Актуално В програмата

Избори’11 доминират в програмата на TV7 през събота и неделя

Добави коментар

Избори’11 доминират в програмата на TV7 през събота и неделя
Избори’11 доминират в програмата на TV7 през събота и неделяГост във „Факторът Кошлуков”, събота, 15 октомври, 9:00, е настоящият градоначалник на София Йорданка Фандъкова. Ще успее ли да се справи с конкуренцията още на първи тур? вижте в откровено интервю на живо в предаването на Емил Кошлуков. Гледайте още кандидатът за президент на ВМРО – Красимир Каракачанов, и коментарът на адвокат Стефан Атанасов относно наказателната отговорност при купуването и продаването на гласове.

В неделя, 9:00, предизборната вълна продължава „Насреща Люба Кулезич”, където на топжурналиста на TV7 гостуват кандидатите за кмет на София Прошко Прошков, Стефан Софиянски и Николай Трифонов.

„Уикенд с Миа Сантова” в рамките на двата почивни дни ще срещне зрителя с Прошко Прошков, кандидат-кмет на София, Синята коалиция, арх. Таня Дикова, НДСВ, Росица Янакиева, БСП-Перник, Ангел Джамбазки, кандидат за вицепрезидент, ВМРО, Мария Капон, независим кандидат за президент, Цветан Ценков, ВМРО. В събота предаването е с начален час 11:45, а в неделя събуждането отново е с Мия Сантова в 8:00.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Уикенд с Миа Сантова , Насреща Люба Кулезич

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя

Каква е равносметката на МВР за трагедията в Лясковец във „Факторът Кошлуков“

Драмата в Лясковец извънредно във „Факторът Кошлуков“

Петя Стефанова поема и „Уикенд с TV7”

Сергей Игнатов проговаря във „Факторът Кошлуков”