Актуално В програмата

Публицистичните предавания на TV7 първи се завръщат на тв екран

Добави коментар

Националната TV7 изпревари всички останали телевизии със старта на програмата си още на 3 септември
Националната TV7 изпревари всички останали телевизии със старта на програмата си още на 3 септември

Още в 8:00 ч. тази събота, 3 септември 2011 г., в TV7 се завръща като самостоятелно новинарско-коментарното предаване „Уикенд с Миа Сантова”, което ще се излъчва всяка събота и неделя в две издания – сутрин от 08:00 до 09:00 ч. и на обяд от 11:45 до 12:30 ч. Като самостоятелни се обособяват и всички останали публицистични предавания от съботно-неделния блок на телевизията.

Веднага след първия блок на Миа Сантова се завръща директно от Маями „Факторът Кошлуков”, който заедно с Диана Алексиева излиза на екран всяка събота от 09:00 до 11:45 ч.

В неделя от 09:00 до 11:45 ч. срещу зрителите и своите гости се изправя „Насреща Люба Кулезич” със сензационни сюжети, политически разпри и ярки истории.

Лицата на публицистиката на TV7 ще гостуват в „БОДИЛНИК” в седмицата преди старта на предаванията си, където ще представят нови теми и идеи.

Днес, 30 август 2011 г., на гости на Инна Пелева беше Миа Сантова, която представи първото издание на предаването си в есенния сезон, в което ще коментира заедно с анализатори и специалисти бъдещето на Европа след всички катаклизми, клишетата в изказа на българските политици и политическата пропаганда.

БОДИЛНИКВ сряда, 31 август 2011 г. в „БОДИЛНИК” ще гостува Люба Кулезич, а в четвъртък, 1 септември, Стойчо Керев. На 2 септември 2011 г., петък, в „БОДИЛНИК” като гост се завръща и самият Николай Бареков.

От 5 септември 2011 г. сутрешното шоу на TV7 отново ще боде мисълта на зрителите с актуалните теми от деня и коментарите по тях в пълен състав. „БОДИЛНИК” се завръща в обичайния си час от 6:45 до 9:00 с топжурналиста Николай Бареков, Ива Стоянова и Жана Танева.

Изненадата в новата програма на TV7 е новият начален час на публицистичното ток шоу с водещ Стойчо Керев „Пряка демокрация”. От понеделник, 5 септември 2011 г., предаването ще се излъчва в делничните дни от 19:45 до 20:45.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Уикенд с Миа Сантова , Пряка демокрация , Насреща Люба Кулезич , Бодилник

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Петя Стефанова поема и „Уикенд с TV7”

Дебати за окупацията и политическата ампутация в „Пряка демокрация” по TV7