Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.44 (bTV) – какво ще се случи...

3 коментара

Дуан кани Йълдъз на вечеря, за да я запознае с Джулия, за да се убеди лично, че му е само приятелка. Изненадващо идва и Ендер, за да припомни на Дуан, че все още му е съпруга. Разберете още какво ще се случи в сезон 6, епизод 44 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 октомври 2023 по bTV.

„Опасно изкушение“ с.6, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.6, еп.45 (bTV) – какво ще се случи...

Хандан се среща с Дуан, за да говорят за Кумур и Селим. Какво ще си кажат? Разберете още какво ще се случи в сезон 6, епизод...

В сезон 6, епизод 43 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз и Ендер предприемат действия срещу Джулия, като всяка от тях я атакува по свой начин. Само че те са напълно неподготвени за това, че Джулия се оказва не толкова лесна и ще бъде трудно да се справят с нея.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.44 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 октомври 2023 по bTV.

Йълдъз гони Емир от вкъщи и каза, че за това е виновен Дуан.

Дуан кани Йълдъз на вечеря, за да я запознае с Джулия, за да се убеди лично, че му е само приятелка. Изненадващо идва и Ендер, за да припомни на Дуан, че все още му е съпруга.

Ендер заявява на Дуан, че ще се разведе с него при условие, че ѝ даде имението на Йълдъз и половината от фирмата.

Хандан вижда Кумру и Селим и се досеща, че Кумру е скрила от Селим коя и решава да говори с Дуан.

Асуман съветва Йълдъз да се сближи с Джулия.

Ендер се прибира и е учудена, че Емир е у тях. Емир пита Ендер, дали може да остане у тях, защото Йълдъз го е изгонила. Ендер му казва, че не се е хванала, а Емир ѝ обяснява, че не знае какво е станало, та Йълдъз е реагирала така, само му е казала да отиде при Дуан и той ще му обясни. Ендер решава да отиде при Йълдъз.

Дуан слиза в хола и пита Емир какво има. Емир се извинява, че ги е обезпокоил толкова рано, но Йълдъз го е изгонила, като му казала да върви при г-н Дуан да му обясни защо. Дуан се смее и пита Емир, Йълдъз каква причина е посочила.

-Че, вие не желаете да живея там, но аз няма къде да отида!
-А, разбрах, не си прави труда, ще говоря с Йълдъз! – казва Дуан продължавайки да се смее. Емир се прави на изненадан и пита как ще стане. Дуан го уверява, че ще говори с Йълдъз, но може да остане в дома му колкото иска и да благодари на Йълдъз, че са намерили пресечена точка. Дуан излиза, а Емир пита Джанер за съвет какво да прави.

Джанер му отвръща, че нищо не е разбрал и каква работа тези двамата могат да имат с него.

Кумру пристига в дома на вуйчо си, за да закара майка си на летището. Енгин ѝ казва, че майка ѝ е заминала, но може да я настигне, защото има време.

Ендер казва на Йълдъз, че Дуан снощи и е връчил протокола. Йълдъз отвръща, че знае и добавя, че тя е искала да се справи с Джулия, но не е успяла, защото Дуан е разбрал. -Йълдъз, защо вършиш неща на своя глава без да ме попиташ?

Йълдъз се ядосва и пита, дали за всичко да я пита, защото не мисли, че Ендер е експерт. Ендер смята, че е експерт, защото Йълдъз нищо не разбира от мръсни номера и пита какъв ще е следващият им ход.

-Никакъв, защото не се налага да действаме заедно с теб! Или по-просто казано, разделяме се Ендо и няма да правя нищо!

-Да не се опитваш да ме елиминираш и съюзиш с Джулия?

Йълдъз не разбира защо ще я елиминира, като тя се е оттеглила от надпреварата. Ендер си мисли, че като е чула за бракоразводния протокол си е отдъхнала.

-Ендо, всяка една от нас си тръгва по своя път!

-Ти, си знаеш Йълдъз, но после да не дойдеш отново да ме молиш за помощ?!

Хандан и Селим пристигат на летището. Хандан се сбогува със Селим и се обажда на Джамал да дойде да я вземе. В същото време Кумру пристига на летището и звъни на майка си. Хандан я лъже, че вече е минала паспортна проверка и след като приключва разговора казва на Джамал да отиде и да провери, дали Езги, приятелката на Селим още работи в цветарницата.

Дуан кани Йълдъз на вечеря, за да я запознае с Джулия, за да се убеди лично, че му е само приятелка.

Дуан се обажда и на Джулия, за да ѝ каже, че иска да я запознае с Йълдъз, ако тя няма нищо против, тази вечер я кани на вечеря. Джули му отговаря, че за него е готова да направи всичко.

Ендер нарежда на Джанер да следи Йълдъз, защото тя все още не е подписала бракоразводния протокол и Дуан е все още женен за нея и още ѝ влиза в работата, дали Дуан се среща с бившата си жена.

Джамал отива в цветарницата, където е изненадан да види Езги. Той я пита, дали не е напуснала дома на г-н Дуан, а тя му отговаря, че понякога и тук работи. Джамал веднага се обажда на Хандан и ѝ казва, че приятелката на Селим е Езги от прислугата на г-н Дуан. Хандан е шокирана, но не може да повярва, че Селим предпочита Езги вместо нея и му казва, че има нещо гнило във всичко това и му казва да проучи всичко за Езги.

Хандан пише съобщение на Дуан, че е кацнала в Лондон, но след няколко дни ще започне работя, защото иска да си почине и види с приятели.
Селим се обажда на Езги, за да я покани на вечеря. Тя му предлага да дойде при нея, като пояснява, че брат ѝ го няма.

Действието прескача във вечерта Йълдъз и Дуан са в ресторанта. Йълдъз ядосана пита Дуан, къде се бави любимата му. Дуан отново отрича да му е любима. Пристига Джулия. Дуан ги запознава. Джулия пита Йълдъз, дали не са се виждали, защото ѝ изглежда много позната. Йълдъз отвръща, че може да е от някое магазинно предаване. Джулия казва, че не гледа такива неща. Джулия казва на Йълдъз, че Дуан много ѝ е говорил за нея. Йълдъз е изненадана, а Джулия пояснява, че с Дуан са близки от години и знае всичко за личния му живот.

Йълдъз се интересува, след като са толкова близки, защо не се чували за нея. Джулия предлага да попитат Дуан. Той казва, че вече е обяснил на Йълдъз, че с Джулия са много добри приятели.

-Разбрах, тайно приятелство!

В този момент приятел на Дуан се приближава до масата и го моли да дойде с него, за да го запознае с един важен човек.

Останали насаме Йълдъз иска да каже нещо на Джулия, но тя я прекъсва и ѝ казва, че знае, че е подготвила теми за разговор, но тя не е като Ендер и останалите жени и няма намерение да воюва с нея. Също така ѝ казва, че Дуан е имал в живота си какви ли не жени, но това не е разклатило тяхната връзка, защото е неизменна част от живота му и добавя:

-Използвай ума си! Разбирай се с мен и ще бъдем щастливи!

Йълдъз не може да отговори на Джулия, защото се връща Дуан, но пристига и Ендер.

-Хелоу, да видим какво прави мъжът ми и любовниците му!

Дуан я пита какво прави тук, а Ендер му отговаря, че не са я поканили на срещата и е обидена. Ендер подава една папка на Дуан и му казва, че след като официално ѝ изневеряват, то тя не трябва да се развежда при тези условия. Пристига Джанер с фотоапарат в ръка.

-Како, обърни се да ви снимам!
-Е, тогава и аз да седна, за да потръгне разговора! Аз съм Ендер!

Джулия подава ръка и казва, че ѝ е приятно да се запознае с нея.

-А, на мен, никак! Ще съжаляваш жестоко! Йълдъз знае! Аз съм тук, за да припомня гражданското състояние на Дуан!
-Ендер, ние с теб се развеждаме! Много грозна постъпка!

Ендер отвръща, че не е имала представа, че той иска да се разведе, заради трети човек, а това променя нещата. Джулия се намесва и казва, че това са си техни отношения, които нея не я засягат. Ендер пита Джулия, не е ли любовница на Дуан от дълги години. Джулия отговаря, че с Дуан са близки приятели, но не мисли, че тя ще го разбере. Джулия си тръгва, а Дуан става да я изпрати, като ѝ се извинява.

-Няма нищо, ти не си виновен, но ще ти бъде много трудно! Разказваше, но не очаквах това!

Джемал и Хандан пристигат пред къщата на Езги, но в същото време пристига и Селим с букет в ръка. Той чука на врата и му отваря Кумру. Хандан е шокирана разпознавайки дъщеря си.

Селим пече кестени на печката, а Кумру го наблюдава и му признава, че е щастлива като никога до сега, но се притеснява, че всичко ще се развали, че ще го загуби. Кумру моли Селим каквото и да им се случи, няма да са предубедени един към друг.

Сутринта Дуан пита Ендер какво е целяла като се е появил снощи. Ендер му обяснява, че той не и е казал, че ще се вижда с бившата си съпруга и дългогодишната си любов.
-Нямам никаква любов! Чуваш ли какво ти говоря!
-Казвам каквото виждам, Дуан! Няма да се разведа!
-Вече се разбрахме!
-Да, но имам нови условия! Дай ми имението на Йълдъз и половината от фирмата!
-Знаеш, че няма да получиш това?!
-Нека, а разводът ще се точи ли, точи?!
Дуан я заплашва като казва, че срещу нея стои Дуан Йълдъръм и въобще не прилича на предишните ѝ мъже. Ендер му казва, че се надява да няма съдбата им…

Хандан се досеща, че Кумру е скрила от Селим коя е и затова се срещат в дома на Езги. Хандан решава да говори с Дуан, защото си мисли, че заради това я е отпратил.

Асуман съветва Йълдъз да се сближи с Джулия. Йълдъз решава да я посети с децата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...