Архив Big Brother

Пет нови семейства в къщата на Big Brother Family

Добави коментар

Къщата на Big Brother family изпрати сем. Каменарови и посрещна цели пет нови семейства. Кой са те?
Къщата на Big Brother family изпрати сем. Каменарови  и посрещна цели пет нови семейства. Те са интересни, различни по характер и с уникални семейни истории. Ето кои са новите пет:

1. СОФИЯ И ЦОНЧО КОЛЕВИ
Силни характери, силни личности, ред и дисциплина


 СОФИЯ И ЦОНЧО КОЛЕВИ
София е на 58 години, Цончо е на 59 години. Семейство Колеви са от село  Кътина и имат син Станимир на 38 години. Цончо е човекът, когото медиите разкриха още преди да влезе в къщата. За него всички говорят от дни. Името му се свързва с две от най-обсъжданите имена в обществения живот – това на министър-председателя Бойко Борисов и това на шефа на Октопода – Алексей Петров. Цончо е личен треньор на Бойко Борисов и бивш треньор на Алексей Петров в националния отбор по карате. Цончо е бил професионален танцьор по народни танци, преподавател по бойни изкуства в МВР, помощник-началник в щаба на червените барети, а в момента има спортно-учебен център.

Спортът винаги е бил в кръвта му и е възпитал у него абсолютна дисциплина и сила на характера. Преди години Цончо се изправя очи в очи със смъртта, докато обезврежда терорист, завзел самолет в Сарафово. Тази случка променя съдбата му и силно повлиява начина му на живот. Съпругата му София също обича да доминира и да ръководи нещата. В момента тя е управител на парфюмерия. Двамата са уравновесени и улегнали, но смятат да внесат ред и дисциплина в къщата. След влизането им нищо няма да бъде същото, защото Цончо не толерира простащината и не понася насилието. И двамата са много силни характери, а след дълъг семеен живот, просто няма сила, която да провокира ревност помежду им. И все пак, София се дразни, когато Цончо не ѝ обръща внимание. Животът им се развива циклично, на всеки 18 години правят голяма промяна. 18 години са живели в Бургас, 18 години са били в Стара Загора, 18 години - в София, и последните 18 - в Маями. Заминават за САЩ, без да познават никого там, за да осигурят по-добро бъдеще на сина си. Много от познатите им не знаят, че са се върнали и ще разберат това от ефира на Нова телевизия. Цончо има много известни приятели като Андрей Слабаков, Божидара Бакалова, Анета Сотирова и Георги Тошев. Те влизат в къщата с 1400 лева месечна заплата.

2. ЦАНКА И АНТОНИЙ ГЕНЧЕВИ
Спомени за Канарските острови, коктейлите на плажа и една затихваща любов…

ЦАНКА И АНТОНИЙ ГЕНЧЕВИ
Цанка Стоянова на 39 години, Антоний Генчев е на 40. Антоний е брат на участничките във ВИП сезонът на Big Brother – Ивайла и Божидара Бакалови. Антоний и Цанка имат по един брак зад гърба си. Семейство Генчеви не са женени, но ги свързват 20 години съвместен живот и две деца – Марк на 2,5 и Томас на 12 години. Антоний има син от предишния си брак - Галин на 23 години.

Антоний е доминиращ и самоуверен мъжкар, който най-много се гордее със себе си. Той обича да флиртува и харесва идеята за отвореното семейство. Цанка е отдала живота си на семейството. Тя е силно емоционална и наранена от изневерите му. Връзката им явно отдавна е загубила пламъка си, защото и двамата не помнят някога да са правили нещо мило един за друг. Често се карат, но Антоний не забелязва или бързо го забравя. Цанка пък му прощава всичко от любов. Семейство Генчеви са имали бар на Канарските острови, но строителният бизнес влече повече Антоний и той пренасочва дейността си. В момента семейството живее във Варна, където Антоний е управител на строителна фирма. Двамата ще разполагат с 1400 лева.

