Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.62 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер запретва ръкави, за да си отмъсти на Джулия. Кумру се чуди, дали да запази или махне бебето? Селим чака Кумру да излезе от имението и настоява да поговорят. Какво ще му каже Кумру? Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 62 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

В сезон 6, епизод 61 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру отива в дома на Селим, за да го изненада с новината, че е бременна, но самата е изненадана, когато вратата е отворена от Зейнеп, облечена само с тениската на Селим.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.62 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 ноември 2023 по bTV.

Като чува, че Дуан ще се жени за Йълдъз, Джулия предприема стъпки, за да настрои Дуан срещу Йълдъз.

Йълдъз прави планове, да запознае Кумру с Ата, затова тя кани Ата на вечеря с Дуан и Кумру. Какво ще реагира Дуан?

Кумру се чуди, дали да запази или махне бебето?

Ендер запретва ръкави, за да си отмъсти на Джулия.

Селим чака Кумру да излезе от имението и иска да говори с нея. Какво ще му каже Кумру?

Като чува, че Дуан ще се жени за Йълдъз, Джулия предприема стъпки, за да настрои Дуан срещу Йълдъз.

Като чува, че Дуан ще се жени за Йълдъз, Джулия предприема стъпки, за да настрои Дуан срещу Йълдъз.

© Опасно изкушение

Джулия казва на Аслан, че Дуан се жени за Йълдъз. Аслан ѝ отвръща, че съжалява много, а тя му отговаря: -Аз съжалявам за Дуан!

Аслан пита Джулия, дали е казала на Туче, че те са помогнали на Селим. Тя му отговаря, че обикновено не крие нищо от нея, но сега е заедно с Емир и е по-добре да внимават. Аслан пита, дали иска нещо от него, а тя му казва, че ще е хубаво да знае какво става с Кумру, защото тя е най-силният ѝ кос, за да нарани Дуан, но за това ще мислят по-късно.

Останала сама Джулия се обажда на Дуан, уж да го поздрави, за това, че е научила, че ще жени за Йълдъз, но го предупреждава, че няма да бъде щастлив, защото единствената цел на Йълдъз са парите му.

-Исках да ти кажа следното, че Йълдъз ще е до теб само когато си добре, кажи ѝ, че нямаш пари и виж какво ще стане?! – съветва го Джулия.

Джулия разпитва Туче за Емир и като разбира, че в момента е без работа, казва на Туче да му предложи на Емир да стане шеф на охраната им.

Йълдъз казва на сестра си, че вече не харесва Селим

Йълдъз казва на сестра си, че вече не харесва Селим

© Опасно изкушение

Йълдъз казва на майка си, че Хандан и Ендер са побеснели, като им е казала, че с Дуан ще се женят отново. Сега е ред да съобщи на Кумру, но на нея не ѝ се иска много да я дразни, защото изживява любовна мъка.

Асуман отбелязва, че поне този път не е влюбена в нейният съпруг.

Йълдъз казва, че няма да понесе страданията на Кумру преди сватбата си, затова ѝ е хрумнало нещо - да запознае Кумру с Ата, Асуман се опасява, че Дуан може да я изревнува от него. Йълдъз успокоява майка си, че това няма да се случи, защото се е съгласила да се омъжи за Дуан. Асуман подхвърля, че трябва да накара Дуан да препише и тази къща на нейно име, което ядосва Йълдъз, че майка ѝ е извъртяла разговора в тази посока.

Асуман излиза, но при Йълдъз влиза Зейнеп. Йълдъз пита сестра си къде е била снощи. Зейнеп ѝ отговаря, че при Селим и от умора е заспала, но преди нещо да е казала Йълдъз, Зейнеп ѝ заявява, че няма как да бъде със Селим, защото той е все още влюбен в Кумру.

-Селим вече не ми харесва! – отбелязва Йълдъз, а Зейнеп я пита защо.

Йълдъз казва, че някои мъже казват на 6 жени едновременно, че ги обичат и да не се окаже, че Селим е от тях. Зейнеп не смята, че Селим е от този тип мъже.

В този момент Йълдъз вижда Седаи и го вика при себе си. Тя му казва, че иска да запази спокойствие, преди да му каже нещо. Мъжът притеснено я пита, какво става, а Йълдъз му съобщава, че с Дуан ще се оженят.

