Предавания Поредици

Пепеляшка

Добави коментар

„Пепеляшка” е поредица, в която романтиката и теленовелата се преплитат с реалния живот.

„Пепеляшка” е поредица, в която романтиката и теленовелата се преплитат с реалния живот. Минерва, красива млада жена, получава възможността да избере своята партия в живота сред 20 привлекателни кандидати. Нашата Пепеляшка ще трябва да се сблъска с реалността и да разбере, че не всичко в живота е розово и ще трябва да преодолее много трудности, като първата и най-сериозна от тях е нетолерантността на семейството й. По време на престоя си в луксозния замък, тя ще се срещне с кандидатите и ще открие мъжа-мечта и заедно с дъщеря си ще заживеят щастливо до края на дните си.

Тези двадесет красиви и необвързани „Принца” са от различни националности, социално-икономически произход и идват от различни области на страната. Всяка седмица Пепеляшка ще се среща с очарователните кандидати на интимна среща, на която ще прекарват известно време заедно, за да се опознаят. Минерва изслушва мнението на своите роднини, както и съветите на своите приятели, на астролог и на своята Кръстница вълшебница. В края на всяка седмица по време на официална и изискана церемония, тя трябва да произнесе решението на семейството си и да съобщи на момчетата, кой от тях ще трябва да напусне шоуто и кои ще продължат.

„Пепеляшка” е търсене на истинската любов, реалити шоу за запознанства, което ще ви заплени и ще съживи магията на истинската приказка!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пепеляшка

"Пепеляшка" оживява на голям екран на 13 март

Празнична програма на bTV през декември

Поредицата Пепеляшка стартира на 24 ноември