Актуално В програмата

Публицистичните предавания на TV7 се завръщат в ефир от 10 септември 2012

Добави коментар

Есенният сезон на актуалните и публицистични предавания в ефира на националната телевизия TV7 ще започне от 10 септември 2012г.
Есенният сезон на актуалните и публицистични предавания в ефира на националната телевизия TV7 ще започне от 10 септември 2012г. Сутрешният блок на TV7 „Добро утро, България” се завръща на екран от 6:30ч. с новини, актуални и интересни гости, както и с познатите рубрики „Гореща точка” с Николай Бареков от 8:00 до 9:00ч. и „Сладки приказки” с Жана от 9:00 до 9:30ч.

Публицистичните предавания на TV7 се завръщат в ефир от 10 септември 2012От следващата седмица вечерният информационен блок „Добър вечер, България” отново ще представя на зрителите коментари и дискусии в рубриката „Трибунал” от 19:15ч.. Блокът започва точно в 18:30ч. и във времето до 20:00ч. включва представяне на най-важното от деня, разширен поглед към актуалната тема, централна емисия новини, дискусия, спорт и прогноза за времето.

В събота, на 15 септември ще стартира отново публицистично-обзорното предаване „Факторът Кошлуков” по същото време от 9:00 до 11:45ч. Водещият Емил Кошлуков и този сезон ще представя „Разговорът” с хората, от които зависят процесите в държавата и ще търси отговорите на зрителските въпроси.

Очаквайте отново всяка събота и неделя „Уикенд с Миа Сантова” в две части от 8:00 до 9:00ч. и от 11:45 до 13:00ч. Новинарско-коментарното предаване стартира на 15.09.2012г. и този сезон ще предложи най-интересното от седмицата, предстоящите и актуални събития, коментари и поглед към темите, върху които не е акцентирано.   
На 16 септември, неделя, отново в ефир ще бъде едно най-гледаните предавания в ефира на TV7 – „Насреща Люба Кулезич”. Точно в 9:00ч. водещата отново ще разговаря с политици, общественици и ще представя интересни истории.

В неделя, 16 септември 2012г., от 15:30 до 18:30ч. „Винаги в неделя” се завръща в обновено студио. Топ журналистите Инна Пелева, Вероника Чанева, Диана Радева и Диляна Гайтанджиева са подготвили динамичен телевизионен сезон, пълен с интересни гости, вълнуващи срещи, запомнящи се истории и разследвания. В рубриките „Актуален гост” и „Вашият събеседник”  всяка неделя от 16:45ч. на горещия стол срещу Николай Бареков ще сядат интересните личности от седмицата.

Предаването за разследваща журналистика „Жега” и този сезон ще разтърси обществото с ексклузивни разкрития.  От 16 септември репортерите Диляна Гайтанджиева и Асен Иванов ще представят сензационните си разработки всяка неделя от 19:15ч. в рамките на информационния блок „Добър вечер, България”. В събота, от 19:15ч. журналистите на новините на TV7 ще представят разработки по актуални социални, политически и икономически теми в предаването „Неуловимите”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Факторът Кошлуков , Уикенд с Миа Сантова , Николай Бареков , Неуловимите , Добър вечер, България , Добро утро, България , Гореща точка , Винаги в неделя

Диана Радева и Николай Чадаров водят „Добро утро, България“ по TV 7

Костадин Филипов няма да води сутрешния блок на TV 7

Студ в студиото на „Добро утро, България“

Водещата Диана Радева с шевове по главата, ще отсъства от ефира на TV7

”Факторът Кошлуков” вече и в събота, и в неделя