съм избирал фирмата ти, а теб! Твоята, сила, интелект и способности… Искам достоен партньор и ако обединим силете си в архитектурата и ландшафта… – отговаря Ефе.

-… никой няма да ни спре – довършва Серкан, а Ефе добавя, че няма лоши намерения към него, а иска да се развива и го моли да не бъде предубеден, и иска да бъдат съдружници и приятели.

Серкан му отговаря, че има трима приятели Енгин, Пъръл и Сириус.

-Сириус?! – любопитен е Ефе.
-Моето куче – пояснява Серкан.

Серкан се връща в офиса си и вижда Еда на терасата, която засажда семена на цветя. Серкан излиза и я пита, какво прави, а тя му отговаря, че засажда семена от рози, като му обяснява, че майка ѝ е научила да ги събира и ѝ казала да ги засади там, където се чувства най-щастлива. Еда казва на Серкан, че е щастлива на терасата в офиса, защото тук е започнала връзката им. Един ден тя ще засади семената в семейният им дом, а също така, ще научи и децата им да садят рози.

Когато Серкан пита Еда, дали ѝ е трудно да загърби миналото, тя обяснява, че казват, че времето лекува, но тя не може да забрави всичко - липсата, болката и гнева, остават завинаги.

-Гняв? – не разбира Серкан.

Еда обяснява, че е ядосана на баба си, която никога не е приела майка ѝ, защото е избрала друга жена, за която синът ѝ да се ожени. Но баща ѝ толкова много обичал майка ѝ, че обърнал гръб на богатото си семейство, за да се ожени за жената, която обича.

След инцидента баба ѝ оказва натиск върху леля ѝ да я върне в Мардин, но Айфер отказала, като променила фамилията на Еда.

-Имала си друга фамилия? – пита Серкан.
-Истинската ми фамилия, не е Йълдъз, а Йълдъръм. Йълдъз е моминското име на мама – обяснява Еда.

-Не можеш ли да забравиш и да простиш на баба си? – пита Серкан.

Еда отговаря, че баба ѝ е косвено отговорна за смъртта на родителите ѝ и тя никога няма да ѝ прости.

Това е тъжно послание за Серкан, който разбира, че Еда никога няма да прости на него, на баща му и на компанията.

Ферит пие кафе на терасата, където се обажда на Джерен, за да разговарят, защото той си мисли, че тя го харесва. Тя е изненадана да го чуе и не е доволна, когато той ѝ обяснява, че работата в присъствието на Селин е по-трудна, отколкото е предполагал. Джерен казва, че не е психотерапевт и изглежда обидена, но Ферит ѝ напомня, че му е казала да се обади, ако се чувства стресиран и има нужда от помощ. Когато Ферит приключва разговора, към него се присъединява Ефе Акман, който го пита дали е поръчал нещо за хапване, а той му отговаря, че го е чакал.

Ефе казва на Ферит, че иска да организира работен обяд за служителите в офиса, за да ги опознае, но не е сигурен как Серкан ще приеме тази идея. Ферит му отговаря, че ще хубаво ако уведоми Серкан за плановете си, за да не се карата.

-Серкан груб ли е или такъв само по-отношение към мен? – пита Ефе. Ферит му отговаря, че истината е по-средата, защото Серкан обича да контролира нещата, затова винаги ще го възприема като съперник, а не като партньор.

Ефе му отвръща, че той също обича да контролира и май трябва да бъде по-силен от Серкан, за да го уважава. Ферит му казва, че може да има обратен ефект…

Ефе казва на Ферит, че като го наблюдава, вижда, че не му е много комфортно да работи със Селин и ще бъде честен с него, ако иска да прехвърли акциите си, той ще ги купи.

-Засега нямам това намерение, но ще помисля – отговаря Ферит…

Макар че Ефе Акман изглежда приятелски настроен и позитивен, той също така изглежда, че има инакъв "план". Дали това е просто съревнование между двама алфа мъжкари, или има нещо повече?

Енгин се е върнал от Катар и е донесъл подарък за Пъръл - малко плюшено мече. Пъръл е учтива, но не е особено щастлива, защото идеята на Енгин за романтика не ѝ допада. След като решават малко от работните задачи, Пъръл се опитва да напусне кабинета му, но Енгин я спира. Той казва, че е планирал специална вечер само за тях двамата.

По-късно, когато Енгин и Серкан се срещат, за да обсъдят работния план, Енгин забелязва промяна в Серкан. Енгин му казва, че го познава твърде добре, за да не забележи, че има проблем, и Серкан признава, че има, но в момента не може да говори за него.

Робот-играчка забавлява служителите в офиса за известно време, но когато се появяват Серкан и Енгин, забавлението приключва и Еда отива при Серкан. Тя разпознава замисленото му настроение, Серкан ѝ предлага да избягат заедно, някъде, където няма да ги намерят, но Еда му отговаря, че леля ѝ и приятелките ѝ ще ги открият.

-Какво ще правим тази вечер, пита Серкан, а Еда предлага да отидат на кино - преживяване, което Серкан избягва заради многото хора.

Еда му казва, че първо, ще се прибере у дома, за да види леля си….

Еда открива, че леля ѝ Айфер преглежда детските дрехи, които е запазила от детството на Еда. Интересно е, че на снимката на семейство Йълдъръм, която Кадир е дал на Алптекин заедно с други документи за самоличност, Еда е била на около десет години с родителите си. Снимката включва и Айфер, който изглеждал поне на двадесет години. Тя трябва да е достатъчно голяма, за да поеме попечителство над дете, така че вероятно е не повече от десет години по-възрастна от Еда. Защо тогава Айфер би си спомнила за Еда като за съвсем малко дете? Може би част от гнева на Айфер заради влюбването на Еда е, че е трябвало да се откаже от собствената си "любов", за да се грижи за племенницата си.

Серкан най-накрая разказва на Енгин за катастрофата отпреди няколко години и макар че Енгин смята, че Серкан не е виновен, той разбира, че Серкан изпитва затруднения да каже на Еда.

-Глупостите на баща ми, всички негови грешки от миналото ме преследват – казва Серкан.
-Каква вина има баща ти? Грешката е на подизпълнителя, той е издал обекта – обяснява Енгин.
-Ние защо следим изкъсо подизпълнителите, за да сме сигурни – отвръща Серкан, а Енгин се съгласява с него.

Серкан е убеден, че не заслужава жена като Еда. Той не може да си представи бъдеще с Еда, ако не ѝ каже истината, и се страхува, че ако ѝ каже, няма да има бъдеще с нея.

Селин казва на Ферит, че за нея е много стресиращо да го вижда всеки ден в компанията и иска той да напусне.

Ферит казва, че я разбира, но ако се концентрират върху работата, не би трябвало да се притесняват от присъствието на другия. Той дава ясно да се разбере, че няма намерение да се отказва от работата, за да ѝ угоди.

В крайна сметка, ако Серкан беше избрал нея вместо Еда, тя нямаше да се дразни от неговото присъствие я пита, дали тогава е щяла да се сети за него. Селин без да каже и дума излиза от офиса на Ферит.

Специалната вечер на Енгин обещава нещо изискано и романтично, затова Пъръл се притеснява, че не се е облякла подходящо за мястото, на което ще я заведе. Има основания, когато той я отвежда в боулинг зала, защото късата ѝ рокля и високите токчета не са подходящото облекло.

Разочарована, че Енгин за пореден път се е оказал "сляп" за романтиката, Пъръл е на път да го остави, когато Енгин ѝ признава, че приятелите му, които ги чакат, от години знаят, че той я обича, и иска да ги запознае с нея. Енгин иска двамата да играят боулинг като отбор и да победят приятелите му в състезанието.

Пъръл, разбирайки, че това е най-близко до това, което Енгин може да направи, приема предизвикателството и му казва, че е много добра в боулинга!

Еда, която е на път да се срещне със Серкан в киното, получава обаждане от Ефе Акман, който ѝ казва, че не може да се свърже със Серкан, за да го попита, затова иска мнението ѝ за служебния обяд, който иска да направи, на който да се запознае със служителите. Еда смята, че това е добра идея, и му предлага да му помогне с организацията.

Междувременно Серкан се разхожда във фоайето на театъра, а когато Еда пристига, и разбира, че той е наел залата само за тях двамата, за да гледат филма насаме. Той ѝ напомня, че не обича тълпите.

Двамата влизат в залата.

-Имаме и пуканки – казва Еда.
-Имаме и пуканки, както поиска. Само двамата сме, ще плачем, ще се смеем, а може и да ни уплашат. Остана само една подробност, трябва да сложиш глава на рачото ми – отвръща Серкан.
-Да вече е време – казва Еда, като слага глава на рамото му.

Филмът, който гледат, предизвиква у Еда различни настроения - от смях до страх и накрая до сълзи и тъга.

Айдън е решен да възстанови здравето на Алптекин и да го задържи близо до себе си. Тя поръчва на Сейфи да състави списък с дейности, които да го занимават, като се спира на засаждането на цветя и накрая на готвенето. Тъй като мантъ е любимата му храна, тя му помага да ги приготвят. Алптекин е впечатлен, когато тя му казва, че има нужда от него; той казва, че иска да я покани на вечеря - покана, която тя оценява, но не може да изпълни.

Енгин открива, че Пъръл е страхотен играч на боулинг, и те впечатляват приятелите му в приятелското състезание.

Селин, ядосана от решимостта на Ферит да остане във фирмата, се прибира вкъщи и унищожава всички снимки на двамата, но когато намира снимки на себе си и Серкан, ги оставя настрана.

След края на филма Еда пита Серкан дали му е харесало и той отговаря, че би искал да има машината, която изтрива миналото. Двамата говорят за тъжните събития в живота си, с които трябва да живеят, и Еда казва, че тези неща ги учат да живеят със загубата, болката и любовта - това е съдбата. Еда го пита дали иска да поговорят, но той казва, че ще поговорят по-късно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.50 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.49 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.48 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.47 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.46 (bTV Lady) – какво ще се случи...