Архив Big Brother

Първа раздяла в къщата на Big Brother Family!?

Добави коментар

Big Brother Family: Елеонора Качанова вече има решение за собствения си живот. Ще остане ли със своето кученце или ще потърси друг живот с мъжа от Дания в понеделник от 20:00ч
Каква е съдбата на семейство Качанови?

Масов ли е сценарият „Казвам ти дъще, сещай се снахо” в българските семейства

Събитията в къщата на Big Brother Family напълно ще променят живота на поне едно от семействата.

Давид и Елеонора


Елеонора Качанова вече има решение за собствения си живот.
  • Ще остане ли със своето кученце или ще потърси друг живот с мъжа от Дания, за който намекна във визитката си?

  • Животът в къщата на Big Brother Family започна да отваря очите на Давид за неговата съпруга и тяхното семейно щастие. Наричан от другите съквартиранти „чехльо”, рецепционистът от Велинград ежедневно се кара със съпругата си и се опитва да наложи мнението си. Не ли вече късно за това?
Екипът на Big Brother Family търси всички важни хора за живота на участниците. Така бе открит и мистериозния датчанин. Какво мисли той и символизира ли подареният пръстен покана за съвместен живот? Развръзката на семейство Качанови гледайте само по Нова телевизия в понеделник от 20:00 часа.

 „Казвам ти дъще, сещай се снахо”

свекървата на Елеонора – Димитрина


От петък в къщата на Big Brother Family живее свекървата на Елеонора – Димитрина. Нейната родителска мисия е да покаже на съквартирантите и на цяла България що за човек е снаха й. Според Димитрина танцуващата сервитьорка от Велинград непрекъснато рекетира мъжа си, кара го да тегли още кредити и да угажда на претенциите й. Два принципа ръководят живота на Елеонора: „Това дете ти го поиска, гледай си го” и „Животът си е мой, ще го живея, както си искам”.

Като майка Димитрина не може да се примири с положението на своя син.
Заслепен от любов, Давид не обръща внимание на предупрежденията и съветите й. Докъде има право родител да се намесва в живота на детето си?  

Димитрина определя Елеонора като небрежен родител, смята че изневерява на мъжа си и го води към сигурна пропаст. Свекървата подава сигнал в агенция за закрила на детето заради поведението на младата майка, която зарязва бебето си за 15 дни без да предупреди никого.

В тази напрегната обстановка между две жени, които си разменят заплахи и обиди, Давид се опитва да балансира. Колко мъже в България застават ежедневно на неговото място – между чука и наковалнята, между свекървата и снахата?

свекървата на Елеонора – Димитрина


Сблъсъкът на майките
Не пропускайте живото предаване в понеделник, когато майката на Елеонора ще посрещне Димитрина на излизане от къщата. Какво ще си кажат двете и отговорят ли на въпроса дали Елеонора е почернила живота на Давид или неговата романтична лъжа е съсипала красавицата? Сблъсъкът на майките – само в студиото на Big Brother Family!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала