Актуално В програмата

От този уикенд ”В салона” по ТВ2 с нова визия

Добави коментар

На 7 юни, събота, ”В салона” ще бъде посветен на нощния живот. На гости ще бъдат нощните пеперуди на високи токчета - Калина и Силвия, известни като Градските момичета.
От този уикенд предаването ще изненада зрителите с нова визия.


На 7 юни, събота, ”В салона” ще бъде посветен на нощния живот. На гости ще бъдат нощните пеперуди на високи токчета - Калина и Силвия, известни като Градските момичета. Те ще разкажат за живота в нощна София и забавленията които предлага Столицата. Експерт-козметикът Даниела Спасова ще покаже на дамите как да се грижат за кожата си след нощно излизане, фризъорът Антония Шопова пък ще разкаже какви грижи трябва да полага една блондинка за косата си, а Роси ще покаже специален парти-маникюр.

Предаването в неделя ще се движи на висока скорост, защото ще бъде изцяло посветено на всички момичета, които стоят зад волана. ”В салона” ще гостува една дама професионален шофъор - Дора Николова. Тя ще разкаже умеят ли жените да шофират добре, има ли типично женско каране, какви са женските оръжия на пътя…
По женски ще бъдат обсъдени модните аксесоари в колата на едно момиче, за грима в колата и как повечето девойки използват огледалото за обратно виждане, за да се гримират.

„В салона” се излъчва всяка събота и неделя от 11:00 часа по ТВ2. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър