Актуално В програмата

“Пълна лудница” стартира с нови попълнения и свежи идеи

Добави коментар

“Пълна лудница” стартира с нови попълнения и свежи идеи. Мария Игнатова дори отказа ангажимент в американска кино продукция...
Емил Бонев застава начело на „Пълна лудница” в новия сезон като режисьор. След 11 успешни години като Директор на Драматичен театър Пловдив, талантливият режисьор и сценарист прие поканата на Маги Халваджиян да стане част от екипа на комедийното шоу по bTV. За първи път двамата се срещат през 2004 година и от тази среща се ражда успешния комедиен сериал „Морска сол”.

“Пълна лудница” стартира с нови попълнения и свежи идеи

„Преди 5-6 години Маги беше прочел и харесал моята пиеса. Предложи ми да направим ТВ сериал и аз естествено приех. Сега, след като напуснах Пловдивския театър получих няколко предложения, но без колебание избрах да работя отново с Маги и неговия екип. Още повече, че винаги съм харесвал това, което правят в „Пълна лудница”.”

Тандемът Емо Бонев – режисьор и Влади Априлов – Главен редактор и сценарист готви големи промени и изненади в шоуто. За сега двамата не издават подробности, но е сигурно, че ще има нови попълнения – млади и талантливи, но все още неизвестни на широката публика актьори.

“Пълна лудница” стартира с нови попълнения и свежи идеи

Снимките на новия сезон започват след брони дни. Актьорите са се завърнали от летните си почивки и вече се събират и репетират. Естествено и през този сезон всенародните любимци Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Силвестър Силвестъров, Румен Угрински, Вальо Танев, Мария Сапунджиева, Албена Михова и Сергей Кожухаров ще продължават да са главни действащи лица. Мария Игнатова дори отказа ангажимент в американска кино продукция поради невъзможност да го съвмести с работата си в „Пълна лудница” и „Господари на ефира”.

Шоуто ще се завърне в ефира н bTV към края на месец септември.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