Седаи е изненадан и пожелава щастие на Йълдъз, като я пита, дали е уволнен, защото Дуан не го понася и няма да се съгласи да роботи за нея. Йълдъз му отговаря, че никъде няма да ходи, защото тя му е поверила децата си и му доверие. Тя добавя, че е искала да научи новината от него, защото много не се харесват с Дуан.

-Трудно го понасям, но обичам децата, затова ще се държа добре и с Дуан! А, в кое имение ще живеем?

Йълдъз отговаря, че все още не е мислила по този въпрос.

Ендер запретва ръкави, за да си отмъсти на Джулия, след като тя наруши обещанието си към нея и няма да спонсорира бизнеса ѝ.

Ендер запретва ръкави, за да си отмъсти на Джулия, след като тя наруши обещанието си към нея и няма да спонсорира бизнеса ѝ.

© Опасно изкушение

Ендер отива в чифлика при Джулия, за да ѝ припомни, че е обещала, че ще ѝ стане спонсор в бизнеса с бижутата. Джулия заявява, че Ендер не е изпълнила условието, да раздели Дуан и Йълдъз, затова прекратява договора им.

Ендер ѝ казва, че когато разбере каква грешка е допуснала, ще се надява да ѝ се извини. Джулия не разбира как така ще ѝ се извинява, че е отказала да работи с нея.

По-късно Ендер е бясна, че Джулия се е дължала високомерно с нея и разказва на Джанер какво е станало.

-Ако беше по-умна тя щеше да се ожени за Дуан! Джанер, да знаеш, че тази жена му вбеси и ако не ѝ го изкарам през носа няма да намеря покой!

Джанер я пита какво смята да прави, а тя отговаря, че смята да разобличи Джулия, какво се крие зад био доматите ѝ, защото Джулия прилича на ангел, но е същински дявол. Ендер дава задача на брат си да проучи в детайли всичко за Джулия, защото е уверена, че тази жена има много неща, които крие, а и не трябва да забравят, че зад големите пари се крият нечисти сделки.

Зейнеп съветва Селим за момента да остави Кумру на спокойствие.
Зейнеп съветва Селим за момента да остави Кумру на спокойствие.
© Опасно изкушение

Зейнеп се обажда на Селим и му казва, че е говорила с Кумру, но както може да се досети, не я е пиела много топло. Селим отвръща, че многократно се е опитвал да се свърже с нея, изпращал ѝ е съобщения, но нямало никаква реакция от страна на Кумру.

Зейнеп го съветва за момента да остави Кумру на спокойствие. Селим заявява, че ако не е бил баща ѝ е щял да отиде при нея. Зейнеп го съветва да не го прави, защото моментът не е подходящ.

Кумру е изненадана, че баща ѝ и Йълдъз ще правят сватба.

Кумру е изненадана, че баща ѝ и Йълдъз ще правят сватба.

© Опасно изкушение

В същият момент Йълдъз е при Дуан. Той я пита, защото тази вечер е поканила гост за вечеря, а тя му отговаря, че искала да разсее малко Кумру. Дуан пита кой е гостът, а Йълдъз отговаря, че Ата, бащата на приятелката на Халит Джан. Дуан реагира с усмивка и спокойно, чувайки името на Ата, а Йълдъз му казва, че ще отиде да говори с Кумру, за да се присъедини към тях на вечерята.

В същото време Кумру се чуди, дали да запази или махне бебето, но би искала да го запази, защото се опасява, че ако вече е загубила една бременност, няма да има друг шанс да стане майка.

Йълдъз влиза при Кумру и ѝ заявява, че втората ѝ майка се е върнала и не иска кисели физиономии, а тъй като ще ѝ бъде шаферка, не иска да има кръгове под очите. Кумру е изненадана, че баща ѝ и Йълдъз ще правят сватба.