3. МАГДАЛЕНА И ДИНКО ГОСПОДИНОВИ
Мръсни танци, младост, красота и много страстна любов


МАГДАЛЕНА И ДИНКО ГОСПОДИНОВИ
Магдалена е на 24, а Динко - на 26 години. Семейство Господинови са от Бургас. Запознават се миналата нова година, когато и двамата са обвързани с други. Харесват се от пръв поглед. Динко ѝ изпраща SMS, но Магдалена е твърда, непреклонна и недостъпна, и не му отговаря. Тяхната приказка започва месеци по-късно, след дълго мълчание от нейна страна. Магдалена копнее за бебе, Динко пък мечтае за пари. Неговият скрит талант са брейк танците, а нейната най-голяма грешка в живота е прекратяването на 13 годишна кариера по спортни танци. И двамата си мислят, че командват в семейството. Тя ревнува от бившите му приятелки, особено ако му звънят по телефона. Той ревнува от всички. Не защото има конкретен повод и обект, просто е силно влюбен в жена си.

Семейство Господинови са страстни натури, които не се притесняват от силните си емоции. Всичките връзки на Магдалена са такива. Тя се е разделила по толкова бурен начин с бившият си приятел, че той дори откраднал личните ѝ вещи. В момента Магдалена е собственик на център за красота, а Динко е търговец. Общият доход на семейството е 2500 лева. Тяхната заплата в къщата на Big Brother Family е  800 лева.

4. ДИАНА И ДОБРИН СТЕФАНОВИ
Желязна логика срещу женска емоция


ДИАНА И ДОБРИН СТЕФАНОВИ
Диана е красива стюардеса на 28 години. Добрин е стажант юрист на 30 години. Той е човек, който трудно ще обориш с думи, а тя е жената, която не обича да седи на едно място. Семейство Стефанови са от Варна и влизат в къщата заедно с дъщеричката си Карина  - на година и два месеца. Имат много силна връзка помежду си, но казват, че не вярват в любовта?! Страстите помежду им са бурни, често се карат, споровете им са тежки, веднъж дори са била на ръба на развода. Добрин влиза в къщата, защото му липсва емоция в брака. Според Диана има голяма вероятност да се разделят там заради нейната ревност. Тя е много борбена личност и обича да се оправя сама в критични ситуации. Нейната най-голяма гордост е детето им и това, че е успяла да съхрани семейството си. Динко пък може да се похвали с редица спортни успехи - шампион по бокс, плажен футбол и мини-футбол. Въпреки адреналина в кръвта, Динко не е конфликтна личност, излъчва стабилност, увереност и желязно спокойствие – нали е адвокат.Семейство Стефанови живеят с 5000 лева на месец, а в къщата на Big Brother Family ще разполагат с 2500 лева.

5. БОРИСЛАВА И ПЛАМЕН ПЕТРОВИ
Още едни Петрови със страстна връзка, любов към флирта и бохемски разбирания


 БОРИСЛАВА И ПЛАМЕН ПЕТРОВИ

Борислава е на 32 години, а Пламен - на 34. Семейство Петрови са от София, имат сключен граждански брак и дъщеря на 10 години – Мелани. Това което нямат, е собствено жилище. Музиката е в душите и на двамата - тя е певица, а той - клавир в оркестър „Кристали”.
Софи Маринова е най-близката им колежка. Запознават се по време на участия. След шеметна връзка, съвместни пътувания, много музика и веселби се ражда Мелани. Борислава пренебрегва кариерата си, за да си гледа детето. Пламен продължава да пътува често заради професионални ангажименти. Това малко обтяга напрежението помежду им. Той не вярва във вечната любов, докато Борислава, като всяка една жена, мечтае за нея. Борислава не смята, че Пламен е идеалният партньор за нея и майка ѝ я подкрепя, защото тя също не го харесва. Борислава и Пламен имат разногласия, но това като че ли само подклажда страстта помежду им – семейство Петрови определят секса за изключително важен за връзката им. И двамата много обичат да флиртуват. Ще намерят ли още сходства с Анджелика и Радо Петрови, които вече са в къщата? За да не бъркаме новите и старите Петрови, Борислава и Пламен ще носят фамилията Иванови в къщата. Те живеят с 2000 лева на месец, а влизат в къщата с 800 лева.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала