Актуално В програмата

Този уикенд по TV7: За истината в предизборните лозунги и теорията на конспирациите

Добави коментар

Този уикенд по TV7 Миа Сантова, Емил Кошлуков и Люба Кулезич ще търсят отговори на актуалните въпроси „Какво всъщност ни казват политиците в предизборните...
Този уикенд по TV7 Миа Сантова, Емил Кошлуков и Люба Кулезич ще търсят отговори на актуалните въпроси „Какво всъщност ни казват политиците в предизборните си кампании?”, „Ще се повишат ли заплатите през 2012?” и „Как организираната престъпност проникна във върховете на държавата?”.

Този уикенд по TV7В събота сутрин, точно в 8:00 ч. по TV7 започва „Уикенд с Миа Сантова”, където журналистката ще анализира как се избират думите за предизборните лозунги и каква кампания ни очаква? Зрителите ще чуят професионалното мнение на езиковеда, професор Владко Мурдаров, и PR специалиста Михайлина Абрашева за това словоблудстват или славословят българските политици? Ще направим сравнение с  мащабните американски предизборни кампании или удрят ли думите право в сърцата на избирателите.

Основна тема, която ще представи Миа Сантова в неделя от 8:00 ч., ще бъде годишнината от една от най-големите трагедии в съвременната история – 10 години от 11 септември 2001, или обезглавен ли е триглавият змей на теторизма?
Разговор в студиото с журналистите Георги Милков и Гасан Насър за събитията в Близкия изток: за Либия след Кадафи. Дойде ли моментът да поискаме официално реабилитаране на българските медицински сестри?

В събота, точно в 9:00 ч. във „Факторът Кошлуков” пред водещия ще се изправи зам.-министърът на финансите Владислав Горанов, който ще даде яснота по въпроси, свързани с финансовата криза, доходите на населението и стабилността на икономиката.

Дни преди първият училищен звънец поставяме въпросите :
„Защо децата ни са все по-неграмотни и какви са мерките, които ще се предприемат срещу това?”. Отговорите от зам.-министъра на образованието Милена Дамянова, Цвета Бреснишка, асоциация "Родители", и Юлиян Петров, председател на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа".

Острието на левицата Мая Манолова разговаря с Емил Кошлуков за горещата политическа есен и президентската двойка на БСП. Могат ли червените да се върнат отново във властта?

67 години след септемврийските събития, историята отново разделя на две българското общество. Може ли да има нов прочит на датата 9 септември? Гости в студиото на TV7 са Минчо Найденов, Български антифашистки съюз, и Петър Нешков, Съюз на репресираните след 9.XI.1944.

Среща с Маестро Максим Ешкенази часове преди второто издание на "Фортисимо Фест", както и с най-бързата българка в света Ваня Стамболова и нейния треньор Георги Димитров – откровен разговор за спортната воля, силата на характера, компромисите и успехите.

В неделя в 9:00 ч. щафетата поема Люба Кулезич, насреща на която ще застанат едни от най-обсъжданите медийни личности по горещите теми на деня. Десет години след атаката от 11 септември 2001: Теорията на конспирациите срещу официалните версии – бившият външен министър Соломон Паси, журналистът Валери Ценков и астроложката Силва Дончева за неудобните свидетели, за тайните знаци и за геополитическите сметки.

Разумът или чувствата надделяват в политиката – настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова в откровен разговор с топжурналистката. В „Тема с продължение” Огнян Стефанов представя скандалните разкрития на най-важния свидетел по делото „Октопод” Георги Цветанов. На живо в студиото ще бъде и първата жена, ръководила Националната следствена служба, Ани Крулева – Как организираната престъпност проникна във върховете на държавата в началото на прехода?
Пред Люба Кулезич разтърсващата си история ще разкаже и фолкпевицата Таня Боева, която ще сподели за ударите на съдбата и спасението на душата след смъртта на бебето й.

Каква е причината да слагаме край на живота си? Журналистката Камелия Георгиева търси отговор на този въпрос в „Точна Диагноза”, събота, 12:30 ч., с гостите си – психолога Мадлен Алгафари и д-р Владимир Наков. 10 септември е Световен ден за превенция на самоубийствата. Защо, обаче, все повече млади хора посягат на себе си?

Можем ли и как да избегнем ужасната статистика и да запазим живота? Отговорите на тревожните въпроси за психичното здраве на българите само в „Точна диагноза” по TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Уикенд с Миа Сантова

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Петя Стефанова поема и „Уикенд с TV7”

Сергей Игнатов проговаря във „Факторът Кошлуков”