-Изяла си го с парцалите, заради тази сватба!
-Откъде-накъде! Хайде ставай, защото не искам да те виждам по анцуг! А, и облечи се добре, защото ще имаме гости!
-Боже, какво наглост! Колко добре си живеехме без теб! – отбелязва Кумру. Йълдъз отвръща, че сега ще се забавляват. Кумру пита, дали майка ѝ и сестра ѝ ще дойдат, а тя ѝ отговаря, че не, но идва Ата. Кумру се интересува, кой е той, а тя ѝ отговаря, че бащата на приятелката на Халит Джан. Кумру казва, че ще е по-добре да не идва, защото ще умре от скука, тъй като те ще си говорят за децата.
-Ти скъпа, ела първо и го виж! Хайде облечи се добре и се издокарай! – казва Йълдъз преди да излезе от стаята на Кумру.
Йълдъз кани Ата на вечеря с Дуан и Кумру.

Йълдъз кани Ата на вечеря с Дуан и Кумру.

© Опасно изкушение

Ата идва на вечеря с Дуан, Йълдъз и Кумру, който в хода на разговора казва, че Дуан наскоро е бил в клуба му. Йълдъз се побърква от ревност и търси сметка на Дуан, защо не ѝ е казал, а той се оправдава, че в този период, все още не са били заедно.

По-късно четиримата пият кафе и си говорят, че днес жените не се интересуват от любовта, а търсят богати мъже. Ата отбелязва, че и той го вижда в клуба, че мъже и жени търсят някой с много пари. Кумру отговаря, че вече ѝ се повдига, защото никой не вярва в любовта. Йълдъз ѝ отвръща, че няма да я срещне в нощния клуб. Дуан пита Йълдъз за мнението ѝ: любовта или парите. Кумру се смее, като казва, че е убедена, че Йълдъз няма да си признае, че е с баща ѝ заради парите му.

-Скъпа, аз съм достатъчно богата, сдобрих се с баща ти, заради любовта! – отговаря Йълдъз.

Ата пита Дуан и Йълдъз, дали ще се оженят за втори път, Дуан потвърждава.

-Честито! Бракът е трудно нещо, а повторният брак със същия човек е още по-трудно нещо – казва Ата.
-Зависи от човека отсреща – отвръща Кумру.

Йълдъз пита Кумру какво е трябвало да каже на баща ѝ, че съжалява, че е богат и тя не може да го обича.

Дуан отговаря, че през неговата младост през 80-те е нямало такова нещо, защото хората са били самите себе си и не е съществувало социално разделение. Той живеел в хубав квартал, а най-добрите му приятели били децата на портиера и никой не се е интересувал какво са работили родителите му…

Йълдъз си представя как биха изглеждали всички, ако са живеели в 80-те години.

Хандан, Зейнеп

Хандан, Зейнеп

© Опасно изкушение

Вечерта Зейнеп отива при Хандан и я моли да се включи в събитието, което организира в памет на Енгин, като ѝ съобщава, че прави фондация в негова памет и затова иска да организира събитието, но и дават само две дати: утре вечер и след три месеца.

Хандан предлага да го направи утре вечер, а Зейнеп казва, че няма как да се справи с организацията и покани толкова много хора, за толкова кратко време. Хандан казва да остави поканите на нея.

-Разбери как се чувства човек, когато любимият му не му вярва!     - казва Кумру на Селим

-Разбери как се чувства човек, когато любимият му не му вярва! - казва Кумру на Селим

© Опасно изкушение

Сутринта Селим пресреща Кумру, когато тя излиза на разходка. Той ѝ казва, че ѝ се е ядосал, защото отново я е хванал в лъжа, защото онзи ден, когато тя му казала, че не е излизала от къщи, той я е видял навънка и я пита, какво крие от него.

Кумру го пита, дали не е позакъснял с този въпрос и защо да я попита, май е по-лесно за него да се съмнява, а след това я е разкарал и извикал Зейнеп.

Селим се кълне че между него и Зейнеп няма нищо и не е имало.

-Проблемът не е в Зейнеп! Аз дойдох сутринта с балони в ръка, за ад те изненадам, а Зейнеп отвори вратата на апартамента ти! Какво означава това?
-Да ме изненадаш?
-Това вече няма никакво значение! Селим, обичам те, но ми писана от упреците ти! Повдига ми се като чуя за Зейнеп!
-Разказах ти всичко! Не ми ли вярваш?
-Разбери как се чувства човек, когато любимият му не му вярва!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...