Предавания Новини

Петя Стефанова поема и „Уикенд с TV7”

Добави коментар

Водещата на централния информационен блок на TV7 „Добър вечер, България” Петя Стефанова ще се изяви в още една роля, като поеме и уикенд предаването „Уикенд с TV7”.

Водещата на централния информационен блок на TV7 „Добър вечер, България” Петя Стефанова ще се изяви в още една роля, като поеме и уикенд предаването на телевизията.

Петя Стефанова поема и „Уикенд с TV7”Новинарката ще бъде в свои води, заради информационната насоченост на предаването, което ще бъде преименувано от „Уикенд с Миа Сантова” на „Уикенд с TV7”.  Едно от най-популярните лица в ефира, Миа Сантова, ще бъде едно от основните лица в ефира на новия 24-часов новинарски Full HD канал News7.

Петя Стефанова ще поеме и това предизвикателство, като ще продължи да съобщава на зрителите най-важното от деня в централните новини на TV7, но и ще бъде лице на уикенд предаването.

Предаването ще се излъчва в същите часове – събота и неделя сутрин от 8:00 до 9:00ч. и предиобедно издание от 11:45 до 13:00ч. В сутрешното издание се представят новините от страната и чужбина, предстоящите събития и спортните акценти.

Прави се преглед на печата и се отделя специално внимание на събитията от седмицата, които са останали на втори план в общия поток от информация. В обедното издание място имат, както новините от деня, така и гости и преки включвания по актуална тема.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Уикенд с ТВ7 , Уикенд с Миа Сантова , Уикенд с TV7 , Петя Стефанова

Петя Стефанова и Косьо Филипов се разделят

Публицистичните предавания на TV7 се завръщат в ефир от 10 септември 2012

Избори’11 доминират в програмата на TV7 през събота и неделя

Този уикенд по TV7: За истината в предизборните лозунги и теорията на конспирациите

Публицистичните предавания на TV7 първи се завръщат на тв екран